zinot prazioj galvoju ikelsiu ta straipsneli,tikrai niekam neaiskinsiu,nesigincysiu.bet paskui paliko idomu kaip keistai nelogiskai kai kas daro isvadas.cia galima sakyt buvo atliekamas tyrimas tema:kaip zmones priesinasi naujovems, net kai viska isdestai nuo a iki z.suprantu jus:esat prisipirke kruvas kosmetikos visiems galams,sventai ja tikit,tepliojimasis tarsi ritualas..visi jusu perkami zurnalai daugiau nei puse prispausdinti apie tai, o tokia pasiula gali salygoti tik nezmoniska paklausa.juk apie ka kalbesit su padruskem paskui prie kavos?
kai kurios isvis komentuojat paskaiciusios is viso forumo gal pora zinuciu.
tema paskelbiau del to kad manau jog tokios temos reikia,salia tokiu kaip "kur laikot savo kosmetika".tai jei manot kad pastaroji uz mano reikalingesne jusu savisvietai ten ir sedekit.as tikrai nenorejau nieko izeidinet,bet kai noredama gero tapau anot jusu i krastutinumus linkusia paranojike-propagandininke nu tai ka as zinau..
siaip pradzioj specialiai nesakiau bet esu gydytoja dietologe ir nors mano sritis nevisiskai atitinka sia tema,netgi galima sakyt ne mano kompetencijoj,bet bendruosius medicininius dalykus tokius kaip genetika ar biochemija as ismanau.
i tai as tikrai neseniai emiau gilintis.o del alergisku vaiku tai matau cia tokios ismanancios bet taip niekas nepasako.taip,sveika mityba,sportas,stresoriu nebuvimas-labai svarbu,bet svari aplinka,vengimas uztersto oro,mutagenu i kur priskaitau ir higienai naudojamas priemones,tikrai ne maziau svarbu.tai jus atrasit bet kuriam medicininiam vadovely,tik aisku per tv ir zurnalus jum tikrai to nepasakys del mano minetu priezasciu.
juk akivaizdu kaip greit metams begant prasteja naujagimiu sveikata.viskas tam turi itakos,patikekit manim..
tokia pati neigiama mano nuomone ir apie kontracepcija,bet cia jau kita tema..
ir dar-as paminejau tik tas priemones kuriu etiketes isnagrinejau.apie kazkurios mineta lietuviska kosmetika kuria irgi nagrinejau galiu pasakyt kad dabar prisiminiau -vieninteliam rasos kuno pienelyje kazkuriam nebuvo propilenglikolio.
o sampunuose-visuose vadinamas sls.taigi.
lalaa tikrai reiketu uzdrausti,juk tada maziau gali but lankytoju tavo super temoj musu kosmetines turto foto
zinokit tikrai nebegaliu nesijuokt