Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

QUOTE(Monteverte @ 2017 02 26, 14:15)
Sveiki,
prašau pagalbos. Niekada nesu pirkusi per amazon, nesusigaudau biškiuką ax.gif labai jau daug informacijos, klaidu ir klampu unsure.gif šį kaip suprantu siunčia į Lietuvą? https://www.amazon.d...p;keywords=Kelp
bet kur siuntimo kaina? Kaip žinoti siuntėjo reitingą ar patikimas? Ar galima mokėti Paypalu? Jei tik kortele, kaip būtų neatsiuntimo atveju? unsure.gif

Žinau, kad daug klausimų, bet gal kas padėtų ir išsamiai atsakytų? Labai dėkinga būčiau 4u.gif

Siuntimas šios prekės 11 EUR
Visada moku per PayPala.
Idėjus į krepšelį, prie prekės apmokėjimo rasit ir siuntimo kaina.
Dėl reitingų nežinau, bet buvo kartą nesusipratimas, tai Amazon labai greitai man grąžino pinigus be reikalavimo grąžinti prekę, nors mano manymu neturėjo to daryti nes aš prekę gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2017 02 27, 10:41)
Sveikos. Padekit ka as pridirbau???? Amazonas man nuskaiciavo
Pirkinys
2017.02.23 00:00:00 AMAZON PRIME / AMZN.CO.UK/PM / LU ***********8868; Valiutos keitimo santykis EUR/GBP 0.8193
-79,00 GBP

Ka daryti?  unsure.gif

Kas cia per PRIME? Kaip atsisakyti?

QUOTE(priklausomybe @ 2017 02 27, 10:57)
Paspaudžiate YOUR ACCOUNT - skiltyje Settings pasirenkate Manage Prime Membership
Matote tokį tekstą:

Payment Option:
Annual (£79/year)
BEST VALUE
On December 2016, you will be charged £79 for another year of Prime.
Do not continue

Tas Do not continue yra mėlynos spalvos ir aktyvus tekstas, spaudžiate, atsidariusiame psl. apačioje bus DO Not Continue, spaudžiate jį.

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 27, 11:13)
cia taip buna, kad varneliu prideda ir neskaito, ka jos reiskia smile.gif
turbut pasiule nemokama naryste men, sutikot, o salygu neskaitet smile.gif

Atsakyti
Sveikos, jeigu Amazon.co.uk man nepriskaičiavo pristaymo mokesčio, ar nebus taip, kad paskui turėsiu susimokėti pristatymo mokestį pati? Baisu kad nesigautų kokia didžiulė suma už paprastą prekę.
P.S. Siuntinys turėjo būti į Lietuvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 04 kovo 2017 - 18:10
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 03 04, 19:07)
Sveikos, jeigu Amazon.co.uk man nepriskaičiavo pristaymo mokesčio, ar nebus taip, kad paskui turėsiu susimokėti pristatymo mokestį pati? Baisu kad nesigautų kokia didžiulė suma už paprastą prekę.
P.S. Siuntinys turėjo būti į Lietuvą.

Na uzsakant juk matai uz ka ir kiek moki, tai jei shipping 0.00, tai reiskia nemokamas siuntimas. Uzsakant apmoki ta uzsakyma, tai paskui jau tikrai niekas nepaprasys papildomai primoket. Nebent siunta,t.y. pardavejas, is treciuju saliu ir siunta gali but apmokestinta muitines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 kovo 2017 - 18:37
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 04, 18:36)
Na uzsakant juk matai uz ka ir kiek moki, tai jei shipping 0.00, tai reiskia nemokamas siuntimas. Uzsakant apmoki ta uzsakyma, tai paskui jau tikrai niekas nepaprasys papildomai primoket. Nebent siunta,t.y. pardavejas, is treciuju saliu ir siunta gali but apmokestinta muitines.

Viskas aišku.
Muito tikrai nebus, nes į sumą neįsipaišau.
O pasitikslinau todėl, kad kiek žinau kai Lietuvoje perki, būna kartais moka iš karto pardavėjas, o būna kad ir pats moki atėjęs pasiimti, todėl ir pasitikslinau.
Atsakyti
Sveiki,
siandien uzsisakiau is amazon.de kelias prekes, dar neissiustos. Radau dar viena preke, kurios noreciau. Ar imanoma ja prijungti prie to pacio siuntinio, kad siuntimas pigiau kainuotu?
Atsakyti
Laba smile.gif

Sumaniau užsisakyti kelias knygas iš amazon.co.uk , bet noriu pirkti jau naudotas (Used). Kelios is ju bus siunciamos is Amerikos ir dabar paliko idomu ar bus taikomi muito ar kokie kiti mokesciai jei is Amerikos sius nors pirkau per amazon.co.uk ?

Gal kas zino? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaMika @ 2017 03 15, 16:05)
Laba smile.gif

Sumaniau užsisakyti kelias knygas iš amazon.co.uk , bet noriu pirkti jau naudotas (Used). Kelios is ju bus siunciamos is Amerikos ir dabar paliko idomu ar bus taikomi muito ar kokie kiti mokesciai jei is Amerikos sius nors pirkau per amazon.co.uk ?

Gal kas zino? blink.gif

Knygoms yra 0% muito tarifas 4u.gif
Virš 22 eur reiks susimokėti importo PVM knygoms 9% 4u.gif
Jeigu fizinis asmuo siunčia fiziniam asmeniui kaip dovaną iki 45 eur, tai jokių importo mokesčių nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2017 02 26, 15:22)
Siuntimas šios prekės 11 EUR
Visada moku per PayPala.
Idėjus į krepšelį, prie prekės apmokėjimo rasit ir siuntimo kaina.
Dėl reitingų nežinau, bet buvo kartą nesusipratimas, tai Amazon labai greitai man grąžino pinigus be reikalavimo grąžinti prekę, nors mano manymu neturėjo to daryti nes aš prekę gavau  ax.gif

Kaip jūs renkatės mokėti per PayPal? Čia?

Create new bank details
Use your bank account for your purchases Learn more
Add a Direct Debit Bank Account
Atsakyti
Sveikos
Labai prašau
Gal kas gali pagelbėti ir prie savo užsakymo priglausti šią prekę. Norėčiau 2 vienetų.
https://www.amazon.c...B00127KDG6?th=1
Aš iš Vilniaus. Už siuntimą ir pan. atsiskaitysiu. Lauksiu a/ž
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 19, 20:42)

Dar dėl grąžinimų iš amazon,de

Man atsispausdino 3 lapai (du vienodi, o trečias kitoks su adresu). Tą su adresu klijuoju ant dėžės -aišku viskas. Ką daryti su dviem vienodais, kuriuose nurodyta prekė, kaina (nurodyta keistai didelė), yra adresai, bet kaip sąskaita daugiau tokio tipo? Vieną dėti į vidų, o kitą klijuoti ant dėžės?

Nunešiau į paštą, jos nežinojo ką daryti su tokia siunta, ar suteikti numerį, ar skanuoti, kai nuskanavo nerado tokios įmonės, klausė ar pati mokėsiu ir t.t., teko grįžti namo su neišsiųstu siuntiniu ir ieškoti atsakymo čia.
Gal galite parašyti smulkiau kaip tas grąžinimas veikia ir kaip pamokyti paštininkes išsiųsti grąžinamą siuntinį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2017 03 29, 17:53)
Dar dėl grąžinimų iš amazon,de

Man atsispausdino 3 lapai (du vienodi, o trečias kitoks su adresu). Tą su adresu klijuoju ant dėžės -aišku viskas. Ką daryti su dviem vienodais, kuriuose nurodyta prekė, kaina (nurodyta keistai didelė), yra adresai, bet kaip sąskaita daugiau tokio tipo? Vieną dėti į vidų, o kitą klijuoti ant dėžės?

Nunešiau į paštą, jos nežinojo ką daryti su tokia siunta, ar suteikti numerį, ar skanuoti, kai nuskanavo nerado tokios įmonės, klausė ar pati mokėsiu ir t.t., teko grįžti namo su neišsiųstu siuntiniu ir ieškoti atsakymo čia.
Gal galite parašyti smulkiau kaip tas grąžinimas veikia ir kaip pamokyti paštininkes išsiųsti grąžinamą siuntinį  4u.gif

Adresą galite ranką perrašyti ant siuntos.
Bar kodas manyčiau DE skirtas ne mums.
Tiksliai nepamenu bet tirai yra parašyta ką reikia įdėti į siuntos vidų.
Už siuntimą turit sumokėti jūs.
Po gauto ir patikrinto grąžimo jums gražins už prekę ir apie 8 eur už siuntimą 4u.gif
Nežinau ar visiems pardavėjams taikomos vienodos sąlygos.
Kažkada teko siųsti prekę pardavėjui dėl keitimo (pardavėjo kaltė buvo), tai man tiek sumokėjo už siuntos grąžinimą kad likau su neblogu pelnu, matyt pagal DE siuntų įkainius paskaičiavo biggrin.gif
Atsakyti