Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(Maserati @ 2008 04 29, 14:09)
kalbi apie johnsons baby?smile.gif jei taip,tai nebutina buti ekspertu,kad suprasti,jog jis kenkia,o jau vaikui tai netepciau ne uz ka tokio s. parafinas daugiausia sudety.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif naudojau šį aliejuką, atrodė normaliai, kol vieną kartą nesugalvojau juo vietoj alyvuogių aliejaus plaukų išsitept... doh.gif Atrodo, kas čia tokio, gi aliejus, alyvuogių gi normaliai išsiplauna ir poveikis labai super, bet... ŠITO prakeikto aliejaus iš plaukų savaitę neišploviau, nors ploviau kiekvieną dieną, nebeturėjau kantrybės, tai griebiausi fairy... doh.gif išsiplovė, bet... Visada galima pasakyti, kad produktą pagal paskirtį reikia naudoti, jis juk odai skirtas, bet jei į plauką neįsigeria ir po to dar neišsiplauna, tai net baugu pagalvot, kad mano odą tik apguldavo (ir tikiu, kenkdavo, nes nebenaudojant odytė normalesnė pasidarė)... Dabar esu labai neigiamos nuomonės apie Johnsons... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 04 29, 17:59)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif  naudojau šį aliejuką, atrodė normaliai, kol vieną kartą nesugalvojau juo vietoj alyvuogių aliejaus plaukų išsitept...  doh.gif  Atrodo, kas čia tokio, gi aliejus, alyvuogių gi normaliai išsiplauna ir poveikis labai super, bet... ŠITO prakeikto aliejaus iš plaukų savaitę neišploviau, nors ploviau kiekvieną dieną, nebeturėjau kantrybės, tai griebiausi fairy...  doh.gif  išsiplovė, bet... Visada galima pasakyti, kad produktą pagal paskirtį reikia naudoti, jis juk odai skirtas, bet jei į plauką neįsigeria ir po to dar neišsiplauna, tai net baugu pagalvot, kad mano odą tik apguldavo (ir tikiu, kenkdavo, nes nebenaudojant odytė normalesnė pasidarė)... Dabar esu labai neigiamos nuomonės apie Johnsons...  schmoll.gif

as irgi. o firma tai atseit vaikams...toms gleznoms odelems blink.gif
nu tai dabar vasarai sutepsiu kas like sito aliejaus kojoms,kad blizgetu,kai su sortais ar sijonu bunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 29, 14:09)
kalbi apie johnsons baby?smile.gif jei taip,tai nebutina buti ekspertu,kad suprasti,jog jis kenkia,o jau vaikui tai netepciau ne uz ka tokio s. parafinas daugiausia sudety.

Pasiskaiciau informacija is jusu pirmo puslapio,tai supratau koks tas aliejukas kenksmingas ir visi kiti dalykai doh.gif
Ir isvis mane sudominote naturalia kosmetika dabar tik suku galva,kur jos gauti g.gif

Gyvenu Anglijoje,bet cia turetu buti tokiu parduotuviu,reiks paieskoti.Bet gal kas galite patarti?Gal zinote koki anglu gamintoja,kurio kurio kosmetika nekenksminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 04 30, 12:32)
Pasiskaiciau informacija is jusu pirmo puslapio,tai supratau koks tas aliejukas kenksmingas ir visi kiti dalykai doh.gif 
Ir isvis mane sudominote naturalia kosmetika dabar tik suku galva,kur jos gauti g.gif

Gyvenu Anglijoje,bet cia turetu buti tokiu parduotuviu,reiks paieskoti.Bet gal kas galite patarti?Gal zinote koki anglu gamintoja,kurio kurio kosmetika nekenksminga 4u.gif

NATŪRALIOS KOSMETIKOS GAMINTOJAI:
- Dr. Hauschka
- Logona
- Lavera
- Alva
- Anika
- Apeiron
- Arganöl-Kosmetik
- ARGITAL
- Aubrey Organics
- Aurea
- Ben Younes
- Biokosma
- Bioturm
- C O U S I N E ROSE
- Cetrange
- CMD-Natur
- Cosmoveda
- eco-cosmetics
- Eubiona
- farfalla
- Fitne
- Gläserne Nagelfeilen
- I und M Naturkosmetik
- Jester-Lorena
- Joy Micro-Silk
- Lakshmi Kajal
- Lakshmi Naturkosmetik
- Lavere
- Living-Nature
- Maharishi Ayurveda
- Martina Gebhardt
- Monoi Tiare
- Oriental Spa
- Primavera-Life
- Provida
- Sanatur
- sanoll
- Santaverde
- Sante
- Santulan Ayurved
- Savon Du Midi
- Sessu-Haarentfernung
- Tautropfen
- TerraSoleil
- tomtomMAMA
- Urtekram
- Walter Rau (Speick)
- Weisswange
- Weleda
- Wellments
Atsakyti
O kur dar Green People?
O Jason,pvz sitas?
http://www.sanga.lt/index.php?cid=141
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 05 03, 17:59)
NATŪRALIOS KOSMETIKOS GAMINTOJAI:
- Dr. Hauschka
- Logona
- Lavera
- Alva
- Anika
- Apeiron
- Arganöl-Kosmetik
- ARGITAL
- Aubrey Organics
- Aurea
- Ben Younes
- Biokosma
- Bioturm
- C O U S I N E ROSE
- Cetrange
- CMD-Natur
- Cosmoveda
- eco-cosmetics
- Eubiona
- farfalla
- Fitne
- Gläserne Nagelfeilen
- I und M Naturkosmetik
- Jester-Lorena
- Joy Micro-Silk
- Lakshmi Kajal
- Lakshmi Naturkosmetik
- Lavere
- Living-Nature
- Maharishi Ayurveda
- Martina Gebhardt
- Monoi Tiare
- Oriental Spa
- Primavera-Life
- Provida
- Sanatur
- sanoll
- Santaverde
- Sante
- Santulan Ayurved
- Savon Du Midi
- Sessu-Haarentfernung
- Tautropfen
- TerraSoleil
- tomtomMAMA
- Urtekram
- Walter Rau (Speick)
- Weisswange
- Weleda
- Wellments

ir cia tikrai visos naturalios? bet turbut puse nera LT?
Atsakyti

dažnai lietuviai, kaip mėgstantys taupyti žmonės, renkasi pigesnius produktus, bet tas pigumas - tai lazda su dviem galais...
Taip yra ir su kosmetika.
Radau Amerikos nepriklausomą puslapį (anglų kalba, bet ir nemokantys jos susigaudys), kuriame yra duomenys apie Amerikoje kosmetiką platinančių kompanijų produkcijos pavojingumą...
Kompanijos AVON ir L'Oréal - tarp lyderiu. Ne ką geriau atrodo ir tokia kompanija kaip Revlon. Kompanijos Max Factor pavojingiausi yra blakstienų tušai, antroje vietoje pagal pavojingumą - makiažo pagrindas ir skaistalai, o mažiausiai pavojingi -lupdažiai...
O su Revlon, Avon, Elizabeth Arden lupdažiais galite bučiuoti nebent priešą... Tik ar verta del to aukoti savo sveikatą?

Šioje nuorodoje galima rasti kompanijos AVON produktus, surašytus didejančio pavojingumo tvarka.
http://www.cosmeticd...hp?brand_id=987
Čia - L'Oréal
http://www.cosmeticd...hp?brand_id=509

Jei įeisite giliau į kiekvieną produktą, rasite ir detalisnį pavojingumo aprašymą, t.y., ar produktas priskiriamas kancerogeniniams, ar sukeliantis alregines ir imunines reakcijas, ar tokšiskas mūsų nervų sistemai, ar yra ribojamas jų naudojimas pasaulyje...

Taigi, pries rinkdamiesi produktą, pasitikrinkite jo pavojingumą jūsų ir jūsų artimųjų sveikatai...

O čia kosmetika, skita mūsų kūdikėliams... Kompanija Johnson & Johnson ... Tiesa, produktai kiek mažiau kenksmingi, bet kūdikeliai dar su silpnu imunitetu, todėl jautresni kenksmingiems junginiams... Produktai išdėstyti didėjančio kenksmingumo kryptimi...
http://www.cosmeticd...p?brand_id=1128

O patikrinti kompanijas galima čia:
http://www.cosmeticd...h...q=rbc&go=go

Bandžiau paieškoti ir Oriflame kosmetikos, bet ten užfiksuotas tik pavadinimas... Panašu, kad Amerikoje ši kosmetika nėra platinama arba mažai žinoma...

Persiųskite informaciją savo draugėms, draugams ir jums brangiems žmonėms (juk galiausiai, jie nežinodami šių faktų, gali jums ką nors padovanoti smile.gif...).
Atsakyti
tingiu cia daugumai replikuoti, bet man idomu -ar tos,kurios cia putojasi yra naudojusios naturalia kosmetika ir gali palyginti efekta? kazkodel esu tikra 200%,kad tikrai ne.
Maista visad rinkausi ir renkuosi iki siol -mano racione (nuo senu senoves) nera jokiu cipsu, kokokolu, bulviniu ar miltiniu blineliu ir pan., taciau spuogu neturejau iki 25 ir po to kai pradejau naudoti naturalia kosmetika. Sintetine pradejau po 25, isbandziau devynias galybes (mano oda tiesiog jos netoleravo), taciau siek tiek tiko tik Carite ir Stendhal, taciau karts nuo karto mane paberdavo. Pradejus naudoti naturalia (jau daugiau nei metai) - mano oda atrodo puikiai ir man net nereikia kremu (jau nekalbant apie maskuoklius ir visokias pudras), o apie spuogus net ir pamirsus esu -turiu aksomine kudikio odele
Tai gal pradzioj reiktu pabandyti, o tada reikstis g.gif
Atsakyti
Labai puiki tema thumbup.gif NU bet zinot, skaitant tai net pikta pasidare, kaip ateina cia tokios durnes ir aiskina kuo mum dometis, ka naudot, ka nenaudot poster_offtopic.gif Jei galiu nors truputi padaryt savo gyvenima svaresni nuo chemijos kodel man to nepadaryt?
Gaila, kad nebera cia rugpjutes, bet gal kas paaiskins, radau sita -
Kaolin, Bentonite, Mėlynas molis
Smulkiai dispersinio molio atmaina. Dažnai randamas odos kaukių sudėtyje. Tinkas odai. Užteršia poras ir stipriai išdžiovina odą, sulaiko anglies dvideginį ir toksinus, „dusindamas" odą. Sukelia priešlaikinį odos senėjimą.

Iki siol zinojau, kad molis kaip tik sveika odai g.gif jo yra ne tik visose kaukese, bet ir parduodamas atskirais maiseliais, kaip cia is tikro yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 31, 10:06)
tingiu cia daugumai replikuoti, bet  man idomu -ar tos,kurios cia putojasi yra naudojusios naturalia kosmetika ir gali palyginti efekta? kazkodel esu tikra 200%,kad tikrai ne.
Maista visad rinkausi ir renkuosi iki siol -mano racione (nuo senu senoves) nera jokiu cipsu, kokokolu, bulviniu ar miltiniu blineliu ir pan., taciau spuogu neturejau iki 25 ir po to kai pradejau naudoti naturalia kosmetika. Sintetine pradejau po 25, isbandziau devynias galybes (mano oda tiesiog jos netoleravo), taciau siek tiek tiko tik Carite ir Stendhal, taciau karts nuo karto mane paberdavo. Pradejus naudoti naturalia (jau daugiau nei metai) - mano oda atrodo puikiai ir man net nereikia kremu (jau nekalbant apie maskuoklius ir visokias pudras), o apie spuogus net ir pamirsus esu -turiu aksomine kudikio odele
Tai gal pradzioj reiktu pabandyti, o tada reikstis  g.gif

papasako kaip maitinaisi?as be miltiniu patiekalu sunkiai apsieinu..bet reikia kazkaip pradeti..ir kuria is naturaliu naudojai? 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad pastangos vengti nuodu tikrai sveikintinos, pati veida prausiu tik ajurvediniu muiliuku su sandalmedziu, taciau dekoratyvinei kosmetikai negaliu atsispirti, is dalies del to, kad esu "Oriflame" platintoja (cia jau kaip liga).
Perskaiciau visa tema. ir turiu tik pastabeliu pora: rugpjutis minejo "Wash&Go" kaip gera. Nesutinku - sampunuose laureto sulfato tikrai yra, na o balzamai dar puse velnio.
Del blakstienu tepimo ricinos aliejumi: geriau nerizikuokite, nes galite prisizaisti ir gauti alergija. Pasekmes - uztinusios, paraudusios ir persincios akys. Pakaks antakius patepti, kad blizgetu ir geriau augtu.
Atsakyti
Kad kosmetika kenkia tai faktas. Ypac per daznas jos naudojimas (kalbu apie krem-pudras ir pan.)
Atsakyti