Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

Sveikos, gal galite užsakyti iš amazon.com man reiktų labai blush2.gif rašykite į a.ž.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal galėtumėt man padėt? Noriu pasiklausti informacijos apie vieną prekę, bet man neleidžia to padaryt, nes nesu pirkusi iš amazon. Gal kuri iš merginų, kurios pirkot, galėtumėt paklausti ir paskui man parašyt ką atsakė? Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 01 01, 11:54)
Sveikos smile.gif Gal galėtumėt man padėt? Noriu pasiklausti informacijos apie vieną prekę, bet man neleidžia to padaryt, nes nesu pirkusi iš amazon. Gal kuri iš merginų, kurios pirkot, galėtumėt paklausti ir paskui man parašyt ką atsakė? Būčiau labai dėkinga

ka reikia paklausti? Kokios prekes?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 01 01, 21:16)
ka reikia paklausti? Kokios prekes?

reikia paklausti, ar ši baterija plokščia iš abiejų pusių:
http://www.amazon.co...attery original
ar ji atrodo taip:
http://www.amazon.co...=A2ZML8YGZ8CQBA
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 02 sausio 2013 - 00:36
Radau ko reikia amazon.com. Nesu ten pirkusi. Kokios šalies tai parduotuvė? Ir kaip sužinoti kiek kainuos siuntimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 01 05, 01:16)
Radau ko reikia amazon.com. Nesu ten pirkusi. Kokios šalies tai parduotuvė? Ir kaip sužinoti kiek kainuos siuntimas?  blush2.gif

berds amerikos, man rodes dedi i krepsi ir matai yra ship ar ne. gal kas tiksliau atsakys
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 01 04, 23:16)
Radau ko reikia amazon.com. Nesu ten pirkusi. Kokios šalies tai parduotuvė? Ir kaip sužinoti kiek kainuos siuntimas?  blush2.gif

amazon.com amerikos parduotuvė, tad nepamirškit, kad iš ten siunčiantis prisideda PVM (jei prekių vertė viršija 75 lt) bei muitas (jei prekių vertė viršija berods 150 Eur (dėl šios sumos dar reiktų pasitikrinti)
amazon yra ir kitose šalyse, pvz. amazon.co.uk, amazon.de. Iš čia perkant ir siunčiantis į Lietuvą reikia sumokėti tik PVM skirtumą (apie 1%), nes kainoje jau įskaičiuotas GB/DE PVM'as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 05, 17:14)
amazon.com amerikos parduotuvė, tad nepamirškit, kad iš ten siunčiantis prisideda PVM (jei prekių vertė viršija 75 lt) bei muitas (jei prekių vertė viršija berods 150 Eur (dėl šios sumos dar reiktų pasitikrinti)
amazon yra ir kitose šalyse, pvz. amazon.co.uk, amazon.de. Iš čia perkant ir siunčiantis į Lietuvą reikia sumokėti tik PVM skirtumą (apie 1%), nes kainoje jau įskaičiuotas GB/DE PVM'as 4u.gif

Na, grybavau, grybavau, bet užsisakiau kažkaip biggrin.gif Ar normalu, kad jie prie prekės kainos papildomai pridėjo 21 proc (atitinka mūsų PVM), kaip jie rašo tipo mano šalies mokestis (google nelabai tiksliai verčia)? Gal tai garantas, kad muitinė mano prekės nesulaikys papildomam apmokęstinimui? g.gif Su viskuo man kainavo 131 USD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 01 05, 18:46)
Na, grybavau, grybavau, bet užsisakiau kažkaip  biggrin.gif  Ar normalu, kad jie prie prekės kainos papildomai pridėjo 21 proc (atitinka mūsų PVM), kaip jie rašo tipo mano šalies mokestis (google nelabai tiksliai verčia)? Gal tai garantas, kad muitinė mano prekės nesulaikys papildomam apmokęstinimui?  g.gif  Su viskuo man kainavo 131 USD  4u.gif

nežinau g.gif Iš amazon.com esu pirkus tik usa adresu. Bet kiek pirkau iš kitos usa parduotuvės su siuntimu į LT, niekad PVM nepridėdavo. PVM paskaičiuodavo čia muitinėje. Iš kitų irgi neteko girdėti, kad mūs PVM reiktų susimokėti parduotuvėje USA...
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 05, 20:09)
nežinau g.gif Iš amazon.com esu pirkus tik usa adresu. Bet kiek pirkau iš kitos usa parduotuvės su siuntimu į LT, niekad PVM nepridėdavo. PVM paskaičiuodavo čia muitinėje. Iš kitų irgi neteko girdėti, kad mūs PVM reiktų susimokėti parduotuvėje USA...

Aš irgi nesu apie tai girdėjusi. Mano mokėjima iššifravimas:

Item(s) Subtotal: $90.96
Shipping & Handling: $17.48
-----
Total before tax: $108.44
Sales Tax: $0.00
Import Fees Deposit $22.77
-----
Total for This Shipment: $131.21

Va ta suma 22,77 USD tai yra 21 proc. Nesuprantu už ką sumokėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 05 sausio 2013 - 19:26
QUOTE(Jofky @ 2013 01 05, 19:24)
Aš irgi nesu apie tai girdėjusi. Mano mokėjima iššifravimas:

Item(s) Subtotal: $90.96
Shipping & Handling: $17.48
  -----
Total before tax: $108.44
Sales Tax: $0.00
Import Fees Deposit $22.77
  -----
Total for This Shipment: $131.21

Va ta suma 22,77 USD tai yra 21 proc. Nesuprantu už ką sumokėjau  g.gif

paskaičiau amazon puslapyje, kad vis dėl to jie ima iš pirkėjų import fees deposit
http://www.amazon.co...l?nodeId=596184
Iš esmės vienu sakiniu: With your authorization, these funds are used by the carrier or another agent to pay the Import Fees on your behalf.
Tai išeina, kad iš jūsų paėmė amazon, kurį sumokės už jus kurjerių kompanija išmuitindama prekes. Dar rašo, kad jei išmuitinant bus paskaičiuota mažiau, jums grąžins skirtumą, o jei daugiau -primokėti nereikės.
Vienas klausimas neaiškus -ar už deklaracijos pildymą iš jūsų nebus paprašyta susimokėti papildomai g.gif Paštas paprastai ima apie 30 Lt. O kurjerių firmos (DHL, UPS ir kitos) lyg daugiau.
Parašykit čia, kai jau prekes gausit 4u.gif Įdomu, kaip su deklaracijos pildymo kaštais bus.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 05, 21:05)
paskaičiau amazon puslapyje, kad vis dėl to jie ima iš pirkėjų import fees deposit
http://www.amazon.co...l?nodeId=596184
Iš esmės vienu sakiniu: With your authorization, these funds are used by the carrier or another agent to pay the Import Fees on your behalf.
Tai išeina, kad iš jūsų paėmė amazon, kurį sumokės už jus kurjerių kompanija išmuitindama prekes. Dar rašo, kad jei išmuitinant bus paskaičiuota mažiau, jums grąžins skirtumą, o jei daugiau -primokėti nereikės.
Vienas klausimas neaiškus -ar už deklaracijos pildymą iš jūsų nebus paprašyta susimokėti papildomai g.gif Paštas paprastai ima apie 30 Lt. O kurjerių firmos (DHL, UPS ir kitos) lyg daugiau.
Parašykit čia, kai jau prekes gausit 4u.gif Įdomu, kaip su deklaracijos pildymo kaštais bus.

Ačiū 4u.gif Parašysiu kai gausiu pekes kuom baigėsi 4u.gif
Atsakyti