Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

QUOTE(Kriiste @ 2013 11 07, 00:22)
nu as ten ir visisko sss esu gavus ir labai super daiktu - pvz sau maudymuka - nu tikrai superinis, ir liemenuka thumbup.gif , dantu sepeteliai tie kur pas mus parodoje 1 vnt 15 Lt - cia 4 vienetu pakuote apie 9 (lygiai tokie patys, net ipakavimas) ir sidabro gaminiu po 1-3 dolerius lotuliukas.gif  thumbup.gif

Taip taip, visko buna, bet monstrem nenorim rizikuot, o dairytis zinoma reik visur, ir ne paslaptis gi kad pas mus viskas be proto daug brangiau , kad ir sudejus siuntimo islaidas ...... Ir siaip senai jau parduotuve buvau as, kelnes, striuke, batus pirkau, viska, nu viska siunciames, iskyrus duona, piena, sviestuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2013 11 07, 22:07)
Taip taip, visko buna, bet monstrem nenorim rizikuot, o dairytis zinoma reik visur, ir ne paslaptis gi kad pas mus viskas be proto daug brangiau , kad ir sudejus siuntimo islaidas ...... Ir siaip senai jau parduotuve buvau as, kelnes, striuke, batus pirkau, viska, nu viska siunciames, iskyrus duona, piena, sviestuka  lotuliukas.gif

Viena rašė, kad parsisiuntė iš Ali tas montriukės ir yra labai patenkinta, kokybė nenuvylė 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, uzsisakiau is amazon viena preke. Pati preke gavosi pigiai, bet su siuntimu man gerokai virsija ta 75 litu suma, taciau man dar amazon priskaiciavo 6 dolerius uz muito mokescius. Kaip manot, ar as dar turesiu moketui ismuitinima Lietuvoje? g.gif

Item(s) Subtotal: $18.99
Shipping & Handling: $13.61
Your Coupon Savings: -$3.00
-----
Total before tax: $29.60
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $6.85
-----
Grand Total: $36.45
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2014 01 11, 20:43)
Mergaites, uzsisakiau is amazon viena preke. Pati preke gavosi pigiai, bet su siuntimu man gerokai virsija ta 75 litu suma, taciau man dar amazon priskaiciavo 6 dolerius uz muito mokescius. Kaip manot, ar as dar turesiu moketui ismuitinima Lietuvoje? g.gif

Item(s) Subtotal:  $18.99
Shipping & Handling: $13.61
Your Coupon Savings: -$3.00
  -----
Total before tax: $29.60
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $6.85
  -----
Grand Total: $36.45

Ne, papildomai mokėti nereikės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu paklausti, planuoju pirkti is amazon.com, ar jie viena pirkima siuncia vienu siuntinuku, ar ta pati pirkima gali issiusti ir skirtingais siuntinukais?
Dar kitas klausimas del mokesciu, nes perku uz maziau negu 75 lt, tai Lietuvoj kaip ir neapmokestintu, bet amazonas is karto paskaiciuoja importo mokesti doh.gif jau nieko padaryt negalima?
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2014 01 23, 10:03)
Sveiki,

Noriu paklausti, planuoju pirkti is amazon.com, ar jie viena pirkima siuncia vienu siuntinuku, ar ta pati pirkima gali issiusti ir skirtingais siuntinukais?
Dar kitas klausimas del mokesciu, nes perku uz maziau negu 75 lt, tai Lietuvoj kaip ir neapmokestintu, bet amazonas is karto paskaiciuoja importo mokesti  doh.gif  jau nieko padaryt negalima?

Įdomiai čia. Kokių pagrindu imami mokesčiai jeigu mažiau nei 75 LT pirkinys? O gal tai suma ribinė ir jie apsidraudžia? Kitavertus, kai aš pirkau už 90 USD ir iš manęs paėmė mokesčius, buvo parašyta, jeigu nereikės mokėti muitinei suma bus grąžinta. Ar jums taip rašo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 01 23, 09:11)
Įdomiai čia. Kokių pagrindu imami mokesčiai jeigu mažiau nei 75 LT pirkinys? O gal tai suma ribinė ir jie apsidraudžia?  Kitavertus, kai aš pirkau už 90 USD ir iš manęs paėmė mokesčius, buvo parašyta, jeigu nereikės mokėti muitinei suma bus grąžinta. Ar jums taip rašo?  4u.gif

Pabandžiau įsidėti už 16 dolerių, vis tiek skaičiuoja importo mokestį smile.gif
Paskaičiau taisyklėse, kad jeigu bus mažesnis mokestis, tai skirtumą grąžins.
Dėkui Jums 4u.gif

Atsakyti
sveiki

gal kas zinote? iskelus byla amazon.com del pinigu grazinimo (negauta preke), per kiek laiko jie vykdo procesa? ar tiksliau pasakius - per kiek dienu pardavejas turi sureaguoti ir grazint? Ir tarkim jei jis nesureaguoja kaip tokiu atveju elgiasi amazon? dekui

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2015 01 09, 08:44)
sveiki

gal kas zinote? iskelus byla amazon.com del pinigu grazinimo (negauta preke), per kiek laiko jie vykdo procesa? ar tiksliau pasakius - per kiek dienu pardavejas turi sureaguoti ir grazint? Ir tarkim jei jis nesureaguoja kaip tokiu atveju elgiasi amazon? dekui

Kaip suprantu pardavejas ne pats amazon, tai tokiu atveju iskelus byla turi but nurodyta per kiek laiko turi pardavejas atsakyt. Jei neatsako, tuomet skundziates paciam amazon ir jie grazina. Na o jei pardavejas pats amazon, tai viskas dar greiciau - skundiesi jiems ir iskart grazina.

Bet kuriuo atveju greiciausia live chat pasijungt ir iskart susikalbet - tada labai greitai jie issprendzia visus nesklandumus.
Atsakyti
Pirkau striukę pūkinę iš amazon.de. Svarstau gal į didesnį dydį pasikeisti g.gif
Kaži ar galima? Ar reikia darytu grąžinimą ir pirkti naują? 4u.gif
Einu skaityti taisykles, bet gal kas greičiau atsakys nei aš perskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o gal kuri bandete pirkti is JAV nuomotu adresu? idomu kaip geriau gaunasi ar pirkt per tarpininkes ar per tas firmas siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 01 12, 21:20)
merginos, o gal kuri bandete pirkti is JAV nuomotu adresu? idomu kaip geriau gaunasi ar pirkt per tarpininkes ar per tas firmas siustis  g.gif

Visad pirkau per tarpininkes, jos dar pasirūpina kad importo mokesčių nereiktu mokėti jeigu perkamas brangesnis daiktas 4u.gif
Atsakyti