QUOTE(jolie23 @ 2009 01 31, 22:47)
O gal žinai, ar to sviesto būtų vokiečiuose? Gal kokia firmelę? Galvoju, gal Hamburge kokioj pardėj..
O tas sviestas tai, kaip supratau, yra valgomas?
manau jo galima rasti sveiko maisto parduotuvese, nes jis yra valgomas. Svarbiausia, kad jis butu nerafinuotas. Esmine savybe tai isduodanti yra kvapas - jis kvepia sokoladu, spalva, priklausomai nuo isgavimo budo, yra arba kakavine arba balintos kavos. Jis yra kietas, gabalinis. Tirpsta prie 37 temperaturos. Smagiausia ji su kokiu mango ar kokosu aliejum sumaisyti- tada jis vos patekes ant odos tirpsta, nes siaip tai jo i oda lengvai neitrinsi
QUOTE(sliver @ 2009 01 31, 23:17)
Galėčiau papasakot, bet čia turbūt nėra reikalo, tai daugiau gyvensena sodyboj, toli nuo miesto, su galimybe daug ką užsiaugint. Toks visiškai žalias gyvenimas, kurį aš minėjau, bet tai tik tolerantiškiem suprast.
brangute, praktiskai visos musu darzoves ir prieskoniai yra arba is sodybos, arba nuo savos "palanges" (niekas nera tresiama jokiomis cheminemis trasomis, kiek uzauga, tiek ir turim) -taip, kad maista mes renkames taip pat preciziskai, kaip ir kosmetika. O jau geles - tai viena is mano aistru, mano namai pilni geliu -tad zalias gyvenimas mums nera svetimas, kaip ir nuolatinis pasivaiksciojimas gamtoje ir t.t. Gyvenimas sodyboje ir labai grazu, o jei dar salia miskas ir ezeriukas
, bet nevisos juk gimusios namu seimyninkem, kurioms tereikia karta per savaite nuvaziuoti i miesta maisto nupirkti. Man gaila kasdien sugaisti po 3-4 val. kelyje ir dar ismetant kenksmingas medziagas - tai jau priestarauja ekologiskumo idejai