Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(sliver @ 2009 01 31, 23:17)

Dėl mineralinės pudros, tai nors ir vangiai parašiau, nes esu pavargus, bet mane ji tikrai sudomino. Jei čia niekas nepasakys nieko daugiau, pati nueisiu į parduotuvę, paskaitysiu sudėtį, jei gera bus išbandysiu ir parašysiu kaip kas. biggrin.gif Gal kas žino į kurią parduotuvę eit?

populiariausia pudra BE (bare escentuals) raso kad pas juos 100% bare minerals.
kitomis nesidomejau.bet turi artdeco,loreal,MF,bet labai abejoju ar jos gali lygintis su BE
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 02 01, 00:37)
Merginos, gal galit patart e.parduotuviu UK, is kur galima uzsakyt naturalios kosmetikos, sviestu, nerafinuotu alieju ir pan.

Taip, essentially yours http://www.essentially-yours.co.uk/, be parabenu ir be petro chemikal'u. Visiskai naturali. As sia kosmetika naudoju sau ir klientams. Man labai patinka. ax.gif
Atsakyti
apie mineraline kosmetika yra bent 3 temos dekoratyvines kosmetikos skiltyje ax.gif dengia priklausomai nuo firmos skirtingai, bet daugelis labai gerai, ir maskavimas neblogas- tik reik tinkamu sepetuku tept . artdeco, loreal ir kitose PC firmose yra prideta ne tik mineralu, o visiskai naturalios yra bare essentials(bet joje yra kazkoks bismuth chloride kuris gali erzint jautria oda) ir everyday minerals- cia is tu kur SM daugiausia isbande ax.gif o siaip netu galima ir daugiau naturaliu mineralkiu rast 4u.gif beje youtube galima paziureti milijona filmuku kaip su ta mineralke elgtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 01 vasario 2009 - 10:45
QUOTE(ne mama @ 2009 02 01, 10:44)
bare essentials(bet joje yra kazkoks bismuth chloride kuris gali erzint jautria oda)

o is kur jus suzinojot kad Bare escentuals yra to bismuth chloride?
jie savo psl raso kad 100% bare minerals
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 02 01, 01:21)
Taip, essentially yours http://www.essentially-yours.co.uk/, be parabenu ir be petro chemikal'u. Visiskai naturali. As sia kosmetika naudoju sau ir klientams. Man labai patinka.  ax.gif

Dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 02 01, 12:53)
o is kur jus suzinojot kad Bare escentuals yra to bismuth chloride?
jie savo psl raso kad  100% bare minerals

tas bismuth oxychloride irgi yra naturalus mineralas, taip kad ir 100proc. naturalus, bet ne viskas kas naturalu yra visiskai nekalta.
va greit paieskojus radau bare minerals ir everyday minerals sudeciu palyginima:

Bare Minerals shows that its foundation contains only five ingredients: titanium dioxide, zinc oxide, mica, iron oxide and bismuth oxychloride. Everyday Minerals contains titanium dioxide, zinc oxide, mica, iron oxide. It does not contain bismuth oxychloride. For women with sensitive skin, this is important to note. Bismuth Oxychloride is a by-product of lead mining and can cause skin irritation in some women. Many women who think they can't wear mineral make-up because of itching and breakouts are reacting to bismuth oxychloride. Bismuth Oxychloride is also what gives Bare Minerals foundations their characteristic sheen.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 01 31, 22:35)

Papildyta:
Beje, kažkas čia minėjo mineralinę pudrą. Galima plačiau apie ją? Gal kas netingit sudėtį parašyt? Ji visiškai natūrali? Kur galima įsigyt jos būtų Kaune ir kokia kaina?

aš naudoju tokią mineralinę kosmetiką, čia surašyta jos sudėtis:
https://www.everyday...?...8&Itemid=91

Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 01, 15:19)
tas bismuth oxychloride irgi yra naturalus mineralas, taip kad ir 100proc. naturalus, bet ne viskas kas naturalu yra visiskai nekalta.
va greit paieskojus radau bare minerals ir everyday minerals sudeciu palyginima:

Bare Minerals shows that its foundation contains only five ingredients: titanium dioxide, zinc oxide, mica, iron oxide and bismuth oxychloride. Everyday Minerals contains titanium dioxide, zinc oxide, mica, iron oxide. It does not contain bismuth oxychloride. For women with sensitive skin, this is important to note. Bismuth Oxychloride is a by-product of lead mining and can cause skin irritation in some women. Many women who think they can't wear mineral make-up because of itching and breakouts are reacting to bismuth oxychloride. Bismuth Oxychloride is also what gives Bare Minerals foundations their characteristic sheen.

dekui uz palyginima 4u.gif
tai jei man odos nedirgina BE tai ir nera butinybes ja keist i EM?
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 01 31, 22:47)
O gal žinai, ar to sviesto būtų vokiečiuose? Gal kokia firmelę? Galvoju, gal Hamburge kokioj pardėj..  g.gif  O tas sviestas tai, kaip supratau, yra valgomas?

manau jo galima rasti sveiko maisto parduotuvese, nes jis yra valgomas. Svarbiausia, kad jis butu nerafinuotas. Esmine savybe tai isduodanti yra kvapas - jis kvepia sokoladu, spalva, priklausomai nuo isgavimo budo, yra arba kakavine arba balintos kavos. Jis yra kietas, gabalinis. Tirpsta prie 37 temperaturos. Smagiausia ji su kokiu mango ar kokosu aliejum sumaisyti- tada jis vos patekes ant odos tirpsta, nes siaip tai jo i oda lengvai neitrinsi schmoll.gif

QUOTE(sliver @ 2009 01 31, 23:17)
Galėčiau papasakot, bet čia turbūt nėra reikalo, tai daugiau gyvensena sodyboj, toli nuo miesto, su galimybe daug ką užsiaugint. Toks visiškai žalias gyvenimas, kurį aš minėjau, bet tai tik tolerantiškiem suprast. cool.gif

brangute, praktiskai visos musu darzoves ir prieskoniai yra arba is sodybos, arba nuo savos "palanges" (niekas nera tresiama jokiomis cheminemis trasomis, kiek uzauga, tiek ir turim) -taip, kad maista mes renkames taip pat preciziskai, kaip ir kosmetika. O jau geles - tai viena is mano aistru, mano namai pilni geliu -tad zalias gyvenimas mums nera svetimas, kaip ir nuolatinis pasivaiksciojimas gamtoje ir t.t. Gyvenimas sodyboje ir labai grazu, o jei dar salia miskas ir ezeriukas wub.gif, bet nevisos juk gimusios namu seimyninkem, kurioms tereikia karta per savaite nuvaziuoti i miesta maisto nupirkti. Man gaila kasdien sugaisti po 3-4 val. kelyje ir dar ismetant kenksmingas medziagas - tai jau priestarauja ekologiskumo idejai cool.gif
Atsakyti
Tema ne apie jus.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 02 01, 17:48)
Tema ne apie jus.

ir prie ko ten namu seimininkes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 01 vasario 2009 - 17:57
Nesizavejau ta placiai skelbiama ekologine manija, bet perskaicius si straipsni sunerimau g.gif Labiausiai gasdina dezodorantai su aliuminiu ir duso zeles, sampunai su SLS. Istikrinau visus rutulinius dez. ir ne vieno neradau tinkamo... Gal kuri galetu ka rekomenduoti be THAI kristalo?
Atsakyti