Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

Gal jau baikim visą šitą off topiką ir grįžkim prie temos?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 18, 09:45)
TAip sutinku, gyvenkim draugiškai. Ir priimkim visas nuomones, o ne tik Rugpjūčio

o as nesutinku. nes tos nuomones pavirsta tiesa, kuria forumieciai seka is paskos doh.gif
brangiosios, mastykite blaiviai! na kuriai is jusu mutageniskas toniko, prausiklio, kremo komponentas padare ka nors blogo,a?

Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 07 18, 09:50)
Gal jau baikim visą šitą off topiką ir grįžkim prie temos?

man patinka intriga forume, bent jau nenuobodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 18 liepos 2007 - 10:52
pramone tau tikrai nieko jau blogo nepadarys garazu grindims plauti ir variklio nuriebalinimui naudojama medziaga kuri yra daugumoj sampunu ir duso zele..
gerai kad tokia ismananti ir garantuota,as tai nedrisciau taip...
o del svelnumo tai nu tikrai..matyt per mazai forumuose sedziu nepatyrus dar:)kazkaip keistas man tas bendravimas taip pliektis vien del to pliekimosi
Atsakyti
vajeeeetau blink.gif kuo pavirto tema doh.gif na kam taip sudirbti, kam tai priimtina tegu sau skaito ir galbūt tuo naudojasi, kam nepriimtina ir atrodo visiška nesąmonė- galima apeiti arba pasakyti savo nuomonę ir užteks... atrodo normaliai parašė temos autorė, viskas teisingai, jokios agitacijos ar bandymo įpiršti savo nuomonę ar požiūrį. bent jau aš neužfiksavau tokio dalyko kaip - darykit taip, o ne kitaip. kuo čia dabar neįtiko g.gif juk visokių temų yra, jeigu aš nusivyliau avon kosmetika tai nelendu į tą temą ir neplyšauju, kad mielosios, nebepirkit ir t.t. arba bendraminčiuose daugybė temų, daugybė dalykų, kuo domisi ar užsiima moterys, bet negi eisi ir rašysi į kiekvieną tau nepriimtiną, kad nesąmonėm domisi žmonės....
na žodžiu, daugiau tolerancijos reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o tu tikra kad koncentracijos vienodos?
Atsakyti
O kuo taip sužavėjo Wash and go šampūnas? unsure.gif Nematau aš ten nieko gero, ko bijojai dantų pastoj, to paties prikrauta pirmais numeriais minėtame šampūne
Atsakyti
aisku ne,bet koncentracija adekvati kiekiui.juk sumuojasi tai ka gauni is aplinkos.o kai pastoviai gauni tai per eile metu susidaro nemazai brudu organizme ir aisku ramiai ten "nesedi"
Papildyta:
nzn ko ten bijot ten vietoj sls yra amonium lauryl o tai kaip galejai perskaityt rodo kokybe
Atsakyti
kai pamaciau temos pavadinima is karto supratau apie ka bus kalba cool.gif

taigi ji net saukia, kad kosmetika yra blogis ir vsio ax.gif

Atsakyti
jezau jezau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 18, 12:19)
aisku ne,bet koncentracija adekvati kiekiui.juk sumuojasi tai ka gauni is aplinkos.o kai pastoviai gauni tai per eile metu susidaro nemazai brudu organizme ir aisku ramiai ten "nesedi"
Papildyta:
nzn ko ten bijot ten vietoj sls yra amonium lauryl o tai kaip galejai perskaityt rodo kokybe

Man tai čia vietomis iš viso marazmai, apie amonium lauryl rašo, kad nededama į pigias priemones, jei šis šampūnas priskiriams prie brangių, tai kas yra pigūs šampūnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 18, 11:19)
Papildyta:

As siulyciau Jums pasinagrineti sita tinklapi ir pasiziureti tu paciu ingridientu aprasymus cia gal rasit ka idomaus ir tai leis susidaryti platesni vaizda. Cia as visiskai draugiskai 4u.gif
Manau negalima vienareiksmiskai teigti, kad kosmetika yra absoliutus blogis arba absoliutus geris. I viska reikia ziureti kritiskai. Yra ir daugiau nuomoniu, kad, pavyzdziui, sodium laureth sulfate ir sodium lauryl sulfate yra ne tas pats, pirmasis variantas nera jau toks ir blogas ir pan. Manau i viska abiem konflikto pusem cia reiktu pazvelgti placiau
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 07 18, 12:45)
As siulyciau Jums pasinagrineti sita tinklapi ir pasiziureti tu paciu ingridientu aprasymus cia gal rasit ka idomaus ir tai leis susidaryti platesni vaizda. Cia as visiskai draugiskai  4u.gif
Manau negalima vienareiksmiskai teigti, kad kosmetika yra absoliutus blogis arba absoliutus geris. I viska reikia ziureti kritiskai. Yra ir daugiau nuomoniu, kad, pavyzdziui, sodium laureth sulfate ir sodium lauryl sulfate yra ne tas pats, pirmasis variantas nera jau toks ir blogas ir pan. Manau i viska abiem konflikto pusem cia reiktu pazvelgti placiau

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetuke: 18 liepos 2007 - 11:55