Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

QUOTE(Jofky @ 2013 01 05, 20:24)
Aš irgi nesu apie tai girdėjusi. Mano mokėjima iššifravimas:

Item(s) Subtotal: $90.96
Shipping & Handling: $17.48
  -----
Total before tax: $108.44
Sales Tax: $0.00
Import Fees Deposit $22.77
  -----
Total for This Shipment: $131.21

Va ta suma 22,77 USD tai yra 21 proc. Nesuprantu už ką sumokėjau  g.gif

Jau gavau, net nustebau kad taip greitai, tiesiai į namus atnešė Lietuvos pašto kurjeris thumbup.gif
Prie prekės idėta sąskaitėlė:
Subtotal: 90,96 USD
Shiping: 17,48 USD
Order total: 131,21 USD
Paid via credit/debit: 131,21 USD

Realiai kortelėje pas mane rezervuota 131,21 USD suma iki sausio 31 d.
Kiek suprantu jie tą sumą 22,77 USD sumokėjo muitinėje kaip mokesčius 4u.gif
Atsakyti
Ar iš Amazon.de Batus siunčia į Lietuvą? Ir kodel prie jų dvi kainos parašytos g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 17, 14:47)
Ar iš Amazon.de  Batus siunčia į Lietuvą? Ir kodel prie jų dvi kainos parašytos g.gif

Skirtingų dydžių, skirtingos kainos. Kai pasirinkit savo dydį parodys jų konkrečią kaina. www.javari.de siunčia į LT be papildomo mokesčio (apie 1,5 EUR tik mok.skirtumas prisideda), atneša kurjeris tiesiai į namus. Tie puslapiai kažkaip sujungti ir asortimentas panašus 4u.gif
Atsakyti
kas galetu pagelbeti? Dariau uzsakyma is amazon.com geliniam lakavimui, bet butent LED lempos - svarbiausio dalyko - nesiuncia i Lietuva doh.gif . Kaip galeciau ja gauti? Kur susirasti tarpininke? o gal mane susirasit? 4u.gif i az Uzsakymas butu didesnis, ne tik lempa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riencikas @ 2013 01 17, 21:44)
kas galetu pagelbeti? Dariau uzsakyma is amazon.com geliniam lakavimui, bet butent LED lempos - svarbiausio dalyko - nesiuncia i Lietuva  doh.gif . Kaip galeciau ja gauti? Kur susirasti tarpininke? o gal mane susirasit?  4u.gif i az Uzsakymas butu didesnis, ne tik lempa  4u.gif

taigis čia tarpininkių yra ne viena. Pasiskaitykit, kas kokius mokesčius ima, kuri tau patogiausioj vietoj dalina gautus siuntinukus ir parašyk tai tarpininkei 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galit apdeti.
Grazinau netikusia preke i Amazon.de. Praejau jau daugiau nei menuo laiko, bet nesulaukiu is ju jokiu ziniu apie gauta preke.
Esu pries tai pora kartu grazinusi netikusias prekes ten pat, tai po kokiu 5-7d. visada sulaukdavau atsakymo, kad gavome jusu siusta preke ir po keliu dienu grazindavo pinigus.

Noreciau jiems parasyti ir issiaikinti situacija, bet niekur nerandu jokio adreso, kur galeciau kreiptis. Yra nurodytas tik telefonas.

Gal kas su panasia situacija susiduret ir galit padeti? Butu aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena niekad nesu pirkusiar daug brngaiu gautusi dviratukas noriu dukrytei
http://www.amazon.co...e/dp/B0054SFSDM
Atsakyti
QUOTE(margute77 @ 2013 04 03, 13:52)
Laba diena niekad nesu pirkusiar daug brngaiu gautusi dviratukas  noriu dukrytei
http://www.amazon.co...e/dp/B0054SFSDM

Nesiunčio į LT, galit pirkti tik per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
Noriu užsisakyti iš amazon.com arba amazon.co.uk galit kas padėt? až
Atsakyti
Sveiki. Ieškau tarpininkės, kuri galės pagelbėti su užsakymu iš amazon.com
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2013 04 25, 11:43)
Sveiki. Ieškau tarpininkės, kuri galės pagelbėti su užsakymu iš amazon.com

Laureta užsako 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=918254
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti dėl netikusių/brokuotų prekių, perkamų iš amazon.de, grąžinimo - ar tvarka analogiška, kaip ir javari, ar čia grąžinimas sudėtingesis g.gif
Atsakyti