Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 12:28)
aha taip ir pagalvojau (o po to pamaciau ir mineralines temoj).. turiu ta BE pudryte, nebloga seip, bet man nepatinka, kad isryskina veido poras (pas mane jos nemazos)

o pas tave kokia spalvyte jos???
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 14:04)
o pas tave kokia spalvyte jos???

pas mane fairly light.. bet manau siuo metu (kol dar nesu idegus) man pats sviesiausias tiktu.. mano oda neturi geltono atspalvio, tai si kur tuiu pudra tinka, nes ji tokia neutralesne nei light
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 14:06)
pas mane fairly light.. bet manau siuo metu (kol dar nesu idegus) man pats sviesiausias tiktu.. mano oda neturi geltono atspalvio, tai si kur tuiu pudra tinka, nes ji tokia neutralesne nei light

va ir as nezinau kuri geriau is tu abieju tiktu man , jei atsibos tavoji, pranesk , paimciau, pabandymui
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 14:28)
va ir as nezinau kuri geriau is tu abieju tiktu man , jei atsibos tavoji, pranesk , paimciau, pabandymui

tai mano ir stovi kol kas nenaudojama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 14:31)
tai mano ir stovi kol kas nenaudojama  blush2.gif

na tai gal parduot noretum?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 13:45)
cia tikrai ne ta pati

Čia ne ta ir yra, čia visai kita firma, sakau, kad šitos Lt galima nusipirkt, o tos ne.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 14:45)
na tai gal parduot noretum?

na parduot nezinau, nelabai noriu, as ja galvoju vasara naudot.. seip nebent jei noretum galeciau pabandyt duot (nemokamai aisku) - iberciau i koki nors indeli, ir matytum ar spalva tau tinka ir seip kaip dengiasi ant veido, ir jei sumastytum pirkt tada jau pati uzsisakytum
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 14:58)
na parduot nezinau, nelabai noriu, as ja galvoju vasara naudot.. seip nebent jei noretum galeciau pabandyt duot (nemokamai aisku) - iberciau i koki nors indeli, ir matytum ar spalva tau tinka ir seip kaip dengiasi ant veido, ir jei sumastytum pirkt tada jau pati uzsisakytum

noreciau ax.gif nes kaip suprantu sita yra naturali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 18:32)
noreciau  ax.gif  nes kaip suprantu sita yra naturali  bigsmile.gif

tai susirasom per AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
moterys, ar tikrai gera si kosmetika??? as va gundausi ja pirkti vietoj tu kenksmingu, bet bijau , kad neapsigauti , visgi nepigi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 23:32)
moterys, ar tikrai gera si kosmetika??? as va gundausi ja pirkti vietoj tu kenksmingu, bet bijau , kad neapsigauti , visgi nepigi  unsure.gif

O Tu nenoretum geriau investuoti i odytes problemu sprendima gydomaisiais kremais (pvz. "bioderma" man labai isgyde spuogucius), o tada jau galesi pirkti ir pudras - juk tai nepasleps defektu visiskai - geriau gydyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 04 14, 09:40)
O Tu nenoretum geriau investuoti i odytes problemu sprendima gydomaisiais kremais (pvz. "bioderma" man labai isgyde spuogucius), o tada jau galesi pirkti ir pudras - juk tai nepasleps defektu visiskai - geriau gydyti drinks_cheers.gif

o ji naturali ar kaip visos prigrusta slamsto?
Atsakyti