Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

Jei nerukyciau kaip kaminas,nevartociau visiskai alkoholio,ismiegociau bent 8 valandas per para,maitinciausi sveikai,isgerciau per diena taip reikiamus 2,5 litro vandens,tada gal ir susirupinciau apie naudojamos kosmetikos naturaluma.Taip,sutinku,kad jaunom panelem tikrai reiketu naudoti kuo naturalesne kosmetika.Gerbiu zmones kurie i tai kreipia demesi,bet as deja ne is tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 08 09, 21:14)
Nepazystu tokiu, kurios grazios tik del naturalios kosmetikos schmoll.gif

brangioji, grozis yra subjektyvus dalykas ir ne apie tai sneka doh.gif Kalbama apie tai, kad naudodamos naturalia kosmetika moterys gali ir atrodo puikiai. Pati esu perkopusi 4 desimti, sintetines kosmetikos mano oda ragavo labaaaaaaai mazai, naturalios naudoju minimaliai (privalomas vakarinis valymas, kauke karta per savaite, veido kremas kelis kartus per menesi), bet dar niekas nera man daves daugiau 20 ir isgirde mano tikraji amziu perklausia po kelis kartus - tad, jei tu nematei graziu -tavo beda, bet labai gerai atrodanciu yra
ar pacia kartais isvydus nepasijausciau "mama" sutikus g.gif, nors silikonai siaip gerai jus ten uzkonservuoja kuriam laikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 11, 21:28)
naudoju minimaliai (privalomas vakarinis valymas, kauke karta per savaite, veido kremas kelis kartus per menesi), bet dar niekas nera man daves daugiau 20

siaurokas supratimas apie tai, kodel nekurie zmones atrodo jaunai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 11 rugpjūčio 2008 - 23:01
Prasideda doh.gif ačiū dievui visas grožis natūralus be jokiu siliconų mirksiukas.gif
Supratimas apie natūralia kosmetika yra ir užteks nesamonių .
Visos gražios ir būkite laimingos, ot mergos rolleyes.gif , o svarbiausia nebukite piktos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 08 12, 07:55)
Prasideda  doh.gif ačiū dievui visas grožis natūralus be jokiu siliconų  mirksiukas.gif
Supratimas apie natūralia kosmetika yra ir užteks nesamonių .
Visos gražios ir būkite laimingos, ot mergos  rolleyes.gif , o svarbiausia nebukite piktos  rolleyes.gif

Kaip suprast be silikonų? smile.gif Silikonai įeina į daugelį sintetinių kremų, šampūnų, tai manau gaunat jų pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 12, 11:26)
Kaip suprast be silikonų? smile.gif Silikonai įeina į daugelį sintetinių kremų, šampūnų, tai manau gaunat jų pakankamai biggrin.gif

aš nenaudoju kremu su silikonais , taip pat šampunu plaukams.
Atsakyti
prie naturaliu priemoniu priskiriami ir dr.Alkaicio produktai. bet cia Amerika.. sakykit, o "biok" - lietuviu, pvz linijos "Rasa" produktai laikomi naturaliais? kiek skaiciau, tiek naturalios medziagos.. g.gif
Atsakyti
Dr.Alkaičio tai taip - natūrali sertifikuota, be chemijos. O Rasa vieni iš tų kurie įdeda kelis natūralius ekstraktus ir skelbiasi natūraliais, nors šalia pilna chemijos smile.gif Todėl tik ir vadina save natūraliais, bet jokio sertifikato, nieko neturi. Žodžiu nėra natūrali ji smile.gif
Atsakyti
Galiu papasakoti savo patirtį:
anksčiau naudojau paprastas priemones, kurias galima rasti kiekviename PC: nivea, l'oreal, palmolive, eucerin ir pan. Kadangi turiu odos ligelių, tai dar ir vaistus tepdavausi.
Po dušo iškart naudodavausi losjonais ir veido kremais, nes viso kūno oda išsausėdavo, pažeistas kūno vietas bandydavau užgydyti dermatologės išrašytu tepalu. Ir dar kiekvieną kartą prieš svarbią dieną nervindavausi ar išsiplovus galvą galėsiu išeiti į gatvę, nes kartais galvos oda tikrai nekaip atrodydavo.
Kol visai atsitiktinai užtikau weledos produkciją. Pradėjau domėtis natūralia kosmetika ir priedais. Per tuos 8 mėn odos būklė žymiai pagerėjo. Nebereikia kūno losjono, ant veido nebėra rausvų pleiskanojančių plotų, vaistų taip pat nebereikia. Man užtenka dušo želė, veido kremo, šampūno ir dezodoranto. Bandau įvairius, kai kurios priemonės nepateisina lūkesčių, bet dauguma maloniai nustebina, ypač savo poveikiu. Perku įvairių firmų - Logona, Sante, Urtekram, Weleda. Visada prieš žiūrint skeptiškai patarčiau išbandyti, o po to kritikuoti. Juk natūrali kosmetika tai ne majonezas ant galvos ir grietinė ant veido. Tai beveik visos tradicinės kosmetikos priemonės (kremai, dušo želė, šampūnai, dezodorantai...) tik pagamintos iš sertifikuotų natūralių medžiagų.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 08 11, 23:01)
siaurokas supratimas apie tai, kodel nekurie zmones atrodo jaunai cool.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 12, 15:48)
Juk natūrali kosmetika tai ne majonezas ant galvos ir grietinė ant veido. Tai beveik visos tradicinės kosmetikos priemonės (kremai, dušo želė, šampūnai, dezodorantai...) tik pagamintos iš sertifikuotų natūralių medžiagų.

Būtent drinks_cheers.gif Kažkodėl daug kam sunku tai suprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 17, 18:07)
fool.gif  mano pozicija aiski cool.gif
papasakok, kokia kosmetika isvis naudoji

ak, pramones prospekte, jau buvau jusu pasiilgus, nes kai tik pamatau net sirdy geriau. ir cia ne sarkazas ar ironija nono.gif
000189.gif
labai nepykit, cia ne i tema, uzpludo jausmai lotuliukas.gif

ai, neimu i galva, kad kenkia. labiau nukenti negali. jei taip galvosim, tai i gatve neiseisim, nieko ant veido "nedesim", sedesim su kefyrais ant veidu. zmones db skubantys, lekiantys, tai nera laiko majonezui nat plauku, nors kai yra laiko, pasedziu ir su kaiusiniais ant plaukuciu ir t.t. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 12 rugpjūčio 2008 - 21:58