Tai kad aš irgi indeliuose kremą pirkdavau. Taigi,sudėtis nežinoma.todėl ir ko gera,kad nuodingą .O turiu ANNOS LOTAN ananasinį pilingą ir molio kaukę.Taigi kaukėje radau IMIDAZOLIDINYL UREA.Čia apie jį aprašyta: Diazolidinyl Urea, Imidazolidinyl Urea tai plačiai naudojami konservantai. Amerikos dermatologijos akademija juos nustatė kaip svarbiausią kontaktinio dermatito priežastį. Šie chemikalai turi du prekybinius ženklus Germall II ir Germall 115. Nei vienas iš Germall chemikalų neturi gerų priešgrybelinių savybių ir jie turi būti sujungti su kitais konservantais. Abu šie chemikalai išlaisvina formaldehidus, kurie gali būti toksiški.
O pilinge radau SODIUM CETEARYL SULFATE-biesas žino,ką tai reiškia .
Smulkesnė sudėtis pilingo:vegetable oil,dead sea salts,cetearyl alcohol,sodium cetearyl sulfate,ceteareth 30,laureth 4,pineaple extract,cetyl alcohol,calendula officinalis oil,tocopheryl acetate,propylparaben.
Smulkesnė sudėtis kaukės:purified water,dead sea black mud,kaolin,magnesium aluminium silicate,glycerin,witch hazel distillate,poke root extract,cocamidopropyl betaine,zink oxide,celiulose gum,phenonip,imidazolidinyl urea,camphor,menthol lemongrass oil
Tai dabar ir pasakykit,čia gerai ar blogai?
QUOTE(Aisss @ 2007 07 31, 10:44)
As taip pat prisidedu prie jusu , jau po truputi mazeja mano kosmetikos lentyneleje, vienas priemones draugems atidaviau, kitas i siuksliu deze , nes is ju jokio poveikio nebuvo , kaip oda sausejo, taip tebesauseja , db nusprendziau tureti tik kelias priemones, tik beda nezinau, kaip tokias atrasti kur mazai butu to slamsto
Sutinku, pas mane analogiska situacija. Puse kosmetikos - i siuksliu deze, kt - draugems, o pirkti noriu Weleda priemoniu, vaziuosiu savaitgali i Akropoli (ten anot internetinio psl - placiausias sios firmos asortimentas), gal ka nors isigysiu.
QUOTE(Africa @ 2007 07 31, 10:36)
Tikrai, visą kosmetiką dabar trenkiu lauk, varau pirkt Amway.
Tik man klausimas : kaip iki šiol buvau gyva, sveika ir laiminga?
Tik man klausimas : kaip iki šiol buvau gyva, sveika ir laiminga?
Tai kad galvą išsiplovęs ar plaukus nusidažęs,iš karto dar nė vienas nenumirė Visa tai juk kaupiasi organizme pamažu.Per odą keliauja į kraują,limfą ir kaupiasi kaupiasi
Papildyta:
O beje vakar maxėj "permečiau" greitom dantų pastas,tai pastoje parodantaxneradau to SLS. Tai čia gal irgi gerai?Tik jos kaina tai 17 lt.
Kadangi kosmetikos atsisakyti visiskai nesiruosiu, tai manau kad anna Lotan ar mirra liuks ar dar kokios kur masiskai nepardavinejamos visien naturalesnes, tai as jas ir naudosiu..niekur nereikia persudyti
Idomu, o Oriflame'o kosmetika naturali? ("Oriflame - natural cosmetic from Sweden") Pagal kaina - nebrangiai, daug pigiau, negu Weleda, Logona ar Santa.
QUOTE(gaudri @ 2007 07 31, 11:15)
Kadangi kosmetikos atsisakyti visiskai nesiruosiu, tai manau kad anna Lotan ar mirra liuks ar dar kokios kur masiskai nepardavinejamos visien naturalesnes, tai as jas ir naudosiu..niekur nereikia persudyti
Na as ,pavyzdziui, taip pat neatsisakysiu visos kosmetikos, tik riksiuosi atidziau , jau vien pas mane 4 bonkutes sampunu, ir visuose juose pilna s....., tai uz tat ir metu viska i siuksline, noriu turet tik kelias pagrindines priemones , kuriose butu kuo maziau parabenu ir pan.
QUOTE(Aisss @ 2007 07 30, 21:32)
Na as ,pavyzdziui, taip pat neatsisakysiu visos kosmetikos, tik riksiuosi atidziau , jau vien pas mane 4 bonkutes sampunu, ir visuose juose pilna s....., tai uz tat ir metu viska i siuksline, noriu turet tik kelias pagrindines priemones , kuriose butu kuo maziau parabenu ir pan.
Pritariu tiesiog reikia atidziau rinktis
QUOTE(adrija @ 2007 07 31, 10:59)
Tai kad galvą išsiplovęs ar plaukus nusidažęs,iš karto dar nė vienas nenumirė :lotuliukas: Visa tai juk kaupiasi organizme pamažu.Per odą keliauja į kraują,limfą ir kaupiasi kaupiasi
Ojej, koks siaubas... Kaip baisu gyventi...
O jei rimtai, tai visoms "išsigandusioms " tikrai reikalinga klizma protui. Dabar maniakiškai visos tyrinės jau turimų priemonių sudėtį, išmes "blogąją" kosmetiką ir prisipirks "teisingos".
QUOTE(Africa @ 2007 07 31, 12:14)
Ojej, koks siaubas... Kaip baisu gyventi...
O jei rimtai, tai visoms "išsigandusioms " tikrai reikalinga klizma protui. Dabar maniakiškai visos tyrinės jau turimų priemonių sudėtį, išmes "blogąją" kosmetiką ir prisipirks "teisingos".
Nereikia taip ziauriai ... cia kiekvienam savo, tu gali pasidziaugti sako kosmetiniu turtu, juk pilna kitokiu temu, pvz. "kosmetinis turtas" ar kazkaip pan. vadinasi
QUOTE(Aisss @ 2007 07 31, 12:19)
Nereikia taip ziauriai ... cia kiekvienam savo, tu gali pasidziaugti sako kosmetiniu turtu, juk pilna kitokiu temu, pvz. "kosmetinis turtas" ar kazkaip pan. vadinasi
Ačiū, aš ir džiaugiuosi. Velkam, tskant, į "šiandien nusipirkau", ar tamstos paminėtą temelę. Ten visos laimingos ir patenkintos gyvenimu, be FOBIJŲ. Ko ir jums visoms linkiu.
QUOTE(Africa @ 2007 07 31, 12:25)
Ačiū, aš ir džiaugiuosi. Velkam, tskant, į "šiandien nusipirkau", ar tamstos paminėtą temelę. Ten visos laimingos ir patenkintos gyvenimu, be FOBIJŲ. Ko ir jums visoms linkiu.
Niu ir as pakvaisus buvau del kosmetikos, pirkau pirkau, tepiau tepiau, bandziau..... kol i lentynas nebetilpo , o mama sakydavo, kam tau tiek reikia, , o kur pokyciai? Buvo sausa oda, na pirkau drekinancius kremus, ir nieko kaip ja tempe taip ir tempia, vien zo tepk netepes nieks nepadeda , todel ir nutariau, reikia keisti kazka.... o dar cia pasiskaitinejau, na nezinau, nemanau, kad ten netiesa apie tuos ingridientus! O gyvenimu tai as patenkinta
QUOTE(Aisss @ 2007 07 31, 12:33)
Niu ir as pakvaisus buvau del kosmetikos, pirkau pirkau, tepiau tepiau, bandziau..... kol i lentynas nebetilpo , o mama sakydavo, kam tau tiek reikia, , o kur pokyciai? Buvo sausa oda, na pirkau drekinancius kremus, ir nieko kaip ja tempe taip ir tempia, vien zo tepk netepes nieks nepadeda , todel ir nutariau, reikia keisti kazka.... o dar cia pasiskaitinejau, na nezinau, nemanau, kad ten netiesa apie tuos ingridientus! O gyvenimu tai as patenkinta
Nius kad aš nepakvaišus dėl kosmetikos, perku tik reikalingiausias priemones (išskyrus parfumeriją, bet čia atskira tema ), ir jos man realiai padeda. Padeda jaustis ir netgi būti iš tiesų gražesnei ir jaunesniai. O tonomis supirkinėti gražių dėžučių tikrai neverta, netgi jei jos ir su "teisingais" ingredientais.