Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(Africa @ 2007 07 31, 21:20)
umn.gif Aha, dabar žinau,  kad tik Amway mane išgelbės nuo sunkių ligų ir baisios mirties,  ir ne kitaip. yess.gif

manau, kad galima rasti ir kitų alternatyvų, ne tik Amway... ax.gif bet aš namuose esančias priemones peržiūrėjus Amway pliusą dedu kaip draugiškoms priemonėms.

Atsakyti
Čia dar radau paiškinimų
My Webpage

Išsirankiojau,susidariau šiokį tokį sąrašiuką ir gavosi maždaug taip:
PETROLATUM,PARAFINUM
GLYCERIN,VAZELINE
PROPILENE GLYCOL(PROPILENGLIKOLIS)
SODIUM LAURYN SULFATE(SLS,NATRIO SULFATAS)
LANOLINE
KAOLIN,BENTONITE,MĖLYNASIS MOLIS
TALK
QUATERNIUM,BRONOPOL(FORMALDEHIDAS)
ALLIUMINIUM SILICATE(ALIUMONIO SILIKATAI)
COLLAGEN(KALOGENAS)
ELASTIN
ALBUMINAS
ALPHA HYDROX ACIDS(AHA 1/5,AHA-S,ALFAHIDROKSINĖS RŪGŠTYS,PIENO RŪGŠTIS
CARBOMER
TRIETHANOLAMINE(TEA) Kartu su SLS sudaro nitratus
LAURAMIB DEA
CACAO OIL
PLACENTAE EXTRACT(PLACENTOS EKSTRAKTAS)
ROYAL BEE JELLY(BIČIŲ PIENELIS)
TYROSINE
METHYLPARABEN-konservantas
PROPHYLPARABEN- konservantas
BUTYLPARABEN- konservantas
ETHYLPARABEN-konservantas
DIETHANOLAMINE(DEA)-sukelia vėžį
TRIETHANOLAMINE(TEA)-sukelia vėžį
DIAZOLIDINYL UREA,IMIDAZOLIDINYL UREA-konservantai
PETROLATUM,MINERAL OIL PETROLATUM,PARAFINUM LIQIDUM
POLYETHYLENE GLYCOL(PEG),POLYPROPYLENE GLYCOL(PPG)
PVP/VA COPOLYMER-įkvėpus gali pažeisti plaučius
STERALKONIUM CHLORIDE-yra plaukų kondicionieriuose ir kremuose,toksiškas
SYNTETIC COLORS.Jokiu būdų nenaudoti dažų,kur parašyta FD&C arba D&C
SYNTETIC FRAGRANCE.Nepirkti kosmetikos,kuri turi žodį FRAGRANCE,jei NĖRA nurodyta,kad tai augalinės kilmės
DIBUTIFTALATAS-naguose esanti toksiška medžiaga,gamyboje uždrausta.

Va tokią šperą pasidariau ir pasidėjau.Na,išvengti ko gera neišeis,bet pasižiūrėti ir pakontroliuoti savo pirkimą,manau ,išeis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 01 rugpjūčio 2007 - 20:09
QUOTE(kotrina1 @ 2007 08 01, 16:26)
Perziurejau ir baisu. Nivea vyr. sampouna reikia lauk, Gliss Kur visas saras - lauks, nors man labai patinka. Vat plauku balzame nieko neradau arba ten kitaip surasyta. Ir dar labai nustebai. Cia foprume labai isgirta dantu pasta Velym, sumokejau 18 lt ir ka gi yra ir Paraben ir SLS. Tai kaip cia suprasti?  g.gif
Ir dar soka gavau. doh.gif  Perziurejau vaikiska kosmetika - sampuna, putos vonioms ir geli - pilnas sarasas PEG, SLS.. Bet ant ipakavimo tiek daug medaliu ir apdovanojimu... verysad.gif
Turiu tik ta sarasa is Bernardinu. Dar dar koki galite pasiuliti?

Taigi,kad vaikiškuose irgi pilna.O aš radau vaikišką šampūną be jokių SLS,parabenų,mineralinių aliejų,konservantų ir pan.Tai HIPP vaikiškas šampūnas.Kainuoja 9 litus.Išsiploviau šiandien ir aš galvą ,užsidėjau savo LOREAL PROFESIONAL kauke su formalinu biggrin.gif ( brangoka gyvatė,gaila išmesti,kaip nors sunaudosiu).Plaukai švelnūs kaip šilkas biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau visa tema..tą sąrašiuką jau anksčiau buvau radus,jau pusmetis kaip atsisakiau įprastos kosmetikos..Studijuoju mediciną,atsimenu kaip per farmokologiją sakė,jog tai "mokslas apie pasekmes nuo vaistų" blink.gif ir kad kiekviena vaistinė medziaga turi kelis ar daugiau šalutinių poveikių.Prekybininkų triukai tuo ir pasireiskia ,kad teigia jog tai išpūstas burbulas,kad to velnio visur yra ir kad atseit cia taip reklamuojasi tie kurie teigia gaminantys natūralią kosmetiką.Žinoma,tie kurie gamina be visokių propilenglikolių būtinai tai pabrėš.Bet juk mes dabar turime sąraša brudų,ir tie kurie reklamoj teigia kad Oriflame-natūrali švediška kosmetika,mūsų nebeapgaus(oi patikrinkit šitą,pamatysit,aš net platint nustojau kai pamačiau)Tą patį galiu pasakyti ir apie avon,genera,loreal,nivea(pastaroji raso-dezodorantas be konservantų ir alkoholio,bet sudėty ppg arba peg).
Toms kas domis patarciau nueit i rugpjucio jau mineta www.sanga.lt ir susirast sarasiuka panasu ten dar yra apie parabenus.Ir tikrai daug nuorodų į geros kosmetikos gamintojų puslapius.
Na o as kadangi gailiu pinigų,tai veida prausiu indisku muilu ir tepu aliejuku,ir tikrai-dabar jau galiu pasakyt-matos rezultatai.
Tame ir esme kad naudojant naturalius produktus rezultatai pasimato tik po mėnesiu,ne taip kaip uztepus krema su PPG(propilenglikoliu),kuris istraukia dregme i tarplastelini tarpa,o pati lastele kriosta.aisku tuo metu oda pagrazeja tam kartui,bet kita diena vėl verysad.gif todėl mum ir susidaro ispudis kad tik sitas kremas gali padet.Reikia priversti oda pacia dirbt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumemaume @ 2007 08 02, 15:07)
Perskaičiau visa tema..tą sąrašiuką jau anksčiau buvau radus,jau pusmetis kaip atsisakiau įprastos kosmetikos..Studijuoju mediciną,atsimenu kaip per farmokologiją sakė,jog tai "mokslas apie pasekmes nuo vaistų" blink.gif ir kad kiekviena vaistinė medziaga turi kelis ar daugiau šalutinių poveikių.Prekybininkų triukai tuo ir pasireiskia ,kad teigia jog tai išpūstas burbulas,kad to velnio visur yra ir kad atseit cia taip reklamuojasi tie kurie teigia gaminantys natūralią kosmetiką.Žinoma,tie kurie gamina be visokių propilenglikolių būtinai tai pabrėš.Bet juk mes dabar turime sąraša brudų,ir tie kurie reklamoj teigia kad Oriflame-natūrali švediška kosmetika,mūsų nebeapgaus(oi patikrinkit šitą,pamatysit,aš net platint nustojau kai pamačiau)Tą patį galiu pasakyti ir apie avon,genera,loreal,nivea(pastaroji raso-dezodorantas be konservantų ir alkoholio,bet sudėty ppg arba peg).
Toms kas domis patarciau nueit i rugpjucio jau mineta www.sanga.lt ir susirast sarasiuka panasu ten dar yra apie parabenus.Ir tikrai daug nuorodų į geros kosmetikos gamintojų puslapius.
Na o as kadangi gailiu pinigų,tai veida prausiu indisku muilu ir tepu aliejuku,ir tikrai-dabar jau galiu pasakyt-matos rezultatai.
Tame ir esme kad naudojant naturalius produktus rezultatai pasimato tik po mėnesiu,ne taip kaip uztepus krema su PPG(propilenglikoliu),kuris istraukia dregme i tarplastelini tarpa,o pati lastele kriosta.aisku tuo metu oda pagrazeja tam kartui,bet kita diena vėl verysad.gif todėl mum ir susidaro ispudis kad tik sitas kremas gali padet.Reikia priversti oda pacia dirbt  smile.gif

O koks čia tas indiškas muilas?
Atsakyti
taigi tas pats kur rugpjutis minejo sandal soap.kainuoja 2.5lt,jis be sls,be glicerino.medimix taip pat ju neturi,bet man labiau anas patinka.Yra didziosiose maximose,"skonis ir kvapas"..
Papildyta:
tiesa medimix tik vienos rusies neturi brudu..toks zalias
Atsakyti
Noreciau suzinoti, kodel glicerin ir vazelin yra tame sarase. Galvojau, kad sitie ingredientai yra nepavojingi, nes girdeti ir naudoti nuo vaikystes.. unsure.gif
Atsakyti
Taigi rugpjūčio užvestos temos pačioj pirmoj žinutėj parašyta.Citata smile.gif :
Glycerin, Vazeline (glicerinas, vazelinas) - cheminiai riebalų ir vandens junginiai, kuriuose vanduo suskaido riebalus į smulkius komponentus. Reklamuojami kaip naudingos drėkinimo priemonės. Sukelia odos dehidrataciją, , nes esant oro drėgmei žemesnei nei 65-70% „ištraukia" drėgmę iš gilesnių odos sluoksnių į paviršių vietoj to, kad imtų ją iš oro, tuo būdu didina gilesnių epidermio sluoksnių perdžiūvimą, daro sausą odą sausesne.

Na,nuodingi jie nėra,bet jei įmanoma išvengti,tai kodėl gi ne ax.gif

Atsakyti
natūralios kosmetikos šalininkės 4u.gif o logona, sante ar weledos kosmetikos nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 03, 14:07)
natūralios kosmetikos šalininkės 4u.gif  o logona, sante ar weledos kosmetikos nenaudojat?

Baigiu savo BIOMARIS, ir kitą savaitę varau į Kauną WELEDOS pirkti.Kad tik tiktų doh.gif Čia pasiskaitinėjau,tai mamos labai jau ją giria.Bus matyt....Bet jau to brudo tai nenoriu schmoll.gif
Ir ko aš čia lindau lotuliukas.gif umn.gif
Atsakyti
tai lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Kaip Jus Biodroga. Turiu pabandimui paakiu krema ir veidui, tik tuose indeliose, nezinau sudeti, todel ir klausiu... unsure.gif
Atsakyti