uztat wash&go reklama ,isluos nuo lentynu kas perskaitys ,perziurejau viska savo vos infarkto negavau,mano mylimiausias aliejus kunui po kurio mano oda kai silkine ,nustojo sauset ir tas visokio slamsto prikistas ,nee geriau as cia buciau nelindus
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 17, 20:05)
daidute as irgi manau kad maistas.nenoriu kartotis kad nesiekiu pakeist pasaulio;)
O kas liecia kosmetika, visada stengiuosi naudoti lietuviska, nevisada kaina atitinka kokybe, sutikime su tuo
Jau ne pirma tokia tema.
Ta pati propaganda tik is kitos puses..
Ta pati propaganda tik is kitos puses..
Brrr, dabar prieš perkant-visada paskaitysiu ko ten pridėta..
gera tema, saunus sarasas brudu, bet as ir toliau naudosiu ir galvosiu, kad tik grazeju nuo savo kosmetikos...viena karta zmogus gyveni...kazkur skaiciau apie viena senuka 80- meti, kurio organizmas buvo kaip kudikelio sveikas ir galejo gyventi dar simta metu, bet uzsimuse su banglente..taip kad as gyvenu sia diena ir dziaugiuosi....
bet cia ziuriu kai kurios puolat i krastutinumus , nu ir kas ist o jei skaitysit ir visur rasit tarkit ta sulfate antroj pozicijoj??? tai teks muila, sampuna ir krema paciom virtis gi vistiek ta duske ar sampunas ismozojamas ir nuplaunamas per minute kita, nespeja daug jo ten i oda prisigert, sutinku, kad galima pakeist kazkokius komponentus kiek galima naturaliais, bet nemanau kad verta visiskai atsisakyt, ai beje kai rinksites dezikus, tai ziurekit kad butu be aliumuinio drusku, nes jos irgi kenkia labai tai gal geriau naudokit tepama minerala
Kokia yra ta tiria natūrali kosmetika. Ir aš noriu tokios turėt Bet kaip ją išlaikyt be konservantų ?
QUOTE(sygyta @ 2007 07 17, 19:37)
zodziu nebegasdinkit manes savo prausiklyje radau sodium lauryl sulfate
O jezau matyt greit mirsi nes naudojai prausikli su sodium lauryl sulfate
QUOTE(Daidute @ 2007 07 17, 20:09)
O kas liecia kosmetika, visada stengiuosi naudoti lietuviska, nevisada kaina atitinka kokybe, sutikime su tuo
Nesutiksiu niekada,LT kosmetika slamstas,ka nusiperku antra kart nebeperku
QUOTE(mexica @ 2007 07 17, 20:11)
ir kosmetika kenkia, ir maistas šiuolaikinis kenkia, ir oras užterštas,
ir klimato perestroikos vyksta, ir nereikia taip paranoiškai žiūrėti į gyvenimą. Gyvenam kaip šiuolaikinės šiltnamio daržovės ant nitratų ir dirbtinės dirvos. per vėlu gąsdintis ir pergyventi, patys žmonės susikūrė tokias gyvenimo sąlygas taip pat ir tokią kosmetiką, reik priprasti.
o apie natūralius aliejus manot tie aliejai spaudžiami ir augalėlių augančių negyvenamoj saloj vidury vandenyno aš tai ne
manau, kad kosmetika mums kenkia žyymiai mažiau nei šiuolaikinis maistas, oro užterštumas, judėjimo trūmumas, per didelis sterilumas ir pan
ir klimato perestroikos vyksta, ir nereikia taip paranoiškai žiūrėti į gyvenimą. Gyvenam kaip šiuolaikinės šiltnamio daržovės ant nitratų ir dirbtinės dirvos. per vėlu gąsdintis ir pergyventi, patys žmonės susikūrė tokias gyvenimo sąlygas taip pat ir tokią kosmetiką, reik priprasti.
o apie natūralius aliejus manot tie aliejai spaudžiami ir augalėlių augančių negyvenamoj saloj vidury vandenyno aš tai ne
manau, kad kosmetika mums kenkia žyymiai mažiau nei šiuolaikinis maistas, oro užterštumas, judėjimo trūmumas, per didelis sterilumas ir pan