Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

Gal žinote per kiek dienų galima gražinti prekę? T.y. koks terminas, po kurio jau amazon atgal nebepriima prekės?
Atsakyti
Ar yra galimybė grąžinti į Amazon per Royal male ar būna koks siuntos lipdukas?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 10 15, 13:46)
Sugalvojo amazonas sestadieni ir sekmadieni pristatyti siuntini eshopwedrop adresu. Bet EWD savaitgaliais kaip suprantu nedirba. Ar jie paskui pasiims siunta gave pranesimo lapeli?

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 10 15, 14:36)
Amazon pristato pirkėjui prekes du kartus. Kaip suprantu nei vienas pervežėjas patys siuntų iš Amazon nesurenka. Pervežėjai gali nebent susisiekę su Amazon paprašyti, kad pristatytų trečią kartą.
Norint, kad siuntų iš Amazon nepristatytų savaitgaliais, būtina atskirai kiekviename Amazon pasirinkti žymą, kad nepristatytų savaitgaliais.  Jeigu pažymima pvz. tik UK Amazon, kad nepristatytų savaigaliais, automatiškai tai negalioja ir kitiems Amazon, todėl tiek DE, tiek FR esu atskirai pažymėjusi, kad nesiųstų savaitgaliais.

QUOTE(aijos @ 2017 10 15, 15:57)
Aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif  Bus mano pirmoji nesekme su Amazon  unsure.gif Ka man toliau daryti? Galiu atsaukti uzsakyma ir is naujo uzsisakyti?

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 10 15, 16:22)
Pabandykit susisiekti su Eshopwedrop, nurodykite siuntos sekimo Nr., gal jie galės susisiekti su Amazon kurjeriu ir dar kartą pristatys darbo metu jūsų siuntą.

QUOTE(happy mammy @ 2017 10 15, 17:42)
Man daugybe kairtu taip yra padares Amazonas, bet visada po to pristatydavotrecia karta ir dienos metu  4u.gif - ir kiekviena karta paraso, kad komerciniuose adresuose nepriima savaitgaliais, bet vis tiek pristatineja  biggrin.gif Bet as ir niekur neradau, kur jiems parasyti, kad savaitgaliais nepristatytu, o tik darbo dienom, tik randu nuoroda, su paklausimu kur butu galimybe palikti siunta savaitgali. Be to manau, jie puikiai zino jau mintinai, kad sitas adresas komercinis ir kad niekas ten nedirba savaitgaliais  biggrin.gif

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 10 15, 17:53)
Yra Amazon galimybė nurodyti, kad nepristatytų savaitgaliais. Per telefoną neradau, bet per pc rodo.
Amazon.co.uk Your Account › Your Addresses › Edit Address ir tada
Weekend delivery - Do not deliver on weekends
Atitinkamai kituose Amazon taip pat.

QUOTE(happy mammy @ 2017 10 15, 19:51)
O tai nuosirdus dekui  4u.gif reiks nusistatyti  smile.gif

QUOTE(aijos @ 2017 10 15, 20:15)
Gavau didziausia laiska is amazono, del pristatymo trecia karta. Svarbiausias sakinys man buvo, kad pristatys rytoj darbo valandomis  smile.gif Einu dabar iskart pasizymeti, kad kitais kartais nesiustu savaitgaliais

Atsakyti
QUOTE(gania @ 2017 11 10, 10:47)
bandau pirkti iš amazon.co.uk, mokėjimas iš vyro sąskaitos, mastercardas, siųsiu per eswd, suvedu visus duomenis ir man niekaip nepraeina mokėjimas, vis bankas atmeta, kas gali būti blogai?

QUOTE(dangerele @ 2017 11 10, 10:47)
Gal neuzregistruota kortele internetiniems pirkimams. Arba nėra pinigų biggrin.gif

QUOTE(happy mammy @ 2017 11 10, 10:50)
Ne swedbankas? Gal nera ijunti internetiniai pirkimai? Reikia aktyvuoti per accounta. Skambinkit i banka, jie ten paaiskins  4u.gif

QUOTE(gania @ 2017 11 10, 10:56)
sebas, esu pirkus, bet ne amazone, pinigų užtenka

QUOTE(Loram @ 2017 11 10, 10:59)
billing adresas turi būti nurodytas LT

QUOTE(gania @ 2017 11 10, 11:02)
meta, kad payment revision needed ir viskas
Papildyta:
nurodytas lt tik be lietuviškų raidžių

Papildyta:
QUOTE(roka @ 2017 11 08, 21:59)
Merginos, gal amazone yra skyrius, kur galima rasti visus Prime pasiūlymus? Knisuosi, bet nerandu niekaip...

QUOTE(padraika22 @ 2017 11 09, 09:20)
SUVESKITE I PAIESKA AMAZON PRIME OFFERS IR ISMES, ARBA AMAZON PRIME IR SRITI ( ZAISLAI, BATAI IR T.T.)
Man tarpininke taip aiskino

Atsakyti
merginos,kaip amazon it pasidaryti anglu kalba kad viskas butu? 4u.gif pries tai buvo, dabar apsipirkau, persijunge i italiska... nu kaip nepatogu, o pati nerandu unsure.gif
Atsakyti
sveiki..gal kas patarsit...norint is ten uzsakineti patiems yra koks mokestis Lietuvoje ir is ten?
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2017 11 12, 13:38)
sveiki..gal kas patarsit...norint is ten uzsakineti patiems yra koks mokestis Lietuvoje  ir is ten?

Perkant iš amazon.com (USA) prekėms virš 22 eur prisideda įvairūs muito, išmuotinimo mokesčiai. Perkant iš Europos Sąjungos šalių amazon (amazon.co.uk, amzon.fr, amazon.es, amazon.de ir kt) nėra jokių papildomų mokesčių, tik prekės kaina+siuntimo išlaidos į Lietuvą.
Atsakyti
o kas nustato siutimo islaidas?ten vietoj?ar buna kas uzrasyta.....nes norime uzsisakyti is amazon die
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2017 11 12, 14:01)
o kas nustato siutimo islaidas?ten vietoj?ar buna kas uzrasyta.....nes norime uzsisakyti is amazon die

Jei pardavėjas pats Amazon, siuntimo išlaidos vienokios, jei pardavėjas ne Amazon, siuntimo išlaidos kitokios.
Labai plačiai apie pirkimą Amazon aprašyta čia:
https://perkuinterne...irkti-is-amazon
Apie siuntimo ir kitus mokesčius detaliai čia: https://perkuinterne...as-ir-mokesciai
Atsakyti
aciu
Atsakyti
dar paklausiu..o kaip del skalbimo milteliu ar galima laisvai siustis...ar reikia muita moketi?
Atsakyti

Dar kartą perskaitykite Vi_ktorijos žinutes 

Atsakyti