Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(limbi @ 2008 04 13, 10:36)
Vilniuje, Stepono g. 6 ir VCUP  mirksiukas.gif

Čia daugiau apie Sante ir Logona: http://bioboutique.lt/new/lt/products/

aciu uz nuoroda 4u.gif bet dar noreciau, kad pasidalintum savo nuomone apie ta kremuka su spalvyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 10:45)
aciu uz nuoroda  4u.gif  bet dar noreciau, kad pasidalintum savo nuomone apie ta kremuka su spalvyte  rolleyes.gif

Aš jo neturiu, Palomina turi biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 10:45)
aciu uz nuoroda  4u.gif  bet dar noreciau, kad pasidalintum savo nuomone apie ta kremuka su spalvyte  rolleyes.gif

as kur turiu krema su spalva, tai paprastas kremas tik su spalva lotuliukas.gif na manau zinai gi kas tai yra smile.gif mano kremas Madara.. esu bandzius (tik is meginuku) is naturalios kosmetikos Santes krema su spalva ir parduotuvej Dr. Hauschka, tai Santes nepatiko visai, nes nelygiai man jis ant veido tepesi, labai greit susigerdavo, uztai ir sunku graziai pasitepti, be to spalva klaiki buvo lotuliukas.gif labai tamsi, ir nezinau ar yra sviesesniu.. o Dr.Hauschka kremas visai nieko toks pasirode, bet tik ant rankos pabandziau, tai taip ir nezinau kaip ant veido butu, gal kada nors isbandysiu ir ant veido.. spalva normali buvo..
dar yra is Hauschka toks bronzantas, kuris yra skystas ir ji reikia maisyt su kremu (o gal ir viena galima tepti jei nori pvz skruostus paryskinti), man pasirode toks fainas, net uzsinorejau biggrin.gif ziuresiu, jei gera busiu, tai pasidovanosiu lotuliukas.gif kaina tai jo 74 lt, bet man pasirode, kad jo nemazai ten yra..
su Egipto zeme tai negaliu lygint, vis gi EZ yra sausa pudra, o apie ka as kalbejau tai ne, be to EZ nesu bandzius, bet isivaizduoju kas tai yra, taigi, manau kad tada panasiausia efekta gal duos Hauschka bronzantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 11:23)
as kur turiu krema su spalva, tai paprastas kremas tik su spalva  lotuliukas.gif  na manau zinai gi kas tai yra  smile.gif  mano kremas Madara.. esu bandzius (tik is meginuku) is naturalios kosmetikos Santes krema su spalva ir parduotuvej Dr. Hauschka, tai Santes nepatiko visai, nes nelygiai man jis ant veido tepesi, labai greit susigerdavo, uztai ir sunku graziai pasitepti, be to spalva klaiki buvo  lotuliukas.gif  labai tamsi, ir nezinau ar yra sviesesniu.. o Dr.Hauschka kremas visai nieko toks pasirode, bet tik ant rankos pabandziau, tai taip ir nezinau kaip ant veido butu, gal kada nors isbandysiu ir ant veido.. spalva normali buvo..
dar yra is Hauschka toks bronzantas, kuris yra skystas ir ji reikia maisyt su kremu (o gal ir viena galima tepti jei nori pvz skruostus paryskinti), man pasirode toks fainas, net uzsinorejau  biggrin.gif  ziuresiu, jei gera busiu, tai pasidovanosiu  lotuliukas.gif  kaina tai jo 74 lt, bet man pasirode, kad jo nemazai ten yra..
su Egipto zeme tai negaliu lygint, vis gi EZ yra sausa pudra, o apie ka as kalbejau tai ne, be to EZ nesu bandzius, bet isivaizduoju kas tai yra, taigi, manau kad tada panasiausia efekta gal duos Hauschka bronzantas  g.gif

o kur Dr.Hauschka produktu galima isigyti Vilniuje gal kartais zinote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 11:39)
o kur Dr.Hauschka produktu galima isigyti Vilniuje gal kartais zinote?  rolleyes.gif

Sv. Stepono 6 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 04 13, 11:18)
Aš jo neturiu, Palomina turi  biggrin.gif  mirksiukas.gif

atsiprasau blush2.gif ot ziopla, nebematau kas ka raso doh.gif blush2.gif
Papildyta:
o cia gera sudetis?
Sudėtis:
Active ingredients: Titanum dioxide 7%, Zinc oxide 20%,
Inactive ingredients: Bismuth Oxychloride, Mica, Iron oxides

Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 11:53)
atsiprasau  blush2.gif  ot ziopla, nebematau kas ka raso  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
o cia gera sudetis?
Sudėtis:
Active ingredients: Titanum dioxide 7%, Zinc oxide 20%,
Inactive ingredients: Bismuth Oxychloride, Mica, Iron oxides

o tai cia man atrodo ne pilna sudetis? g.gif kokio cia dalyko? seip kaip suprantu tai cia mineralai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 11:57)
o tai cia man atrodo ne pilna sudetis?  g.gif  kokio cia dalyko? seip kaip suprantu tai cia mineralai..

cia Bare Escentuals mineralines pudros sudetis, kitam forume parase tokia sudeti ax.gif kazkada cia buvo pamineta, kad ji naturalesne, tai susidomejau , juolab kad kitam forume isgirta labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 12:17)
cia Bare Escentuals mineralines pudros sudetis, kitam forume parase tokia sudeti  ax.gif  kazkada cia buvo pamineta, kad ji naturalesne, tai susidomejau , juolab kad kitam forume isgirta labai  ax.gif

aha taip ir pagalvojau (o po to pamaciau ir mineralines temoj).. turiu ta BE pudryte, nebloga seip, bet man nepatinka, kad isryskina veido poras (pas mane jos nemazos)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 12:28)
aha taip ir pagalvojau (o po to pamaciau ir mineralines temoj).. turiu ta BE pudryte, nebloga seip, bet man nepatinka, kad isryskina veido poras (pas mane jos nemazos)

as va noreciau isigyti, tik nezinau kaip ja ten uzsisakyti ir kiek kainuoja unsure.gif o siaip pas mane daug spuogu, tai gali irgi nemaskuoti ar ne?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 12:17)
cia Bare Escentuals mineralines pudros sudetis, kitam forume parase tokia sudeti  ax.gif  kazkada cia buvo pamineta, kad ji naturalesne, tai susidomejau , juolab kad kitam forume isgirta labai  ax.gif

Dar LT galima nusipirkt Essence mineralinės pudros, jos sudėtis: INGREDIENTS: MICA, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]. Tai sudėtis labai gera, bet jos kaina kažkur apie 15 LT, tai niekaip nesuprantu už ką tokia maža, man būtų daug ramiau jei bent trigubai brangiau kainuotų, tada tikrai eičiau pirkt biggrin.gif O dabar tai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 04 13, 12:52)
Dar LT galima nusipirkt Essence mineralinės pudros, jos sudėtis: INGREDIENTS: MICA, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]. Tai sudėtis labai gera, bet jos kaina kažkur apie 15 LT, tai niekaip nesuprantu už ką tokia maža, man būtų daug ramiau jei bent trigubai brangiau kainuotų, tada tikrai eičiau pirkt  biggrin.gif  O dabar tai nežinau...

cia tikrai ne ta pati
Atsakyti