Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(Nosferatu @ 2008 08 12, 06:55)
Visos gražios ir būkite laimingos, ot mergos  rolleyes.gif , o svarbiausia nebukite piktos  rolleyes.gif

neturiu priezasties buti pikta, nes viskas tiesiog puiku thumbup.gif

QUOTE(Marzde @ 2008 08 13, 09:18)
Neperskaičiau visos temos, bet jei kremas sertifikuotas, jis tikrai nekainuos "panašiai" (kažkuri iš jūsų taip išsireškėte) kaip šitie visi komerciniai.

manau, kad kremas veidui 50-70 lt yra visai normali kaina lyginant su chanel ar caritas -jau nekalbant apie efekta oda

QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 13, 13:48)
o jeigu man tokia asociacija kyla, ka as galiu padaryti lotuliukas.gif

isprusimo spragas vertetu salinti, o ne tuo didziuotis blink.gif
Atsakyti
Oi, kokia karšta diskusija hihihi.gif Aš tai vis pagalvoju, kad gal ir nieko būtų natūralias priemones naudot, bet kad kai tik pabandau, tai išberia schmoll.gif
Užtai ir galvoju, kad kiekviena naudojam kas patika ir kas tinka- tinka natūralios- puiku, tinka "sintetinės" irgi puiku. Gi čia tiesiog požiūrių skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 08 17, 22:32)
Oi, kokia karšta diskusija  hihihi.gif Aš tai vis pagalvoju, kad gal ir nieko būtų natūralias priemones naudot, bet kad kai tik pabandau, tai išberia  schmoll.gif 
Užtai ir galvoju, kad kiekviena naudojam kas patika ir kas tinka- tinka natūralios- puiku, tinka "sintetinės" irgi puiku. Gi čia tiesiog požiūrių skirtumas.

O kokią bandei?
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 18, 12:06)
O kokią bandei?

man irgi idomu g.gif tikrai yra nemazai naturalios kosmetikos gamintoju, nesitiki, kad visas isbandet ir tikrai niekas netiko unsure.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Weledos losjona veidui valyti . Labai patiko, isigysiu po keliu dienu koki kremuka is sios serijos, jai taip ir kremas patiks...mesiu lauk savo YSL ir Clinique doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 08 18, 20:30)
Siandien nusipirkau Weledos losjona veidui valyti . Labai patiko, isigysiu po keliu dienu koki kremuka is sios serijos, jai taip ir kremas patiks...mesiu lauk savo YSL ir Clinique  doh.gif

kuri konkreciai pieneli pirkai? man migdolu labai patiko ir pienelis ir dabar turiu drekinanti kremuka
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 08 18, 20:34)
kuri konkreciai pieneli pirkai? man migdolu labai patiko ir pienelis ir dabar turiu drekinanti kremuka

Vilkdalgiu valomasis pienelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 08 18, 12:27)
man irgi idomu g.gif  tikrai yra nemazai naturalios kosmetikos gamintoju, nesitiki, kad visas isbandet ir tikrai niekas netiko unsure.gif

Prieš porą metų toks šišas buvo užėjęs, kad tik natūralią naudosiu. Pirkdavau užsienį. Po krūvos bandymų ir išmestų pinigų nusprendžiau kad kiekvienam savo. O man- pusiau sintetinė, tai ir draugauju su Biothermu wink.gif
Atsakyti
man labaj patinka naturali kosmetika, kaukes, sveitiklius visuomet pati gaminuos. na tik plaukuciai pripratinti prie chemijos, dazymai, sampunai, kaukes...reiks kazkaip atjunkinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 08 23, 22:16)
man labaj patinka naturali kosmetika, kaukes, sveitiklius visuomet pati gaminuos. na tik plaukuciai pripratinti prie chemijos, dazymai, sampunai, kaukes...reiks kazkaip atjunkinti  rolleyes.gif

gal galetum pasidalinti kaukiu, sveitikliu receptais? 4u.gif
Atsakyti
Cia forumuose daug kur skaiciau koks geras MEDIMIX muiliukas, kad naturalus ir tt., tai siandien nusipirkau ji ir tik namie pasiziurejau sudeti, tai buvau lengvai nustebinta blink.gif Sudetyje pilna chemijos: glycerin, SLS, propylene glycol, sodium hydroxide nu ir t.t. tai kaip cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 08 30, 22:03)
Cia forumuose daug kur skaiciau koks geras MEDIMIX muiliukas, kad naturalus ir tt., tai siandien nusipirkau ji ir tik namie pasiziurejau sudeti, tai buvau lengvai nustebinta blink.gif  Sudetyje pilna chemijos: glycerin, SLS, propylene glycol, sodium hydroxide nu ir t.t. tai kaip cia yra g.gif

o cia kuris medimix? nes ne visi jie jau tokie naturalus smile.gif
Atsakyti