Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 02, 21:08)
yra zalias medimix, kuris neturi sulfatu  ax.gif  ir puikiai tinka ne tik kojinems
nerafinuoto sviestmedzio turi kvapu namai  rolleyes.gif, pati jau beveik visa dideli indeli sunaudojau visokiems kremams

beja, medimix yra 2 zali vienas oranzinis, tai kuris cia neturi sulfatu? idomu g.gif o gal ir jie sudetis slepia, tai kaip zinoti?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 12 02, 21:11)
kiek esu skaicius (cia SM) tai Medimix tik vienas (atrodo, kad tik vienas) yra naturalus, o visi kiti nenaturalus  g.gif
as tai naudoju veidui prausti Druide muila su ozkos pienu ir migdolais.. galiu pasakyt, kad superinis (bent jau man) muilas  thumbup.gif  odos nesausina, nedirgina, zodziu nepastebejau jokio neigiamo salutinio poveikio per du menesius naudojimo.. seip niekada nebuvau muilu megeja, bet sitas muiliukas man patinka tikrai  smile.gif
apie sampunus --> siuo metu turiu tris sampunus - Weleda su rozmarinais, Bema daznam galvos plovimui, Druide silpniems pazeistiems plaukams.. visi trys patinka.. naudoju pakaitom, nes nusibosta vienu ir tuo paciu plauti galva.. anksciau dar esu turejus - dr.Hauschka normaliems plaukams, Urtekram su rozmarinais, I+M su citrinom.. gal dar kokiu nors bandziau, bet jau neprisimenu  blush2.gif 
aliejukus veidui naudoju ir as (nors mano oda ir riebi, na tiksliau buvo labai riebi, o dabar jau sakyciau normali, bet vistiek pasiriebaluojanti siek tiek).. bet as pakaitalioju aliejukus ir krema (na kelias dienas aliejukai, kelias dienas kremas)... nes man taip labiau patinka.. as ziuriu ko mano oda nori tuo metu.. oda tikrai atsigavusi ir pagrazejusi (naturalia kosmetika naudoju metus), pastebi net aplinkiniai  biggrin.gif  na aisku nukrypimu i nenaturalios kosmetikos puse tai buna, bet daugiau i dekoratyvines kosmetikos puse..

Na, gerai jums, matau islaidos tai tikrai nemenkos. Noriu paklaust, ale nezinau kaip cia issireikst. Matau, cia renkasi daug naturalisciu. Gal kuri odos prieziurai bandet urinoterapija? Sako, kas savo naudoja, oda kaip kudikio, ir nuo spuogu ir drekina, ir t.t. Zodziu nuostabu wub.gif Tik kad tos kalbos yra pašnibždų lygyje. Gal slepiama cia viskas, kad zmones kosmetika brangiausia ir vaistus pirktu? Niekaip nesuprantu. Tik prašau, nesigėdykite... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Yra tokia tema ... http://www.supermama...howtopic=347806
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 03 gruodžio 2008 - 18:47
QUOTE(nep @ 2008 12 03, 18:47)
beja, medimix yra 2 zali vienas oranzinis, tai kuris cia neturi sulfatu? idomu  g.gif o gal ir jie sudetis slepia, tai kaip zinoti?

sitas be sls user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 03, 20:24)
sitas be sls user posted image

Labai geras šitas, net veidui galiu naudoti, nors oda super jautri rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai, tas medimix muilas be sls, nors yra kaolino.
Bandžiau Urtekram šampūną, ką manot apie jo natūralumą? Lietuviškai parašyta tik įvairūs muilai, citrinos rūgštis ir pan. daugiau nieko, o ant šono angliškai ingridients ir parašyta visai kita sudėtis. g.gif Internete pažiūrėjau, kad nėra labai ji kenksminga, bet vistiek apgavystė. schmoll.gif Šiaip šampūnas geresnis negu bet koks su chemija, purūs plaukai, nesausina. smile.gif

Kuri nors naudojot muilą MYSORE SANDAL CLASSIC? įdomu, kur jo yra pirkti? http://www.shopsite....roducts_id=1961
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 12 04, 18:33)
ji kenksminga, bet vistiek apgavystė. 

nu jei jau ecosert zenklu nepasitiki -tada jau belieka panelei paciai sampuna virtis g.gif
Atsakyti
Sakiau, kad nėra visai sveikų šampūnų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 12 04, 21:45)
Sakiau, kad nėra visai sveikų šampūnų. blink.gif

g.gif tai gal papasakok kuo tie naturalus sertifikuoti sampunai yra nesveiki ir dar kenksmingi?
Atsakyti
Kaip nesenai minėjau viršuje ant šampūno buvo lietuviškai parašyta vienokia sudėtis, o angliškai kitokia. Tai yra apgavystė. Neteisingai mane pacitavot ir dabar norit, kad ne dėl savo teiginio pasiaiškinčiau?
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 12 05, 17:49)
Kaip nesenai minėjau viršuje ant šampūno buvo lietuviškai parašyta vienokia sudėtis, o angliškai kitokia. Tai yra apgavystė. Neteisingai mane pacitavot ir dabar norit, kad ne dėl savo teiginio pasiaiškinčiau?

"Sakiau, kad nėra visai sveikų šampūnų"
juk tai tavo sakinys ne mano blink.gif ir jei sakai, kad kazkas yra "nesveikas"-tai kartu ir kenksmingas -todel man ir idomu, ka tokio kenksmingo daro tie "nesveiki sampunai". O gal tu tiesiog nemoki lotynisku pavadinimu ir todel tau tas vertimas toks atrodo skirtingas g.gif As visada ziuriu sudeti originalo kalba ir manes niekas neapgaudineja, nes moku jas skaityti
Atsakyti
Parašiau nėra kenksmingų medžiagų. Nėra. Ką pacitavot? Parašyta lietuvių kalba palmių ar kažkoks muilas. Muilas anglų kalba yra soap. Sudėtyje anglų kalba be muilo yra chem. junginių. Ar tos medžiagos yra kenksmingos, čia jau kita kalba, bet parašyti skirtingi dalykai ar klystu?
Nėra sveikų šampūnų. Švariam organizmui bet kuris šampūnas daro įtaką.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 12 05, 20:13)
Parašiau nėra kenksmingų medžiagų. Nėra. Ką pacitavot? Parašyta lietuvių kalba palmių ar kažkoks muilas. Muilas anglų kalba yra soap. Sudėtyje anglų kalba be muilo yra chem. junginių. Ar tos medžiagos yra kenksmingos, čia jau kita kalba, bet parašyti skirtingi dalykai ar klystu?
Nėra sveikų šampūnų. Švariam organizmui bet kuris šampūnas daro įtaką.

bet tai gal tie junginiai nera nesveiki.
Atsakyti
Nėra kenksmingi. Lyginat su kitais šampūnais šitas nėra kenksmingas, bet ne iš muilo jis padarytas doh.gif
Priklauso nuo to, koks organizmas. Jei organizmas visai švarus, nėra sveika naudoti šampūną aplamai. Yra visokių alternatyvų, bet apie jas nelabai ką žinau ir jų neverta naudoti jei organizmas nėra visai švarus. Jei duotumėt kokiam nuo civilizacijos atsiskyrusiam žmogui išsiplauti galvą tuo šampūnu, jis pajaustų visą chemiją jame, manau, bet lyginant su kitais, jis yra sveikesnis.
Štai kokia sudėtis yra ant indelio, užklijuota, lietuvių kalba:
Sudėtis:
vanduo, alijošiaus gelis, kokosų ir kukurūzų cukraus muilai, augalinis glicerinas, citrinų rūgštis, eterinis maloniųjų pelarginijų aliejus, damasko rožių ir jazminų žiedų ekstraktas. Daugiau nieko!

Anglų kalba sudėtis jau kitokia. Tai man yra neaišku.
Atsakyti