Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 12, 22:57)
ai, neimu i galva, kad kenkia. labiau nukenti negali. jei taip galvosim, tai i gatve neiseisim, nieko ant veido "nedesim", sedesim su kefyrais ant veidu. zmones db skubantys, lekiantys, tai nera laiko majonezui nat plauku, nors kai yra laiko, pasedziu ir su kaiusiniais ant plaukuciu ir t.t. ax.gif  mirksiukas.gif

blink.gif Nu iš kur tas nusistatymas apie kefyrus, bulves ir agurkus ant veido? Čia liaudiškos kosmetikos priemonės... Tikrai nedaug kas turi tam laiko nei dėtis nei laukti majonezo poveikio. Gal ir padeda, bet tai tikrai ne man, maistą reikia valgyti, o ne trint į odą. mirksiukas.gif
Bet nusiprasti po dušu, išsiplauti galvą, išsivalyti dantis, pasitepti veidą kremu yra daugumos moterų kasdienybė. Ir jei yra geresnė alternatyva, tai kodėl gi ja nepasinaudojus, jei kaina daugmaž panaši. Myliu savo kūną ir stengiuosi juo rūpintis, o ne alinti laureth sulfatais, parabenais ir kitu šlamštu. Jau geriau mokėti už kokybę, o ne už reklaminę kampaniją.
Ir niekada nepritarsiu tam požiūriui, kad viskas kenkia, ką čia jau besistengti, todėl rūkau, nes viskas kenkia, vaikštau į soliarumus, nes viskas kenkia, tepuosi silikonais, nes viskas kenkia, valgau vien tik mcdonalde, nes visas oras užterštas, bla bla bla... reik nuo savęs pradėt, yra daugybė situacijų, kai viskas žmogaus rankose, tik dažniausiai žmogus per daug pasyvus būna ir plaukia pasroviui
Atsakyti
cool.gif
http://www.youtube.c...h?v=T4Av0epML88
Atsakyti
Čia dar pridedu keletą nuorodų, kaip atrodo natūrali sertifikuota kosmetika, ten tikrai ne agurko griežinėliai stiklainyje lotuliukas.gif
bioboutique
holos
nikovita
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 12, 22:57)
ak, pramones prospekte, jau buvau jusu pasiilgus, nes kai tik pamatau net sirdy geriau. ir cia ne sarkazas ar ironija nono.gif 
000189.gif
labai nepykit, cia ne i tema, uzpludo jausmai lotuliukas.gif

ai, neimu i galva, kad kenkia. labiau nukenti negali. jei taip galvosim, tai i gatve neiseisim, nieko ant veido "nedesim", sedesim su kefyrais ant veidu. zmones db skubantys, lekiantys, tai nera laiko majonezui nat plauku, nors kai yra laiko, pasedziu ir su kaiusiniais ant plaukuciu ir t.t. ax.gif  mirksiukas.gif

Ir vėl kefyrai ant veidų ir majonezai ant galvų doh.gif Atrodo jau tiek kartų apie tai kalbėta ir vėl tą pati šneka, jau net juokas ima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2008 08 12, 12:05)
...o "biok" - lietuviu, pvz linijos "Rasa" produktai laikomi naturaliais? kiek skaiciau, tiek naturalios medziagos..  g.gif

iš 'Biok" geresni kremai yra Margaritos linijos ir Smilga. Keletą ta sfera besidominančių sakė ir iš ineto platybių daug neblogų atsiliepimų.

Neperskaičiau visos temos, bet jei kremas sertifikuotas, jis tikrai nekainuos "panašiai" (kažkuri iš jūsų taip išsireškėte) kaip šitie visi komerciniai.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 13, 00:02)
Ir niekada nepritarsiu tam požiūriui, kad viskas kenkia, ką čia jau besistengti, todėl rūkau, nes viskas kenkia, vaikštau į soliarumus, nes viskas kenkia, tepuosi silikonais, nes viskas kenkia, valgau vien tik mcdonalde, nes visas oras užterštas, bla bla bla... reik nuo savęs pradėt, yra daugybė situacijų, kai viskas žmogaus rankose, tik dažniausiai žmogus per daug pasyvus būna ir plaukia pasroviui

Va va, aš ir nesuprantu tokio požiūrio. O dažniausiai ir pradeda "taigi viskas šiais laikais kenkia"... Na abejoju ar valgo š, rūko ir t.t. nes koks skirtumas, gi viskas kenkia.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 08 13, 10:18)
iš 'Biok" geresni kremai yra Margaritos linijos ir Smilga. Keletą ta sfera besidominančių sakė ir iš ineto platybių daug neblogų atsiliepimų.

Neperskaičiau visos temos, bet jei kremas sertifikuotas, jis tikrai nekainuos "panašiai" (kažkuri iš jūsų taip išsireškėte) kaip šitie visi komerciniai.

Biok nepavadinčiau natūralia kosmetika, man jos sudėtis tai blink.gif
Tai pažiūrėkit į viršutines nuorodas, veido kremas 25-70lt, sertifikuota kosmetika, o kaina kaip L'oreal, Nivea ir pan. Veidą turiu tik vieną, negaila investuot biggrin.gif
Atsakyti
Oi ne, aš biok irgi nevadinu natūralia. Bet iš visų biok gaminamų kremų, anie geriausi.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 13, 11:05)
Ir vėl kefyrai ant veidų ir majonezai ant galvų doh.gif Atrodo jau tiek kartų apie tai kalbėta ir vėl tą pati šneka, jau net juokas ima biggrin.gif  biggrin.gif

o jeigu man tokia asociacija kyla, ka as galiu padaryti lotuliukas.gif
as rytais - nusiprasusiu, issivalau dantis, pasitepu dieniniu kremu ir gana, nuo tokios :kosmetikos: nenuvargsiu, manau mirksiukas.gif
ps. jus tikrai skaitot visa sudeti gaminiu? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 13, 01:10)

thumbup.gif naudojau
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 13, 14:48)
ps. jus tikrai skaitot visa sudeti gaminiu? blink.gif

Jeigu perku sertifikuotą natūralią kosmetiką, dažnai per daug nesigilinu, nes ir taip žinau, kad nieko blogo nerasiu smile.gif O jei ieškau kažko iš paprastos ( na pvz dekoratyvinės kartais tenka ir paprastos nusipirkt) tai būtinai skaitau, bet tai man nesukeliai jokio nepatogumo, ingredientus jau plius minus žinau, tai užtenka tiesiog užmest akį, ir matau kokio "gėrio" ten yra smile.gif Tai tikrai nekelia problemų...
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 13, 17:02)
Jeigu perku sertifikuotą natūralią kosmetiką, dažnai per daug nesigilinu, nes ir taip žinau, kad nieko blogo nerasiu smile.gif O jei ieškau kažko iš paprastos ( na pvz dekoratyvinės kartais tenka ir paprastos nusipirkt) tai būtinai skaitau, bet tai man nesukeliai jokio nepatogumo, ingredientus jau plius minus žinau, tai užtenka tiesiog užmest akį, ir matau kokio "gėrio" ten yra smile.gif Tai tikrai nekelia problemų...

kai domintes tuo, daug paprasciau, o as uzmetu aki i sudeti, smesteli mintis "kas per velnias..." ir tuo pasibaigia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 13, 14:48)
o jeigu man tokia asociacija kyla, ka as galiu padaryti lotuliukas.gif

Čia gal iš šeimos atėję? g.gif Pas mus visada tik galutinius produktus perka, niekada šaldytuvo turinys į grožio gelbėjimo opercijas neidavo. Gal dėl to ir neturiu tokios stereotipo apie natūralią kosmetiką

O dėl etikečių tai žiūrint kur tą produktą perku. Jei iš natūralios kosmetikos krautuvėlių tai neskaitau, bet jei vaistinėj ieškau tai perskaitau. Ten gana lengva, tiesiog galvoj jau susidaręs sąrašiukas ko aš vengiu. Tas blogųjų sąrašiukas maždaug toks, bet aš jį dar pamažinu, nes kai kurių produktų, kur jie randami tiesiog nevatoju (nagų lakas, tamsūs plaukų dažai...)
Atsakyti