Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

Zmones, tai niekas Jus gi neprivercia naudoti tik tm tikra kosmetika, kokia naudoja rugpjuitis. biggrin.gif Ji pateike tik INFORMACIJA. Apdoroti turime mes. Jei Jums nepatinka, naudokite ir tolkiau savo megstama kosmetika, jei Jus sudomino sia informacija, galim bendrauti I TEMA. 4u.gif As asmeniskai nepajutau, kad rugpjutis kazkam per prievarta rasytu, rektu nenaudokit anos, o tik sita kosmetika! Nepamirskit, kad Jus VISADA TURITE PASIRINKIMA ka naudoti, ka valgyti. 4u.gif
Beja, norejau pasiteirauti, ar tiesa, kad ant tubelio dantu pastos juoda ar melyna juostele kazka reisia, pvz. Blend a med turi juoda ir tai reiskia, kad negera. As cia supaprastintai parasiau, ne "moksliskai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 19, 10:48)
Zmones, tai niekas Jus gi neprivercia naudoti tik tm tikra kosmetika, kokia naudoja rugpjuitis. biggrin.gif  Ji pateike tik INFORMACIJA. Apdoroti turime mes. Jei Jums nepatinka, naudokite ir tolkiau savo megstama kosmetika, jei Jus sudomino sia informacija, galim bendrauti I TEMA. 4u.gif  As asmeniskai nepajutau, kad rugpjutis kazkam per prievarta rasytu, rektu nenaudokit anos, o tik sita kosmetika! Nepamirskit, kad Jus VISADA TURITE PASIRINKIMA ka naudoti, ka valgyti. 4u.gif
Beja, norejau pasiteirauti, ar tiesa, kad ant tubelio dantu pastos juoda ar melyna juostele kazka reisia, pvz. Blend a med turi juoda ir tai reiskia, kad negera. As cia supaprastintai parasiau, ne "moksliskai" biggrin.gif

Aš vis dar laukiu tos INFORMACIJOS šaltinio, nes dabar tai tik rašinėlis forume rolleyes.gif

Ta juostelė nieko nereiškia, nors girdėjau tokių gandų. Kiek žiūrėjau, juoselės spava atitinka spalvą teksto, kuris spausdinamas ant pakuotės rolleyes.gif
Atsakyti
Na as rinkdamasi priemones visada panagrineju sudeti, stengiuos kad zalingu komponentu butu kuo maziau. be to jei man viena priemone tinka tai ir nekvarsinu sau galvos kad ten pora parabenu(pbz tbs kuno sviestai), geriau tada duso zele be parabenu pasiimu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 19, 10:48)
Zmones, tai niekas Jus gi neprivercia naudoti tik tm tikra kosmetika, kokia naudoja rugpjuitis. biggrin.gif  Ji pateike tik INFORMACIJA. Apdoroti turime mes. Jei Jums nepatinka, naudokite ir tolkiau savo megstama kosmetika, jei Jus sudomino sia informacija, galim bendrauti I TEMA. 4u.gif  As asmeniskai nepajutau, kad rugpjutis kazkam per prievarta rasytu, rektu nenaudokit anos, o tik sita kosmetika! Nepamirskit, kad Jus VISADA TURITE PASIRINKIMA ka naudoti, ka valgyti. 4u.gif

su turiniu ta juostele jokios reiksmes neturi, ji parodo pakuotes toksiskuma(jei pvz uzsidegtu). juoda-blogai, melyna-pusiau, zalia-gerai. zinau nes mama dirba su dazais tai zino si dalyka
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 19, 11:15)
Aš vis dar laukiu tos INFORMACIJOS šaltinio, nes dabar tai tik rašinėlis forume  rolleyes.gif

Tai aš tą patį jau seniai sakiau: "Copy-Paste" iš interneto platybių visos mes čia gudrios
Atsakyti
taigi laukiat saltiniu na pvz.:
http://www.natural-h...th-sulfate.html
bet kad isitikintumet aplamai kokia tai yra problema tai pacios galit ivest per google bent vieno brudo lotyniska pavadinima,pamatysit kiek daug ismes jum apie kenksminguma.pas mane pvz net nereik ivedinet yra anglliska nuorogda per google pvz sodium laureth sulfate .yra daugybe literaturos internete,kuria surasit vien pagal sia nuoroda,o jus taip komentuojat lyg as cia buciau sugalvojus viska.

kazkas cia pasake kad nekalbu apie maista ir tt-gal perskaitykit viska ka parasiau,apie tai ir visa kita tikrai rasiau .man susidaro ispudis kad kritikuojancios isvis to saraso ir aplamai kai kuriu mano zinuciu neskaite,tik akim prabego,nes jum vis tie patys argumentai,i kuriuos jau ne syki atsakiau.zodziu nusibodo kvailai gincytis.

atsiprasau tu kurioms idomu kad taip ir neparasiau
nueikit i www.sanga.lt lb naudingas puslapiukas,ten ji ikure platinantis weleda,tai kosm.be tu sudu,bet ten tp yra nuorodos i kitas firmas kur galima isigyt tokios kosmetikos.tingiu cia rasyt jum bus idomiau per ten iet.
ir mane tikrai nervina gal jau 10kart pasikartojantis komentaras kad tipo viska reik dabar paciai virt,bijot oru kvepuot mieste,gyvent atsiskyrus.cia jau brangiosios jusu ismone TIKRAI ne mano.
as tiesiog issirinkau sau pagal kisene,TIKRAI niekam nebruku,pasakiau tik del to kad paklause .gal kada per interneta uzsisakysiu koki krema is tu svetainiu bet kolkas gerai man ir aliejai
ir as isvis nlb suprantu is kur toks nepamatuotas pyktis.
juk nesakau kad esu eksperte,juk parasiau kad ne mano sritis,juk pati dar tyrineju kiek laiko turiu.ir pramone atleisk nustebinai kai parasei kad genetika ir biochemija tai be bendrieji med.dalykai.matai as laikiau egzaminus is to tai smile.gif
Papildyta:
ai del pastos.jei nenorit be sls,kokybiskos, tai tik ne blendamed.atsimenu per odontologija mum parode tokio tyrimo rezultatus tai is pigesniu pastu kokybiskiausia buvo colgate.nors joj tikrai zinau yra sls,bet cia jau jusu pasirinkimas;-)
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 07 18, 10:22)
reiketu uzdrausti naujokems kurti temas  g.gif

Visiskai sutinku,o dabar spamas ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 19, 18:47)
taigi laukiat saltiniu na pvz.:
http://www.natural-h...th-sulfate.html
bet kad isitikintumet aplamai kokia tai yra problema tai pacios galit ivest per google bent vieno brudo lotyniska pavadinima,pamatysit kiek daug ismes jum apie kenksminguma.pas mane pvz net nereik ivedinet yra anglliska nuorogda per google pvz sodium laureth sulfate .yra daugybe literaturos internete,kuria surasit vien pagal sia nuoroda,o jus taip komentuojat lyg as cia buciau sugalvojus viska.

kazkas cia pasake kad nekalbu apie maista ir tt-gal perskaitykit viska ka parasiau,apie tai ir visa kita tikrai rasiau .man susidaro ispudis kad kritikuojancios isvis to saraso ir aplamai kai kuriu mano zinuciu neskaite,tik akim prabego,nes jum vis tie patys argumentai,i kuriuos jau ne syki atsakiau.zodziu nusibodo kvailai gincytis.

atsiprasau tu kurioms idomu kad taip ir neparasiau
nueikit i www.sanga.lt lb naudingas puslapiukas,ten ji ikure platinantis weleda,tai kosm.be tu sudu,bet ten tp yra nuorodos i kitas firmas kur galima isigyt tokios kosmetikos.tingiu cia rasyt jum bus idomiau per ten iet.
ir mane tikrai nervina gal jau 10kart pasikartojantis komentaras kad tipo viska reik dabar paciai virt,bijot oru kvepuot mieste,gyvent atsiskyrus.cia jau brangiosios jusu ismone TIKRAI ne mano.
as tiesiog issirinkau sau pagal kisene,TIKRAI niekam nebruku,pasakiau tik del to kad paklause .gal kada per interneta uzsisakysiu koki krema is tu svetainiu bet kolkas gerai man ir aliejai
ir as isvis nlb suprantu is kur toks nepamatuotas pyktis.
juk nesakau kad esu eksperte,juk parasiau kad ne mano sritis,juk pati dar tyrineju kiek laiko turiu.ir pramone atleisk nustebinai kai parasei kad genetika ir biochemija tai be bendrieji med.dalykai.matai as laikiau egzaminus is to tai smile.gif
Papildyta:
ai del pastos.jei nenorit be sls,kokybiskos, tai tik ne blendamed.atsimenu per odontologija mum parode tokio tyrimo rezultatus tai is pigesniu pastu kokybiskiausia buvo colgate.nors joj tikrai zinau yra sls,bet cia jau jusu pasirinkimas;-)

O ką jūs manot apie šį straipsnį? g.gif
Atsakyti
tas pats giriamas medmix muilas velnias zino is ko padarytas, kad putoja doh.gif zodziu, siumaisei 18 zoleliu ir gali plaut rankas ir galva. kazi kodel man taip neiseina, a?
o kad tu laikei genetikos egza, tai tikrai nereiskia kad tai bendrasis dalykas
Papildyta:
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 19, 16:47)

na o man per odontologija sake kad "geriausia" pasta yra colgate total, vienintele lietuvoje turinti kalcio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 19 liepos 2007 - 19:32
brangi pramone net diplome tie dalykai ivardinti bendraisiais.bet ar tai yra musu diskusijos esme,nemanau.esme kad juos tikrai neblogai islaikiau ir zinau.ziuriu jei skelbi tema turi irodyti kad nesi atsilikes.
pramone sakei kad tau patinka intriga forume ar ne?bet kvailai atrodo kai ta intriga taip dirbtinai bandai sukurt del kazkokiu nereiksmingu smulkmenu.
as nesu pries tave kaip nors nusiteikus.medimix muila pasirinkau pagal etikete.taip jis kazkiek putoja,bet kvapas neikyrus ir tt,tai gal ir nera nieko ten prideta,bet zinoma kad 100 negaliu garantuot.
del pastos tu turbut teisi nes as netikrinau.mano parodontaxe ner kalcio paziurejau.blogai.man atrodo sls pavojingiau.tau atrodo kitaip tai tu ir renkiesi colgate.kur problemos? mirksiukas.gif
del manes tema jei manot kad nereikalinga tikrai galit istrinti
Atsakyti
su tavim kalbek nekalbejes, tu net nenori isgirasti ka mes bandome pasakyti g.gif
beje, prasau, mane ir mano pasirinkta nika gerbti
Atsakyti
koroce clap_1.gif clap_1.gif
Papildyta:
nusivyliau "diskusija" kur argumentai kreipiami i asmeni o ne i tema.neturiu tikslo niekam irodinet kad as ne kupranugaris o didziai gerbiamai PROSPEKTO pramonei paciai reiktu issiaiskint ka ji ten norejo pasakyti..UF gaila kad cia dabar nusileidau iki kai kuriu lygio,todel is gedos traukiuosi biggrin.gif
atia visiems,tikiuosi padejau;-)
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti