Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

Nu va. O as bijau truputi tu visu naturaliu. Nes tarp ju turbut nera daug produktu truputi bedu kelianciai odai. Perziurejau Weledos gaminius, bet produktai daugiausiai sausai, normaliai odai. O mano oda kemsasi. Ten sudetyje nemazai alieju yra. Nenoriu kad man poras uzkimstu. Todel bus gaila pinigu ismestu i bala. Nebent jie turi mazus meginukus pabandymui.
Atsakyti
dbr ateis kokia natūralistė ir išaiškins, kad natūralūs aliejai porų nekemša biggrin.gif
o mėginukų, man rodos, tos natūralių priemonių parduotuvės turi 4u.gif
Palomina galėtų viską išdėstyt aiškiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 25, 20:53)
Nu va. O as bijau truputi tu visu naturaliu. Nes tarp ju turbut nera daug produktu truputi bedu kelianciai odai. Perziurejau Weledos gaminius, bet produktai daugiausiai sausai, normaliai odai. O mano oda kemsasi. Ten sudetyje nemazai alieju yra. Nenoriu kad man poras uzkimstu. Todel bus gaila pinigu ismestu i bala. Nebent jie turi mazus meginukus pabandymui.

meginuku yra. kremu tai tikrai. tik gal ne visur ju rasi. pvz.: vaistinese, kur prekiauja weleda tai nesu maciusi. esu naudojus weledos vilkdalgiu priemones, mano veido oda riebi, bent jau tokia tikrai buvo, tai nepasakyciau, kad tos priemones kimso poras labiau nei kitos. jei oda linkusi kimstis, tai kremas pats savaime problemos neisspres.

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 25, 21:02)
dbr ateis kokia natūralistė ir išaiškins, kad natūralūs aliejai porų nekemša  biggrin.gif

gali sakyt ka nori, bet savo veidui kol kas nieko geresnio nei alieju misinys riebiai odai nesu radusi.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 25, 20:54)
gali sakyt ka nori, bet savo veidui kol kas nieko geresnio nei alieju misinys riebiai odai nesu radusi.

tai aš nieko ir nesakau, jokio sarkazmo nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 25, 20:54)

O tas misinys daugiau neuzriebina? g.gif As tepu kartais simondsiju alieju, bet baiminuosi, kad nuo jo gali buti negerai. Ir nors oda nera riebi, truputi tik, g.gif bet jauciasi, kad kazkokia nesvari g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 25, 21:57)
tai aš nieko ir nesakau, jokio sarkazmo nebuvo  mirksiukas.gif

jau galvojau, kad cia puolimas blush2.gif 4u.gif

QUOTE(nep @ 2008 11 26, 14:15)
O tas misinys daugiau neuzriebina?  g.gif As tepu kartais simondsiju alieju, bet baiminuosi, kad nuo jo gali buti negerai. Ir nors oda nera  riebi, truputi tik, g.gif  bet jauciasi, kad kazkokia nesvari  g.gif

zinok, ne, man sitas misinys kaip tik subalansavo, pareguliavo odos riebalavimasi i geraja puse. pati visalaik galvodavau, kad aliejus riebiai veido odai tai blogis ir nesuprantamas dalykas, kol pati neisbandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 26, 14:41)
jau galvojau, kad cia puolimas blush2.gif  4u.gif
zinok, ne, man sitas misinys kaip tik subalansavo, pareguliavo odos riebalavimasi i geraja puse. pati visalaik galvodavau, kad aliejus riebiai veido odai tai blogis ir nesuprantamas dalykas, kol pati neisbandziau ax.gif

o tu turejai inkstiru, turiu galvoj visokiu mazu spuogiuku, uzsikimsusiu taskuciu ir pan.? O koks tai misinys, kas i ji ieina, kokie aliejai, jei poru neuzkemsa, ir kiek laiko ji naudoji?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 16:50)
o tu turejai inkstiru, turiu galvoj visokiu mazu spuogiuku, uzsikimsusiu taskuciu ir pan.? O koks tai misinys, kas i ji ieina, kokie aliejai, jei poru neuzkemsa, ir kiek laiko ji naudoji?

turejau ir dar dabar ju siek tiek yra, nes mano oda problematiska tokia. bet dabar lyg ir tvarkosi viskas, maziau riebaluojasi, o naudojant ta misini, pastebejau, kad oda valosi. ta misini naudoju koki menesi. va toks vat (cia rasi ir kokie aliejai ieina): http://www.kvapunamai.lt/produktas/95/.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 26, 15:57)
turejau ir dar dabar ju siek tiek yra, nes mano oda problematiska tokia. bet dabar lyg ir tvarkosi viskas, maziau riebaluojasi, o naudojant ta misini, pastebejau, kad oda valosi. ta misini naudoju koki menesi. va toks vat (cia rasi ir kokie aliejai ieina): http://www.kvapunamai.lt/produktas/95/.

aciu
Atsakyti
Kai tiek daug prirašėt, visko neskaičiau, todėl jei pasikartosiu, iš karto atsiprašau. blush2.gif
Medimix muile yra lauryl sulfato. Jūs jį naudojat kaip ekologišką? blink.gif Aš su juo nebent kojines plaunu ir džiaugiuosi, kad be gyvulinių komponentų. doh.gif
Kokį ekologišką šampūną naudojat? Kiek žinau, visai ekologiško neina padaryt. unsure.gif
Jei oda neblizga, galima naudoti aliejus, o jei blizga - riebalų ir taip pakanka. Riebiai dai galima naudot neriebiuosius aliejus, pavyzdžiui, makadamijų, lazdyno riešutų, vynuogių kauliukų ir persikų, nors šitas rašėt kemša poras. Jojobos aliejus yra labai skvarbus, todėl irgi tinka. Apie juos yra parašyt šitame saite daug tiesos http://www.aliejus.com/aliejai/ Taukmedžio sviestas tinka visiems, jei nerafinuotas, nors jo Lietuvoj nerafinuoto sunku gaut. Aš naudoju savo riebiai odai aliejus ir nuo jų ji ne kiek ne riebesnė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 12 02, 19:12)
Medimix muile yra lauryl sulfato. Jūs jį naudojat kaip ekologišką?  blink.gif Aš su juo nebent kojines plaunu ir džiaugiuosi,
nors jo Lietuvoj nerafinuoto sunku gaut. Aš naudoju savo riebiai odai aliejus ir nuo jų ji ne kiek ne riebesnė.  cool.gif

yra zalias medimix, kuris neturi sulfatu ax.gif ir puikiai tinka ne tik kojinems
nerafinuoto sviestmedzio turi kvapu namai rolleyes.gif, pati jau beveik visa dideli indeli sunaudojau visokiems kremams
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 25, 21:02)
dbr ateis kokia natūralistė ir išaiškins, kad natūralūs aliejai porų nekemša  biggrin.gif
o mėginukų, man rodos, tos natūralių priemonių parduotuvės turi  4u.gif
Palomina galėtų viską išdėstyt aiškiai  ax.gif

QUOTE(sliver @ 2008 12 02, 20:12)
Kai tiek daug prirašėt, visko neskaičiau, todėl jei pasikartosiu, iš karto atsiprašau.  blush2.gif
Medimix muile yra lauryl sulfato. Jūs jį naudojat kaip ekologišką?  blink.gif Aš su juo nebent kojines plaunu ir džiaugiuosi, kad be gyvulinių komponentų.  doh.gif
Kokį ekologišką šampūną naudojat? Kiek žinau, visai ekologiško neina padaryt. unsure.gif
Jei oda neblizga, galima naudoti aliejus, o jei blizga - riebalų ir taip pakanka. Riebiai dai galima naudot neriebiuosius aliejus, pavyzdžiui, makadamijų, lazdyno riešutų, vynuogių kauliukų ir persikų, nors šitas rašėt kemša poras. Jojobos aliejus yra labai skvarbus, todėl irgi tinka. Apie juos yra parašyt šitame saite daug tiesos http://www.aliejus.com/aliejai/ Taukmedžio sviestas tinka visiems, jei nerafinuotas, nors jo Lietuvoj nerafinuoto sunku gaut. Aš naudoju savo riebiai odai aliejus ir nuo jų ji ne kiek ne riebesnė.  cool.gif

kiek esu skaicius (cia SM) tai Medimix tik vienas (atrodo, kad tik vienas) yra naturalus, o visi kiti nenaturalus g.gif
as tai naudoju veidui prausti Druide muila su ozkos pienu ir migdolais.. galiu pasakyt, kad superinis (bent jau man) muilas thumbup.gif odos nesausina, nedirgina, zodziu nepastebejau jokio neigiamo salutinio poveikio per du menesius naudojimo.. seip niekada nebuvau muilu megeja, bet sitas muiliukas man patinka tikrai smile.gif
apie sampunus --> siuo metu turiu tris sampunus - Weleda su rozmarinais, Bema daznam galvos plovimui, Druide silpniems pazeistiems plaukams.. visi trys patinka.. naudoju pakaitom, nes nusibosta vienu ir tuo paciu plauti galva.. anksciau dar esu turejus - dr.Hauschka normaliems plaukams, Urtekram su rozmarinais, I+M su citrinom.. gal dar kokiu nors bandziau, bet jau neprisimenu blush2.gif
aliejukus veidui naudoju ir as (nors mano oda ir riebi, na tiksliau buvo labai riebi, o dabar jau sakyciau normali, bet vistiek pasiriebaluojanti siek tiek).. bet as pakaitalioju aliejukus ir krema (na kelias dienas aliejukai, kelias dienas kremas)... nes man taip labiau patinka.. as ziuriu ko mano oda nori tuo metu.. oda tikrai atsigavusi ir pagrazejusi (naturalia kosmetika naudoju metus), pastebi net aplinkiniai biggrin.gif na aisku nukrypimu i nenaturalios kosmetikos puse tai buna, bet daugiau i dekoratyvines kosmetikos puse..
Atsakyti