Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(tavi @ 2007 08 06, 14:30)
Naturalų kremą galima padaryti pačiom, tiesa geriausia nedidelėm dozėm ir laikyti šaldytuve. Tai kiaušinių trynys išsuktas su alyvuogių aliejum, įlašinant į tą masę rožių aliejaus, truputi citrinos sunkos. Senelių receptas kai dar daug ką darydavo namuose mirksiukas.gif Produktai turi būti vienodos temperatūros.

labai idomu, bet ji nuplaut reikia (o jei ateiciau kiausiniuota i miegama, tai diedas is namu isvarytu lotuliukas.gif ) o mano oda ziauriai sausa, tai vel kazka tept reiktu g.gif
as dabar naudoju vietoje kremo gera alyvuogiu alieju ax.gif
niu, nezinau, nuo rauksliu gal nepadeda, bet sausumas sumazejes thumbup.gif

rankom naudoju vazelinini essex, o va su krempudra katastrofa doh.gif
kokia perkat?

as noreciau apie 100Lt tilpt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 11 gruodžio 2007 - 11:08
Yra Lt tos 100% naturalios kosmetikos, aisku ne dekoratyvines. Dekoratyvines turbut niekur nera 100% naturalios:) Galiu rekomenduoti neseniai i Lietuva atkeliavusia MADARA kosmetika. Visai gera kosmetika, jau spejau isbandyti riebiai odai skirta rinkinuka (muiliukas, kremas, tonikas), apie ja galite pasiskaityti:
http://www.vtv.lt/na...osmetika-2.html
Taip pat naturali amerikieciu kosmetika WELEDA, sios firmos daug produktu yra
(veido prieziuros priemoniu, visiems odos tipams, daug ivairiu alieju, sampunu, dantu pastu ir t.t...) WELEDOS kosmetikos galima vos ne kiekvienoi vaistineje isigyti (didziausias pasirinkimas manyciau universiteto vaistineje)
O daugiau tai ir nelabai bezinau kokia LT gali buti naturali kosmetika, turbut nelabai jau ir yra, bet man ir sios uztenka, tuo labiau kad ji nera brangi.
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2008 01 13, 14:44)
Yra Lt tos 100% naturalios kosmetikos, aisku ne dekoratyvines. Dekoratyvines turbut niekur nera 100% naturalios:) Galiu rekomenduoti neseniai i Lietuva atkeliavusia MADARA kosmetika. Visai gera kosmetika, jau spejau isbandyti riebiai odai skirta rinkinuka (muiliukas, kremas, tonikas), apie ja galite pasiskaityti:
http://www.vtv.lt/na...osmetika-2.html
(veido prieziuros priemoniu, visiems odos tipams, daug ivairiu alieju, sampunu, dantu pastu ir t.t...) WELEDOS kosmetikos galima vos ne kiekvienoi vaistineje isigyti (didziausias pasirinkimas manyciau universiteto vaistineje)
O daugiau tai ir nelabai bezinau kokia LT gali buti naturali kosmetika, turbut nelabai jau ir yra, bet man ir sios uztenka, tuo labiau kad ji nera brangi.

Madara kosmetika as irgi susidomejau smile.gif dar kol kas nieko neturiu, bet planuoju isigyti pradziai muiliuka ir tonika misriai/riebiai odai, kai pasibaigs mano prausiklis ir tonikas.. tai va, norejau tada paklaust kokie tavo atsiliepimai apie Madaros priemones? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laureena @ 2008 01 13, 14:44)

yra LT jau Logona, Sante, Dr Haucka kosmetikos
Atsakyti
Beja, perskaiciau pasisakymus apie naturalia kosmetika uz 5lt:). As siulyciau nesizaveti. Pagalvokite, kas gali buti kosmetikoje uz tokia kaina, kokia tuomet jos savikaina? Net jei ji ir tikrai naturali, tai kokie gi tie aliejai, ir kiek ju ten yra? Tikro gero eterinio aliejaus maziukas buteliukas kainuoja kelis simtus (na pagalvokit kiek tam mazam buteliukui reikia augalu, o dabas, gaminimas ir t.t..). Ir aplamai kas gali buti pigioje kosmetikoje naudingo?
Papildyta:
Kolkas atsiliepimai tikrai geri, nors dar tik koki menesi naudoju. Mano odelei buvo nustatyta akne, todel pries pirkdama priemones, del visa ko nunesiau dermatologei kad paziuretu sudeti, ar ta kosmetika nekomedonine (neuzkemsanti poru). Gydytja patvirtino, kad kosmetika labai gera ir tiks mano riebiai odai. MADARA patinka dar ir del to, kad ji is Baltijos krasto augalu, mums Lietuviams manau tokia kosmetika geriau pasisavinama, negu butu gaminama is kokiu egzotisku krastu augalu.
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2008 01 13, 15:11)
Kolkas atsiliepimai tikrai geri, nors dar tik koki menesi naudoju. Mano odelei buvo nustatyta akne, todel pries pirkdama priemones, del visa ko nunesiau dermatologei kad paziuretu sudeti, ar ta kosmetika nekomedonine (neuzkemsanti poru). Gydytja patvirtino, kad kosmetika labai gera ir tiks mano riebiai odai. MADARA patinka dar ir del to, kad ji is Baltijos krasto augalu, mums Lietuviams manau tokia kosmetika geriau pasisavinama, negu butu gaminama is kokiu egzotisku krastu augalu.

tai puiku kad tinka smile.gif o muilas nesausina odos? nera odos tempimo jausmo nusiprausus?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 13, 15:02)
yra LT jau Logona, Sante, Dr Haucka kosmetikos

O kur yra Dr Haucka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 01 13, 18:02)
O kur yra Dr Haucka?  bigsmile.gif

atrodo Sv.Stepono g.10, geriau pasitikslink Dr.Hauckos temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2008 01 13, 13:44)

Tai yra Vokieciu firma ax.gif , ikurta 1921 metais.
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 01 14, 11:13)
Tai yra Vokieciu firma  ax.gif , ikurta 1921 metais.

na nznau nelabai gilinausi, istikro man nelabai yra skirtumo, vaistinei sake kad amerikieciu, o internete perkaiciau kad 1921m ikurta sveicarijoj. o gal ir vokieciu:)
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 01 13, 16:16)
tai puiku kad tinka  smile.gif  o muilas nesausina odos? nera odos tempimo jausmo nusiprausus?

Man nesausina. Muilu irgi yra ivairiu, priklausomai nuo odos tipo. As ir itariai i ji ziurejau, bet pardaveja paaiskino, kad taip visi skeptiskai nusiteike pirkejai buna, kol neisbando, jame nera jokios chemijos ar gyvulines kilmes produktu, kaip kad daugelyje muilu, jis tiesiog kaip veido prausiklis, tik kad ne skystas o kietas, aisku man asmeniskai butu geriau skystas tubeleje:)
Atsakyti
nius siaip ne taip perskaiciau visa tema:) nzn man kas sveika zymiai geriau - bo geriau jauties:) cheminis sh yra cheminis sh net jei ir mielas ir naudoji...
Odabar eisiu ieskoti veidui toniko... bo su dar neradau muilo/vandens kuris man jos nenudziovintu.....
Atsakyti
Cia siaip kas del veledos veido valymo priemoniu - turi alkoholio...
o tai reiskiasi kad veidui kenkia, bo alkholis turi lengva ir leta tendencja zaloti:
alcohol. Group of organic compounds that have a vast range of forms and uses in cosmetics. In benign form they are glycols used as humectants that help deliver ingredients into skin. When fats and oils (see fatty acid) are chemically reduced, they become a group of less-dense alcohols called fatty alcohols that can have emollient properties or can become detergent cleansing agents. When alcohols have low molecular weights they can be drying and irritating. The alcohols to be concerned about in skin-care products are ethanol, denatured alcohol, ethyl alcohol, methanol, benzyl alcohol, isopropyl alcohol, and sd alcohol, which not only can be extremely drying and irritating to skin, but also can generate free-radical damage (Sources: “Skin Care—From the Inside Out and Outside In,” Tufts Daily, April 1, 2002; eMedicine Journal, May 8, 2002, volume 3, number 5, www.emedicine.com; Cutis, February 2001, pages 25–27; Contact Dermatitis, January 1996, pages 12–16; and http://pubs.niaaa.ni...-4/277-284.htm). In a product where these ingredients are at the top of the ingredient list, they will be problematic for all skin types; when they are at the bottom of an ingredient list, there most likely is not enough present to be a problem for skin.

.... ech vargo variene...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzuss: 01 kovo 2008 - 14:24
O kas šiais laikais nekenkia g.gif
Atsakyti