Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

QUOTE(Jofky @ 2015 01 12, 21:25)
Visad pirkau per tarpininkes, jos dar pasirūpina kad importo mokesčių nereiktu mokėti jeigu perkamas brangesnis daiktas  4u.gif

na as irgi visada taip pirkdavau, tik neseniai suzinojau,kad tokios firmeles yra, bet jei daiktas nera brangus, gal geriau gaunasi ne per tarpininkes?
Atsakyti
sveikos, ieskau tarpininkes, kuri galetu man uzsisakyti prekiu is amazon. Tarpininkes, laukiu a.z. su ikainiaias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruziene @ 2015 01 12, 23:41)
sveikos, ieskau tarpininkes, kuri galetu man uzsisakyti prekiu is amazon. Tarpininkes, laukiu a.z. su ikainiaias smile.gif

taip pat ir as. Noriu siustis stalo zaidima (verte 18 doleriu)
Atsakyti
Mergaites, help!!
Ar is amazon.co.uk perkant nesiuncia I Lietuva? Ivedu lietuviska adresa ir man raso , kad negali siuo adresu issiusti...
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2015 04 23, 22:43)
Mergaites, help!!
Ar is amazon.co.uk perkant nesiuncia I Lietuva? Ivedu lietuviska adresa ir man raso , kad negali siuo adresu issiusti...

Gali būti, kad nesiunčia, ne toks jau retas atvejis. ne visi ir ne visas prekes siuncia, kartais tenka pavargt kol susirandi kitą pardavėją, ir dar už mažiau patrauklią kainą.
Atsakyti
Labai noriu uzsakyti Equazen Eye q žuvies taukus. Gal kas siunčia sau. Su mielu noru prisijungčiau. Laukiu pasiūlymų. Paimčiau didesni kiekį.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
Norėčiau paklausti merginų - gal kuri jau turi patirtį:
norėčiau atsisiųsti tualetinio vandens buteliuką iš amazon.de

Taigi, nežinau, ar bus apmokestinta prekė akcizu, importo PVM ir muitu.

Čia galimi du variantai, kurių nei vieno baigties nežinau:
- A variantas: prekė jau buvo išmuitinta Vokietijoje: tai jau muitas, akcizas sumokėti ir man teliks TIK PARDAVĖJUI sumokėti PVM? O ar pardavėjui PVM ir importo PVM - tas pats?
- B variantas: prekė bus siunčiama ne iš Vokietijos: man teks apmokėti visus tris mokesčus? Kur? Kam?

Gal aš klystu? Gal kuri jau siuntetės kvepalus (tualetinį vandenį) ir žinote, kaip ten būna kiekvienu atveju?
Beje, esu fizinis asmuo, neturiu jokiso veiklso, siunčiu sau dovanai, perku iš firmos, ne iš fizinio asmens (kaip pardavėjas parašytas firmos pavadinimas)

Iš anksto dėkoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrakstBrakst: 25 lapkričio 2015 - 10:01
QUOTE(TrakstBrakst @ 2015 11 25, 10:59)
Labas  4u.gif
Norėčiau paklausti merginų - gal kuri jau turi patirtį:
norėčiau atsisiųsti tualetinio vandens buteliuką iš amazon.de

Taigi, nežinau, ar bus apmokestinta prekė akcizu, importo PVM ir muitu.

Čia galimi du variantai, kurių nei vieno baigties nežinau:
- A variantas: prekė jau buvo išmuitinta Vokietijoje: tai jau muitas, akcizas sumokėti ir man teliks TIK PARDAVĖJUI sumokėti PVM? O ar pardavėjui PVM ir importo PVM - tas pats?
- B variantas: prekė bus siunčiama ne iš Vokietijos: man teks apmokėti visus tris mokesčus? Kur? Kam?

Gal aš klystu? Gal kuri jau siuntetės kvepalus (tualetinį vandenį) ir žinote, kaip ten būna kiekvienu atveju?
Beje, esu fizinis asmuo, neturiu jokiso veiklso, siunčiu sau dovanai, perku iš firmos, ne iš fizinio asmens (kaip pardavėjas parašytas firmos pavadinimas)

Iš anksto dėkoju

Jeigu prekė siunčiama tarp ES šalių, jokių papildomų mokesčių nėra 4u.gif
Mokesčiai tik siunčiant iš 3-čiųjų šalių 4u.gif

Atsakyti
Per kiek dienų Amazon.de išsiunčia prekes? Dariau užsakymą prieš tris dienas, iškarto gavau laišką, kad užsakymas priimtas, krepšelis išsinulino, bet banke pinigų nerezervavo, ir negaunu laiško, kad išsiuntė. Ar gali būti taip ilgai, ar kažkas čia negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 13, 13:28)
Per kiek dienų Amazon.de išsiunčia prekes? Dariau užsakymą prieš tris dienas, iškarto gavau laišką, kad užsakymas priimtas, krepšelis išsinulino, bet  banke pinigų nerezervavo, ir negaunu laiško, kad išsiuntė. Ar gali būti taip ilgai, ar kažkas čia negerai g.gif

Gali. Nueikit i pirkimo istorija ir matysite kokiam procese yra. Nusiskaiciuoja kai tik issiucia
Atsakyti
QUOTE(Boruziene @ 2015 01 12, 23:41)

Jus manot tarpininkes turi laiko rasinet az? Juk siam skyriuje yra visos tarpininkes, uzeikit i kiekvienos tarpininkes pirma psl. ir rasit visa info.
Atsakyti
Pirmas Amazon.de lepsusas biggrin.gif Gavau skirtingų dydžių batus biggrin.gif Žadėjo pakeisti į teisingus dydžiud ir kompensuoti 13 eur nuostolio, taip gaunuosi net pliuse biggrin.gif
Atsakyti