nereikia nieko virti juk parasiau kad perku netgi ka perku.paieskojus tikiu galima surast ir daugiau.beje kaip manot kodel dabar vaikai tokie alergiski?juk tas brudas kaupiasi,dar kai tokiais kiekiais kai kuriu naudojamas.kazi ar tai krastutinumai,juk kas cia siaubingo vietoj duso zele naudot muila?
Papildyta:
gerai zuikiai jei manot kad paranoja man-manykit,jusu teise.man tos zinios sutaupo daug pinigu, ir tikrai padeda groziui:)netgi laiko daug sutaupo kai jau zinau ka pirkt.be to as isivaizduoju kad pagimdysiu sveikesni vaikuti.manau kad bendraminciai mane suprato o kiti nesvarbu.sekmes visiem;-)
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 21:02)
nereikia nieko virti juk parasiau kad perku netgi ka perku.paieskojus tikiu galima surast ir daugiau.beje kaip manot kodel dabar vaikai tokie alergiski?juk tas brudas kaupiasi,dar kai tokiais kiekiais kai kuriu naudojamas.kazi ar tai krastutinumai,juk kas cia siaubingo vietoj duso zele naudot muila?
Papildyta:
gerai zuikiai jei manot kad paranoja man-manykit,jusu teise.man tos zinios sutaupo daug pinigu, ir tikrai padeda groziui:)netgi laiko daug sutaupo kai jau zinau ka pirkt.be to as isivaizduoju kad pagimdysiu sveikesni vaikuti.manau kad bendraminciai mane suprato o kiti nesvarbu.sekmes visiem;-)
Papildyta:
na as tai taip nemanau kad paranoja Tau, bet kai kurie paskaite puola viska paranojiskai mest laukan...
as irgi galiu patart kur ieskot, aliejuku parduotuves www.aliejus.com (klaipedoj) www.naujojibarmune.lt (vilniuj ir kazkur kitur) dar verta pasisukinet vaistinese, pardose, kur sudeti daikciukai pirtims, ten galima kokiu ekstraktu rasti, pvz dilgeliu, dar kazkodel manau kad kai kurie L'occitane gaminiai yra naturalesni na zinoma ir etiketes paskaitaliot ir visgi lietuviskoje kosmetikoje, kaip saltalankiu duske, kremai, sampunai yra tokie link naturalesniu, be silikonu o is wash and go nieko gero be reikalo ji paminejai kartais pasiknist rusikos kosmetikos parduotuvese galima, bet irgi reikia skaityt vat girdejau kad cistaja linija sampunas yra zoleliu nuoviru pagrindu pagamintas, tai cia neblogai manau
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 18:01)
o taip zinoma juk kuo daugiau kosmetikos tuo geriau.
nebukim tokie patiklus vartotojai, pramone..
nebukim tokie patiklus vartotojai, pramone..
mano lupom kalba blaivus protas o ne kosmetikos pramone anyway, tavo ricinos ir tuso palyginimas kvailas. o paantrinimui pasakysiu: as vietoj krempudros naudoju krema
Papildyta:
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 18:07)
be to pagal veterinarinius reikalavimus lietuvoje ant etikeciu privaloma spausdinti visa info.del mesos tikrai ne-jei kalbi apie sviezia mesa,ten gali pasiskaityt informaciniam lape.tikrai sita zinau teko susidurt.
joooo reikalaujama kad ant produktu etikeciu butu ir maistine verte, bet as gan daznai sutinku tokiu, kuriose paminetas tik gamintojo vardas deja deja
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 17, 22:09)
mano lupom kalba blaivus protas o ne kosmetikos pramone anyway, tavo ricinos ir tuso palyginimas kvailas. o pantrinimui pasakysiu: as vietoj krempudros naudoju krema
nieko kvailo, ricina nerealiai padeda blakstienom augti ir "žydėti" , todėl nemėgstančioms dažytis ji ir atstoja tušą, nes sveikos blakstienos atitinkamai ir atrodo. Kam bandai viską neigti, jei čia skyrelis mėgstančioms natūralumą ?
QUOTE(Manyka @ 2007 07 17, 20:12)
nieko kvailo, ricina nerealiai padeda blakstienom augti ir "žydėti" , todėl nemėgstančioms dažytis ji ir atstoja tušą, nes sveikos blakstienos atitinkamai ir atrodo. Kam bandai viską neigti, jei čia skyrelis mėgstančioms natūralumą ?
koks yra blakstienos gyvenimas dienomis? kazin ar ricina taip sustorina , pajuodina, pailgina blakstienas kaip tusas tai padaro iskart. ir bendrai sie du dalykai duoda skirtinga efekta
o pastarasis sakinys man visai nesuvokiamas
Rugpjutį, o ar būtina buvo prisiregistruoti nauju vardu, kad pradėti tokią temą?
Kodėl nerašai iš savo seno nicko?
Kodėl nerašai iš savo seno nicko?
manau palyginus naturalia ir "chemine" kosmetika skirtumas butu tas kad is esmes abi duoda toki pati rezultata, tik naudojant naturalia rezultatas ne taip greit pasimato, veikia letai, o kartais buna per velu, kad pamatytum (pvz, kai slenka plaukai ar raukslejasi oda)...o chemine daznai is karto duoda pastebima rezultata..cia panasiai kaip su vaistais, profilaktikai naudokite naturalias arbateles, homopatija, o kai rimtai liga suriecia i raga, griebkite "chemija" , nes naudodami vien naturalia, rezultato galite ir nebesulaukti
p.s. tik nepagalvokite, kad neigiu naturalumo nauda
p.s. tik nepagalvokite, kad neigiu naturalumo nauda
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 17, 22:17)
koks yra blakstienos gyvenimas dienomis? kazin ar ricina taip sustorina , pajuodina, pailgina blakstienas kaip tusas tai padaro iskart. ir bendrai sie du dalykai duoda skirtinga efekta
yra ir nemėgstančių dažytis, nejau taip sunku tuo patikėt?
labiau nesuvokiamo sakinio nei tavo pirmasis, jau seniai nemačiau
nagi, ir koks tas nikas,a?
Papildyta:
mes gi ne apie dazymasi
nes turbut isivaizduoji kad tavo blakstienos gyvena amzinai
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 07 17, 20:20)
yra ir nemėgstančių dažytis, nejau taip sunku tuo patikėt?
mes gi ne apie dazymasi
cia pasiskaicius belieka viska ismesti ir plauti palukus su kiausiniais bet ir tai tik savo vistu isperetus o tai kokia salmanelioze pasigausim, blakstienas kokiu angliu is mociuciu peciaus istarukus dazyti, skruostukus burokeliu bet taip pogi is savo darzo kad be jokiu pesticidu butu..... gal ir nusisnekejau bet tokia nuomone susidaro cia pasiskaicius
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 17, 22:23)
nagi, ir koks tas nikas,a?
Papildyta:
mes gi ne apie dazymasi
Papildyta:
mes gi ne apie dazymasi
nu bet tu ir chriuša, neįmanoma bendrauti! viso gero.