Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(linutiaaa @ 2008 08 30, 23:37)
o cia kuris medimix? nes ne visi jie jau tokie naturalus smile.gif

Sausai odai paimiau, nes maniau kad jie visi vienodo naturalumo blush2.gif O tai kuris is tu ajurvendiniu muiliuku naturaliausias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 08 30, 22:25)
Sausai odai paimiau, nes maniau kad jie visi vienodo naturalumo blush2.gif O tai kuris is tu ajurvendiniu muiliuku naturaliausias? g.gif

Tas žalias su žolelėmis.
Atsakyti
taip, tik zalia MEDIMIX real ajurveda su 18 vaistazoliu naudoju kasdiena thumbup.gif mano draugas taip pat laibaj ji megsta bigsmile.gif mano odele vasara misri, ziema normali, gaminuosi tik naturalu sveitikli: is aviziniu dribsniu, migdolu riesutu, kukuruzu miltu ir silto pieno. kauke: kiausinio baltymas su keliais laseliais citrinos rugsties. plaukus perskalauju parugstintu vandeniu ar dilgeliu nuoviru, viskas labaj paprasta, poveikis thumbup.gif
Atsakyti
Ech, kaip gaila kad ne ta nugriebiau, taip norejau to be chemijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 01, 12:34)
Ech, kaip gaila kad ne ta nugriebiau, taip norejau to be chemijos doh.gif

panaudok ji kaip skalbimo priemone smile.gif pasiimk ta naturalu, kelis litukus tekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal galit patarti iš kokios literatūros semiat informaciją blush2.gif man šia tema reikia darbą rašyti, o literatūros nerandu g.gif
Atsakyti
Dziugu, kad yra forume sveikai mastanciu zmoniu. ziausiausia, kai tenka diskutuot su zmogum, kuriam sakai - vaiku aliejuje viena naftos produktai o jis atkerta - o kas cia blogo nafta? tipo kai vaikus nuo visko saugai, tai paskui jiem alergijos visokios atsiranda. doh.gif kraupiausia tai girdet is busimos medikes lupu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 09 23, 20:16)
Merginos gal galit patarti iš kokios literatūros semiat informaciją  blush2.gif  man šia tema reikia darbą rašyti, o literatūros nerandu  g.gif

o tema taip ir vadinasi -kosmetika kenkia ar tik esme tokia temos? Koks darbo tipas- referatas, rasto darbas, kursinis ar magistrinis- nuo to priklauso kokio tipo saltiniai gali ar privalo buti ax.gif
Siaip tai pagrindinis saltinis man yra intikas, ivairus zurnalai ir pan.
Butu galima, manau, kreiptis i Laime Kiskune, kuri dirba Kvapu namuose ir pasikonsultuoti su ja pvz. del eteriniu alieju, nes daznai parduodami prastos kokybes, sintetinti pakaitalai, kuriuose yra kenksmingu medziagu- kokios tai medziagos, kokios pasekmes ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 24, 15:08)
o tema taip ir vadinasi -kosmetika kenkia ar tik esme tokia temos? Koks darbo tipas- referatas, rasto darbas, kursinis ar magistrinis- nuo to priklauso kokio tipo saltiniai gali ar privalo buti  ax.gif
Siaip tai pagrindinis saltinis man yra intikas, ivairus zurnalai ir pan.
Butu galima, manau, kreiptis i Laime Kiskune, kuri dirba Kvapu namuose ir pasikonsultuoti su ja pvz. del eteriniu alieju, nes daznai parduodami prastos kokybes, sintetinti pakaitalai, kuriuose yra kenksmingu medziagu- kokios tai medziagos, kokios pasekmes ir t.t.

Ačiū už konsultaciją mirksiukas.gif darbas bus kursinis. Mane plačiau domintų kosmetinių gaminių sudedamosios dalys bei žalingas jų poveikis organizmui g.gif
Atsakyti
http://ekoblogas.wor...ir-thebodyshop/

smile.gif
Atsakyti
Sveikos
as irgi ieskausi sau naturalios kosmetikos, ir ne tik. Gal netgi patarimu, nes esu per 17 metu tiek prisigadinusi, kad jau esu linkusi netgi geriau nieko nevartoti. Kai buvau apie 15-20metu, mano oda buvo labai riebi, inkstiruota, tai visa kova buvo nukreipta pries tuos spuogus, deja, oda tik dar labiau riebalavosi ir po kiekvieno sausinimo ir valymo ivairiausiom priemonem ir kaukemis, rezultatas nulinis, o gal net atvirkstinis. Esu turbut isbandziusi visas linijas, buvusias tuo metu prekyboje. Veliau meciausi i odos drekinima. Patare kosmetologe ir buvau nudziugusi, kad radau sau tinkamas priemones. Deja, jos buvo kaip paslepto veikimo bomba. Is pradziu oda lyg ir pagerejo. Pasidare svaresne, lygi, bet po kurio laiko ji daresi vis labiau dehidratuota. Na atrodo vyresne, poreta ir netekusi elastingumo. Niekaip nesuvokiau, kodel taip yra. Vengiau visokiu riebiu kremu, nes jie kemsa poras, bet kodel nuo drekinamuju mano odos bukle is tikro tik blogeja? Budavo nusiperki kremuka, pabandai, atrodo visai neblogas, uzsitepus oda pastebinai pasviezeja, bet vakare, kai nusiprausi, atrandi, kad ji atrodo dar prasciau nei buvo. Is karto to pastebeti negali. Tik pavartojus ilga laika. Keiti krema, ieskai naujo, kuris gal but tinka mano odai. Per paskutinis dvejus metus oda tiesiog akyse suseno kokia 10 metu.. verysad.gif O kai nete radau visokiausiu nuomoniu apie glycerinus, lanolinus ir visokius kitokius siuolaikines kosmetikos komponentus staiga supratau, kad esu eiline reklamos auka, kuri nieko nesupranta apie sintetines medziagas ir renkasi priemones (tikrai ne pigiausias) pagal aprasymus- naturaliai drekina, maitina suteikia odai sveiko svytejimo ir pan... Kuo gudriau suformuluotas aprasymas, paminint kazkokias ypatingas medziagas, tuo brangesne kosmetika. O is tikro tai tas pats sintetinis "Sudas" tik graziai apipavidalintas, sudetas i grazia pakuote, skaniai kvepia, maloniai tepasi......
Nebuvau jaunysteje niekam nei alergiska, nei jautri. Dabar turiu jautria ir problemiska varganai atrodancia oda. Ir visa tai tikrai ne del amziaus ar blogu gyvenimo salygu ar maisto. O man dar nera 40. Tai va, juokas juokais, siuo metu prausiuosi tik vandeniu ar ramuneliu nuoviru, savaitgali stengiuosi is viso jokiu kremu netepti, duodu odai pailset. Ir ieskausi naturaliu veiksmingu priemoniu. Nu tikrai ilgai netempsiu cia nuovirus gamintis, bet siuo metu tikrai neketinu toliau tepti ant odos glicerino, parafino, lanolino, molio ir visokiu kitokiu drekinamuju triuku, kurie uzsitepus suteikia apgaulinga poveiki, o is tikro zaloja oda ir visa organizma. Apmaudu, kad siais laikais tenka tapti vos ne visose srityse ekspertu, kad neapsigautum ir isigytum kokybiska priemone. verysad.gif
Taip kad kreipiuosi i skeptikes, kurios cia juokiates is liaudisku priemoniu. O ka daryti, kai esi nudeges ir nezinai, kuo pasitiketi? Siuo metu viskas yra taip komerciska, medicina pirmoje eileje, taip kad nenuostabu, kad kosmetikoje tiek daug "pudros", kuri maskuoja nieko neismananciam pirkejui etiketemis "naturalus", "ekologiskas", \'naturaliai identiskas" gryna chemija, kuri kaip bebutu gaila kenkia.
Atsakyti
QUOTE(girute @ 2008 11 23, 20:29)
Sveikos
as irgi ieskausi sau naturalios kosmetikos, ir ne tik. Gal netgi patarimu, nes esu per 17 metu tiek prisigadinusi, kad jau esu linkusi netgi geriau nieko nevartoti.

kazko konkreciai siulyti nedrisciau, taciau jei esate vilniete, siulyciau uzsukti i kvapu namus, esancius ciurlionio g (daugiau informacijos galite rasti cia: http://www.kvapunamai.lt/), ten tikrai gausit patarimu ir taip pat stepono g 6 yra ekologisku prekiu parduotuve, kurioje yra ir kosmetologe, dirbanti su naturalia kosmetika, ji taip pat visuomet mielai pataria.

taip pat apie naturalia kosmetika diskutuojama temoje naturalios kosmetikos gamintojai. galbut ten rasite naudingos informacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 23 lapkričio 2008 - 20:42