Belieka ikurti sekta, garbinancia gamta ir gyventi kaip pirmyksciams zmonems - nesileiskite i krastinumus - gyvename viena karta - galime nuveikti daug daugiau, negu studijuoti kiekviena 5 mm skersmens raidele
Geros dienos
QUOTE(Hottea @ 2008 04 07, 11:46)
Belieka ikurti sekta, garbinancia gamta ir gyventi kaip pirmyksciams zmonems - nesileiskite i krastinumus - gyvename viena karta - galime nuveikti daug daugiau, negu studijuoti kiekviena 5 mm skersmens raidele
Geros dienos
Geros dienos
Vat tas ir yra, kad gyvename vieną kartą, tai kai kas gal nori, kad tas gyvenimas kuo ilgesnis būtų
O studijuoti nėra ką, kažkaip nematau čia nieko sudėtingo
QUOTE(limbi @ 2008 04 07, 15:17)
Vat tas ir yra, kad gyvename vieną kartą, tai kai kas gal nori, kad tas gyvenimas kuo ilgesnis būtų
ir kiekvienas turi galimybe rinktis
Labukas,
as naudojuos Skin Deep websit'u apie kosmetikos produktus.
http://www.cosmetics....php?nothanks=1
Galima ieskoti pagal kompanija, produktus ar tiesiog pavadinima.
Produktu kenksmingumas ivertintas balais nuo 0 iki 10.
http://www.cosmetics....php?nothanks=1
Galima ieskoti pagal kompanija, produktus ar tiesiog pavadinima.
QUOTE(JVana @ 2008 04 11, 16:51)
Gaila tik, kad tų mažiausiai kenksmingų Lietuvoj nė su žiburiu nerasim
na va pagaliau perskaiciau visa tema nuo pradziu iki galo pirma, ka noriu pasakyti, tai pati didziausia aciu rugpjuciui uz sia tema, tik gaila, kad nebegali pasidalinti toliau savo atradimais manau tikrai suzinotume naudingu dalyku.Antra, man labai pikta, kad nevienodai vertinami zmones ir skirstomi i naujokus ir dar visokius kitokius (cia uz sakinuka, kad negalima leisti naujokams kurti temu, manau tai tikrai neteisinga, nes naujokai tokie patys zmones kaip ir senbuviai ) o trecia, labai gaila, kad reiksdamos kai kurios savo nuomone izeidete kitas ir to pasekmes, kad temos autores cia nebera , labai tikiuosi, kad vietoj izeidinejimu sutarsime draugiskai ir pasidalinsime naudingomis ziniomis , na ir ketvirta aciu uz sarasiuka kuri surinkote, as juo nuo siol tikrai naudosiuos
P. S. gal papildyma padaret? Jei taip butu malonu ji gauti ir dar turiu klausimeli, gundziausi pirkti egipto zeme, gal kas zinote ar ji naturali??? Ir kokia pudra visgi naturaliausia kuria galima isigyti LT ?
Is anksto dekoju uz atsakymus ir jeigu ka netaip pasakiau ar izeidziau is karto atsiprasau, nes tikrai to nenorejau
P. S. gal papildyma padaret? Jei taip butu malonu ji gauti ir dar turiu klausimeli, gundziausi pirkti egipto zeme, gal kas zinote ar ji naturali??? Ir kokia pudra visgi naturaliausia kuria galima isigyti LT ?
Is anksto dekoju uz atsakymus ir jeigu ka netaip pasakiau ar izeidziau is karto atsiprasau, nes tikrai to nenorejau
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 02:23)
Dr. Hauschka, Logona, Sante
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 02:23)
Ir kokia pudra visgi naturaliausia kuria galima isigyti LT ?
skaiciau, kad yra Dr.Hauschka kremine pudra, dar lygtai Sante ar tai Logona nezinau tiksliai, nesu bandzius naturaliu pudru
as esu tik kremus su spalva bandzius (viena tai ir turiu nusipirkus)
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 10:08)
skaiciau, kad yra Dr.Hauschka kremine pudra, dar lygtai Sante ar tai Logona nezinau tiksliai, nesu bandzius naturaliu pudru
na per google neradau niekur parasyta kur galima jas isigyti gal patarsite kur reiketu ieskoti?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 10:08)
beja, o kaip tas kremukas su spalva???gal jie parudina odele kaip ir egipto zeme???
ohoho koks konfliktas, vien del jo tiek psl perskaiciau nebukit tokios piktos mergaites, nors sakot, kad tik savo nuomone ginat, bet is salies paskaicius taip neatrodo - sirsiu lizdas tikras. as asmeniskai nesiruosiu kosmetines verst ir tu medziagu ieskot, neturiu nei didelio noro, nei laiko. bet jei kitoms tai idomu ir naudinga, tai man visiskai netrukdo ir nematau ko cia pykt
QUOTE(dzemute @ 2008 04 13, 10:33)
na per google neradau niekur parasyta kur galima jas isigyti gal patarsite kur reiketu ieskoti?
Papildyta:
Papildyta:
Vilniuje, Stepono g. 6 ir VCUP
Čia daugiau apie Sante ir Logona: http://bioboutique.lt/new/lt/products/
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 11:26)
Gaila tik, kad tų mažiausiai kenksmingų Lietuvoj nė su žiburiu nerasim
man labiau gaila, kad nera visu produktu. pvz isadoros taip ir neradau.