Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(Mylia @ 2007 07 18, 12:45)
Manau negalima vienareiksmiskai teigti, kad kosmetika yra absoliutus blogis arba absoliutus geris. I viska reikia ziureti kritiskai. Yra ir daugiau nuomoniu, kad, pavyzdziui, sodium laureth sulfate ir sodium lauryl sulfate yra ne tas pats, pirmasis variantas nera jau toks ir blogas ir pan. Manau i viska abiem konflikto pusem cia reiktu pazvelgti placiau

va va thumbup.gif drinks_cheers.gif

beto, temos autorė užsipuolama dėl to, kad atseit siekia visus palenkti prie ''savo tiesos'', o kita pusė juk elgiasi visiškai taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 18, 12:54)
va va thumbup.gif  drinks_cheers.gif

beto, temos autorė užsipuolama dėl to, kad atseit siekia visus palenkti prie ''savo tiesos'', o kita pusė juk elgiasi visiškai taip pat  doh.gif

Kita pusė tiesiog nenori išmesti savo turimos kosmetikos hihihi.gif
O jei rimtai, tai normalus čia ginčas, o ginčuose gimsta tiesa, nieko čia blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 07 18, 12:57)
Kita pusė tiesiog nenori išmesti savo turimos kosmetikos  hihihi.gif
O jei rimtai, tai normalus čia ginčas, o ginčuose gimsta tiesa, nieko čia blogo  mirksiukas.gif

tai tegu ir nemeta, aš irgi nesiruošiu mest mirksiukas.gif nors ir nepuolu temos autorės, kad nusišneka, bet kai kas taip elgiasi, negražu 4u.gif turbūt tiesa čia negims, nes vienareikšmiškai teigt, kaip buvo jau anksčiau parašyta, čia negalima...
Atsakyti
A blyn koks čia šaršalas biggrin.gif

rupjūti, tai gal galima to puslapio adresą sužinot??? Nes aš ir pati norėčiau pasiskaityti daugiau, o ne tik nuotrupas forume rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 07 18, 12:57)
Kita pusė tiesiog nenori išmesti savo turimos kosmetikos  hihihi.gif
O jei rimtai, tai normalus čia ginčas, o ginčuose gimsta tiesa, nieko čia blogo  mirksiukas.gif

tai kad ne visos ginčytis moka, o argumentų pritrūkus paplavom pilstosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 19:48)
juk parasiau:
kodel negalima-as nieko neplatinu ir jau tikrai nereklamuoju.mano "atradimai"-wash&go sampunas(keista bet rimtai!),jame tik prie galo,o tai reiskia l.mazai yra parafinum liquidumaliejus man vietoj bet kokiu kremu ar losjonu

atsirpasau gal ne i tema, bet kad ingredientas paminetas saraso gale dar nieko nereiskia, INCI popieriuose sarasas neatitinka eiles tvarkos ant pakuotes nurodytu ingredientu,m kas liecia ju kiekio mazejimo tvarka, nurodytu ant pakuotes. pvz kokia dazomoji ar kvapioji medziaga ant pakuotes esanciame sarase yra per viduri o INCI dokumente sudaro maziausia dali priemones. t.y. yra paskutinis.

QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 20:01)
be to nemanau ir kad blogai pasidazyt seseliais ar tusu kada ne kada.svarbiau kremai visokie prausikliai manau.su jais daugiausia per oda patenka..
o maistas..lb stengiuos viska namie gamint o ne gatavus su konservantais pirkt,bet aisku kartais sugriesiju blush2.gif
Papildyta:
o taip zinoma juk kuo daugiau kosmetikos tuo geriau.matau kad kai kam cia baisiai patinka tepliotis.man uztenka muilo,dantu pastos,sampuno ir alieju bei dekoratyvines retiems kartams.beje aksciau irgi buvau sventai itikejusi visokiu kremu kremuku galia.irgi turejau atskirus kiekvienai kuno daliai,kruvas tiesiog,galima sakyt kolekcijas..ir stebedavaus kodel plaukai nusiure,veida puosia spuogai,nelygi oda,juk as taip savim rupinuos!
nebukim tokie patiklus vartotojai, pramone..
atrodo kad tavo lupom prakalbo kosmetikos pramone:)
ir vel-neisizeisk,gerai

hm, nu as irgi savimi rupinuosi. tik neturiu nei laiko nei noro terliotis su gaminimu naminiu priemoniu, jei yra subalansuotos ir zymiai veiksmingesnes pagamintos priemones. nesu visiska naivuole ir nesitikiu, kad oda ar plaukai akimirksniu taps tokie, kaip reklamoje. bet teigiama poveiki puikiai jauciu: kaip atsigauna nagai ragai ir skura. atsirinkau tas priemones, kurios geriausiai man tinka , neturiu jos kalno, tik man butiniausius dalykus. ir mano oda tikrai nera spuoguota, nelygi, baisi plaukai nenusiure ir dantys neiskrite. vienintelis minusas- netinkama mityba, laikino odos palygejimo efekto nepastebejau. kai valgau gerai viskas ok, visas kitas odos problemas kremas puikiai isprendzia. ir tikrai l. ilgam.
QUOTE(Malena @ 2007 07 17, 20:47)
Nesutiksiu niekada,LT kosmetika slamstas,ka nusiperku antra kart nebeperku schmoll.gif
drinks_cheers.gif

as irgi liet. kosmetikos dauguma gaminiu nusivylus. nebeperku. tonikas tik visai patiko, vis akita nu nelabai nelabai...

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 17, 22:17)
koks yra blakstienos gyvenimas dienomis? kazin ar ricina taip sustorina , pajuodina, pailgina blakstienas kaip tusas tai padaro iskart. ir bendrai sie du dalykai duoda skirtinga efekta
o pastarasis sakinys man visai nesuvokiamas  g.gif

fegnia ta ricina, bandziau. nei pajuodino nei paaugino. be tuso isvis negaliu gyvent, kitaip buciau be akiu. be blasktienu kol kas nelikau. naudoju jau 10 metu.

QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 17, 22:27)
cia pasiskaicius belieka viska ismesti ir plauti palukus su kiausiniais bet ir tai tik savo vistu isperetus o tai kokia salmanelioze pasigausim, blakstienas kokiu angliu is mociuciu peciaus istarukus dazyti, skruostukus burokeliu bet taip pogi is savo darzo kad be jokiu pesticidu butu..... gal ir nusisnekejau bet tokia nuomone susidaro cia pasiskaicius biggrin.gif
thumbup.gif ir gerti tik distiliuota vandeni ir nevalgyti. tik tuos pacius burokelius is savo darzo, ir kad dsalia nebutu tresiamu darzu, barstomu pievu ir fermu. ir nekvepuoti. mieste daug smalkiu, dulkiu, co2. kvepuoti galima taigoj, bet ten nukrito meteoritas ir dabar ten radioaktyvu.

siaip kadangi taigoje negyvenu ten ka taikytis prie savo aplinkos. tai jei jau gyveni neypac gryname ore ir neypac sveika gyvenimo buda, tai siek tiek cheminiu produktui (kurie beje nera lygus vieni kitiems) tikrai nepakenks.
Atsakyti
Maistas irgi kenkia, važinėjimas autotransportu irgi kenkia, kalbėjimas mobiliuoju telefonu, TV žiūrėjimas, sėdėjimas prie PC - net labai kenkia. Bet kažkaip temos autorė į tai nekreipia dėmesio lotuliukas.gif Marš nuo kompiuterio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 18, 16:49)
Maistas irgi kenkia, važinėjimas autotransportu irgi kenkia, kalbėjimas mobiliuoju telefonu, TV žiūrėjimas, sėdėjimas prie PC - net labai kenkia. Bet kažkaip temos autorė į tai nekreipia dėmesio  lotuliukas.gif  Marš nuo kompiuterio  cool.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 18, 14:49)
Maistas irgi kenkia, važinėjimas autotransportu irgi kenkia, kalbėjimas mobiliuoju telefonu, TV žiūrėjimas, sėdėjimas prie PC - net labai kenkia. Bet kažkaip temos autorė į tai nekreipia dėmesio  lotuliukas.gif  Marš nuo kompiuterio  cool.gif

Nesuprantu, kodel temos autore turetu kalbeti apie tai kaip kenkia vazinejimasis transportu, maistas ar tv g.gif Juk esame forumo skiltyje GROZIS IR KOSMETIKA mirksiukas.gif Tai tegu ir raso savo nuomone apie kosmetika, o apie tai kaip kenkia maistas ar kt snekame jau kitoje temoje mirksiukas.gif Daugiau tolerancijos visoms
O siaip as manau kad kosmetika tikrai kenkia naturaliam groziui,bet mes esame taip priprate,kad nebegalime gyventi be jos. doh.gif Bet viskas visada turi dvi puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 18, 10:19)
aisku ne,bet koncentracija adekvati kiekiui.juk sumuojasi tai ka gauni is aplinkos.o kai pastoviai gauni tai per eile metu susidaro nemazai brudu organizme ir aisku ramiai ten "nesedi"
Papildyta:
nzn ko ten bijot ten vietoj sls yra amonium lauryl o tai kaip galejai perskaityt rodo kokybe

kokia dar koncentracija adekvati kiekiui???? blink.gif ka cia reiskia? jau per oda tu brudu i tamstos kuneli patenka labai nedaug palyginus su medikamentais ir maistu. ir nereikia cia vien del to ismetineti kosmetiku ir rankiotis pagal sudeti
taigi sveika ir grazia oda labiausiai itakoja tikrai ne prausikliai ar kremukai, todel ir kalbame apie tai jog nereikia taip grieztai teigti kad kosmetika kenkia, yra zymiai svarbesniu faktoriu
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 18, 18:16)
kokia dar koncentracija adekvati kiekiui???? blink.gif ka cia reiskia? jau per oda tu brudu i tamstos kuneli patenka labai nedaug palyginus su medikamentais ir maistu. ir nereikia cia vien del to ismetineti kosmetiku ir rankiotis pagal sudeti
taigi sveika ir grazia oda  labiausiai itakoja tikrai ne prausikliai ar kremukai, todel ir kalbame apie tai jog nereikia taip grieztai teigti kad kosmetika kenkia, yra zymiai svarbesniu faktoriu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 18:48)
juk parasiau:
kodel negalima-as nieko neplatinu ir jau tikrai nereklamuoju.mano "atradimai"-wash&go sampunas(keista bet rimtai!),jame tik prie galo,o tai reiskia l.mazai yra parafinum liquidum,dar tie muilai ir aliejus,kur minejau,pasta parodontax(brangu bet vienintele is parduotuviniu kur nebuvo sodium laureth sulfate),na o dekoratyvines tokios kol kas neradau:(bet vietoj tuso tepu ricinos arba jojobos aliejais kadangi siaip per daug dazu nemegstu tai gerai man visai.
as tikrai neperku kazko ten ypatingo ar internetu negaliu sau leist siuo metu.aliejus man vietoj bet kokiu kremu ar losjonu

O mano sampune isvis nera paraffinum liquidum :DDD Mano nuomone, sio ingrediento sampune, skirtame nuplovimui, apskritai nereikia, ar tik neprades ilgainiui kauptis ant plauku... Wash&go ir Pantene sampunai garseja tokiom nesamonem... Is pradziu faina naudoti, kokia savaite, po to staiga pablogeja viskas.
Atsakyti