Del valymo man buvo patarta naudot azuolo zieves nuovira ir ji laikyti saldytuve,dar naturalu mineralini-ji atsivezdavau is druskininku.Bet kaip su kremais?turbut kad priseis savitarnoi analizuotis
as buvau uzsigeidus naturalu krema bet taip ir neradau jau puse emtu ;DDD ir nebieskosiu ;/
Naturalų kremą galima padaryti pačiom, tiesa geriausia nedidelėm dozėm ir laikyti šaldytuve. Tai kiaušinių trynys išsuktas su alyvuogių aliejum, įlašinant į tą masę rožių aliejaus, truputi citrinos sunkos. Senelių receptas kai dar daug ką darydavo namuose Produktai turi būti vienodos temperatūros.
Gal cia butu kvailas klausimas, bet ant veido reikia deti agurku zieveli ar agurko skiltele?
beja, kiausinis, bet ne trinis, o baltimai - labai liuks padeda nuo rauksliu, viena kart per savaite ir veidas
Beja, as irgi padariau tokia spargalke ir dabar zinau kokius sampunus tikrai nepirksiu nei sau, nei vaikui
beja, kiausinis, bet ne trinis, o baltimai - labai liuks padeda nuo rauksliu, viena kart per savaite ir veidas
Beja, as irgi padariau tokia spargalke ir dabar zinau kokius sampunus tikrai nepirksiu nei sau, nei vaikui
Merginos, gal kuri zino, koki nenuplaunama balzama dazytems plaukams be tu visu s..., sorry, kenksmingu ingridientu?
Neseniai isigyjau italu gamybos balzama Tourjous. Man atrodo ten nera to sls ir t.t.
Bet jis nuplaunomas
Bet jis nuplaunomas
QUOTE(kotrina1 @ 2007 08 07, 12:21)
Gal cia butu kvailas klausimas, bet ant veido reikia deti agurku zieveli ar agurko skiltele?
agurku griežinelius
QUOTE(kotrina1 @ 2007 08 07, 17:17)
Neseniai isigyjau italu gamybos balzama Tourjous. Man atrodo ten nera to sls ir t.t.
Bet jis nuplaunomas
Bet jis nuplaunomas
Tourjours kauke man ir kitom blondinem kas bandė
QUOTE(tavi @ 2007 08 06, 13:30)
Naturalų kremą galima padaryti pačiom, tiesa geriausia nedidelėm dozėm ir laikyti šaldytuve. Tai kiaušinių trynys išsuktas su alyvuogių aliejum, įlašinant į tą masę rožių aliejaus, truputi citrinos sunkos. Senelių receptas kai dar daug ką darydavo namuose Produktai turi būti vienodos temperatūros.
bet vat alyvuogiu aliejus man nepatinka kad yra , nes kakta mano labai imli kemsalams visokiems bijau , kad spuogeliai dygt nepradetu.
QUOTE(Redi @ 2007 08 07, 16:24)
as irgi blondine, man patinka ir tinka, del kokiu priezasciu netiko jums?
QUOTE(kotrina1 @ 2007 08 07, 21:29)
as irgi blondine, man patinka ir tinka, del kokiu priezasciu netiko jums?
panaudojus gal apie menesi, plaukai pasidare visai kaip šiaudas, visai išsausejo ir man ir mamai, kirpėjos (mūsų su mama skirtingos) pasakė kad tikrai nuo kaukės , o mano kirpėja rudaplaukė ir jai ta kaukė labai patinka .
Ale žiūrėjau vakar WELEDOS šampūną,tai ten parašyta kažkaip (nu,neatsimenu tiksliai )- DESODIUM LAUREN SULFATE.Kažin ką reiškia ir kuo skiriasi nuo SLS?
QUOTE(adrija @ 2007 08 08, 16:33)
Ale žiūrėjau vakar WELEDOS šampūną,tai ten parašyta kažkaip (nu,neatsimenu tiksliai )- DESODIUM LAUREN SULFATE.Kažin ką reiškia ir kuo skiriasi nuo SLS?
Weledos gaminiu pilna sudeti galima pasiziureti internete.
rozmarino sampunas
kastonu sampunas
ten spausti "Bestandteile (Volldeklaration)"