Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

Kokias prekes gabena į Lietuvą?
Ar kas nors bandėte, per kiek laiko?
Ir svarbiausia: ar galima atsiskaityti su PayPal? Ar pinigus reikia (banko) sąskaitoje turėti ir litais, ar būtinai doleriais? ar automatiškai išsikeis valiuta?

dėkui.
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2010 07 15, 18:22)
Kokias prekes gabena į Lietuvą?
Ar kas nors bandėte, per kiek laiko?
Ir svarbiausia: ar galima atsiskaityti su PayPal? Ar pinigus reikia (banko) sąskaitoje turėti ir litais, ar būtinai doleriais? ar automatiškai išsikeis valiuta?

dėkui.

as mokejau is korteles kreditines tik negabeno prekes i lietuva,prie kiekvienos prekes reikia ziureti siuncia ar nesiuncia.As uzsakinejau pusseseres vardu mokejau is savo lietuviskos korteles.Valiutos keisti nereikia issikeis.To daikto i Lt neveze tai pussesere atskrisdama atgabeno biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kurioje vietoje prie prekės galima rasti šalis kur siunčia? aš nerandu ;/
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2010 07 16, 12:56)
Kurioje vietoje prie prekės galima rasti šalis kur siunčia? aš nerandu ;/

as spaudziau pirkti o tada man parase sorry i leituva nesiunciame,tada irasiau pusseseres adresa USA o sumokejau is savo korteles:)reikia but prisiregistravus prie amazon ir prijungus kad parodytu ar siuncai ar ne. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes gal kuri uzsakinejat is amazon.com? parasykit man i kachiuxx@yahoo.com
Atsakyti
Mane isdure nerealiai...Uzsakiau viena daikta, o gautas buvo visai kitas schmoll.gif
O man durnam daiktui nedaejo kad kazkaip patikrintu tas zmogus- jis parase kad gavo ( konkreciai uzsakinejau per giminaiti USA, ir pati galvojau atvaziavusi paimsiu ir parsivesiu i Lietuva). Kai pamaciau ka gavau- vos neapsivoziau- 30 doleriuku kaip i s....
Atsakyti
Please, help cray.gif bandau nusipirkt daikčiuką, ir noriu, kad man jį siųstų į Airiją. Bet įvedant adresą prašo pašto kodo. Airijoje pašto kodų nėra, o palikt tuščio laukelio neleidžia. Ką daryt, gal kas nors žinot? help.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 09 09, 17:31)
Mane isdure nerealiai...Uzsakiau viena daikta, o gautas buvo visai kitas  schmoll.gif
O man durnam daiktui nedaejo kad kazkaip patikrintu tas zmogus- jis parase kad gavo ( konkreciai uzsakinejau per giminaiti USA, ir pati galvojau atvaziavusi paimsiu ir parsivesiu i Lietuva). Kai pamaciau ka gavau- vos neapsivoziau- 30 doleriuku kaip i s....

Manau ne isdure, o tiesiog klaida isivele (juk puslapis tikrai patikimas) - reikejo susisiekt su amazone ir issprest ta problema. Jei ne pati amazone kaip pardavejas irasyta, tai buna gi pardaveju reitingai ir glait paziuret kas kaip... O siaip pati niekad problemu su amazone nesu turejus.
Atsakyti
Nelabai supratau aš to puslapio. Žiūrėjau vyriškus kedus, rašo dydi 4-4,5, pažėjau lentelę, tai lyg turėtų būti vaikiški. Likau nesupratus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 11 11, 17:29)
Nelabai supratau aš to puslapio. Žiūrėjau vyriškus kedus, rašo dydi 4-4,5, pažėjau lentelę, tai lyg turėtų būti vaikiški. Likau nesupratus.  schmoll.gif

O jus angliskai suprantat gerai? Nes jei taip, tai turetu ten viskas but parasyta kas ir kaip.

Beje, ziurejot gal UK amazon puslapi? Ar tikrai .com? Nes UK dydziai kiek kitaip zymisi. O jei US dydziai, tai jo, 4-4,5 butu vaikiskas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 00:31)
O jus angliskai suprantat gerai? Nes jei taip, tai turetu ten viskas but parasyta kas ir kaip.

Beje, ziurejot gal UK amazon puslapi? Ar tikrai .com? Nes UK dydziai kiek kitaip zymisi. O jei US dydziai, tai jo, 4-4,5 butu vaikiskas.

Nu žinau kad skiriasi biggrin.gif
Nesistebiu kad jie žmones išdūrinėja. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 11 16, 17:58)
Nesistebiu kad jie žmones išdūrinėja. schmoll.gif

Kodel? blink.gif Na jau amazone tikrai rimta firma. Problemu su jais man niekad nebuve ir prekes greitai pristato. Nors buna ne pati amazone, o kiti pardavejai joje pardavineja, tai vat prie ju buna reitingas ir kartais nelabai koks, tai geriau kiek brangiau sumoku ir perku pas kita su geru reitingu arba kur pati amazone pardavineja.
Atsakyti