perskaičiau visą šitą temą... o Jūs moterytės sukirbinot ne tik mano smalsumą. Maniškis nulėkė į vonią ir grįžo į kambarį su glėbiu buteliukų, sako pažiūrim ką čia "gero" turim tai va po apžiūros išvados tokios:
1. Nuo viso brudo XXI amžiuje niekur nepabėgsi
2. Mažiausiai šlamšto yra Amway ir Genera produktuose. Taigi tokia "šeimyninė" išvada - koncentruotis į šių gamintojų gaminius ir toliau.
3. Peržiūrėję dukterėčios "kosmetiką" - šampūnus, dušo želes, muilus ir pastas radom ištisus lobynus "gėrio"
4. Paradoksalu, bet Garinier Fructis šampūne radom atrodo 3 "gėrius", o balzame nė vieno.
nepuolėm mesti nedraugiškų produktų į šiukšlių dėžę, tačiau kai kuriems nuosprendis aiškus, juos naudosime ne pagal paskirtį - pvz dušo želė voniai plauti ar pan.
O čia visai įdomu Šeip,tai aš irgi priklausau tam "kvanktelėjusiųjų" būriui,kurie pardėse po valandą stoviniuoja ir studijuoja etiketes .Va,dar šiokį tokį aprašą radau :
My Webpage
My Webpage
QUOTE(adrija @ 2007 07 30, 16:55)
O čia visai įdomu Šeip,tai aš irgi priklausau tam "kvanktelėjusiųjų" būriui,kurie pardėse po valandą stoviniuoja ir studijuoja etiketes .Va,dar šiokį tokį aprašą radau :
My Webpage
My Webpage
labai įdomu
o kokią kosmetiką pati naudojat?
QUOTE(emmute @ 2007 07 30, 17:16)
Naudojau ,ko gera,kad "nuodingą "kosmetiką .Aš ją pirkdavau kosmetikos kab.ANNA LOTAN,BIOMARIS.Na,aš suvalkietė,tai taupau.Man ją indelius dėdavo.Pigiau išeina.O kokia sudėtis,tai biesas žino :blink:Kažkaip visą laiką rinkausi tik tai,ką dedam į skrandį.O ką dedam ant viršaus,niekada perdaug nesusimąsčiau.Aš jau maniau,kad mūsų RASOS produkcija natūralesnė,nes ir galiojimas trumpas.O turiu veido prausiklį,tai radau tiek šlamšto,kad ohoho.Gal jie tyčia tą galiojimą trumpesnį deda,kad tipo jau gerai atrodytų
Beje,kas čia rašė apie AMWAY produkciją,tai pasiknisusu internete irgi radau ,kad dantų pastoje yra tas SLS ir dar kažkas
Nu,jau gentainiai ir taip iš manęs dėl maisto produktų anekdotą buvo padarę,tai dabar apturės naujo džiaugsmo Rinksiuosi higienos ir kosmetines priemones Jau geriau čia būčiau nelindus
O kas čia tam tikra prasme smerkė rugpjūtį,tai tikrai be reikalo.Manau,kiekvienas turi savo požiūrį ir nuomonę.Jai tai atrodė svarbu ir ji užvedė temą.Ir ačiū jai už tai
QUOTE(adrija @ 2007 07 30, 18:05)
Naudojau ,ko gera,kad "nuodingą "kosmetiką .Aš ją pirkdavau kosmetikos kab.ANNA LOTAN,BIOMARIS.Na,aš suvalkietė,tai taupau.Man ją indelius dėdavo.Pigiau išeina.O kokia sudėtis,tai biesas žino :blink:Kažkaip visą laiką rinkausi tik tai,ką dedam į skrandį.O ką dedam ant viršaus,niekada perdaug nesusimąsčiau.Aš jau maniau,kad mūsų RASOS produkcija natūralesnė,nes ir galiojimas trumpas.O turiu veido prausiklį,tai radau tiek šlamšto,kad ohoho.Gal jie tyčia tą galiojimą trumpesnį deda,kad tipo jau gerai atrodytų
Beje,kas čia rašė apie AMWAY produkciją,tai pasiknisusu internete irgi radau ,kad dantų pastoje yra tas SLS ir dar kažkas
Nu,jau gentainiai ir taip iš manęs dėl maisto produktų anekdotą buvo padarę,tai dabar apturės naujo džiaugsmo Rinksiuosi higienos ir kosmetines priemones Jau geriau čia būčiau nelindus
O kas čia tam tikra prasme smerkė rugpjūtį,tai tikrai be reikalo.Manau,kiekvienas turi savo požiūrį ir nuomonę.Jai tai atrodė svarbu ir ji užvedė temą.Ir ačiū jai už tai
tai ir dabar tą pačią naudojat? rašot - naudojau.... ar dabar kokią natūralesnę atradot?
QUOTE(adrija @ 2007 07 30, 18:05)
na vakar po ranka neturėjau dėžutės, o ant tūtelės nėra sudėties, arba nepastebėjau... turėsiu minty, pasitikslinsiu jeigu ką. Bet šampūnas tikrai draugiškas šiuo klausimu.
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 07 30, 23:20)
na vakar po ranka neturėjau dėžutės, o ant tūtelės nėra sudėties, arba nepastebėjau... turėsiu minty, pasitikslinsiu jeigu ką. Bet šampūnas tikrai draugiškas šiuo klausimu.
laba, ka tik pasta amway pasiimiau, bet ten tikrai neradau pavojingu ingridientu
QUOTE(emmute @ 2007 07 30, 23:00)
tai ir dabar tą pačią naudojat? rašot - naudojau.... ar dabar kokią natūralesnę atradot?
Naudojau,iki šiol.Kol neperskaičiau šitos temos.Juk rašiau,kad anksčiau dėmesio į tokius dalykus neatkreipdavau.Kažkaip nė nepagalvodavau.O dabar imsiuosi ieškoti .Būtų gerai,kad pati temos autorė ar kas kitas čia tiesiog patartų ar nukreiptų bent kokia linkme žiūrėti.Na,muilo,kaip čia rašė ,tikrai namie nevirsiu ir aliejumi veido netepsiu,nes oda link riebesnės,o be to man jau toli gražu ne 20 metelių ,vis vien kažko rimtesnio reiktų ,kad padrėkintų ,pamaitintų ,bet nors kiek mažiau to viso brudo būtų
O kažin ką reiškia TEA LAURYL SULFATE?Ir kuo jis skiriasi nuo SLS?
O dėl tos amway dantų patos vačia radau,kažkur vidury puslapio
amway dantų pasta
O čia dar radau naują velnią dibutilftalatas
My Webpage
Kaip čia viena sakė- ir kokio galo čia į rugpjūčio temą lindau
[quote=adrija,2007 07 30, 18:05]
Naudojau ,ko gera,kad "nuodingą "kosmetiką .Aš ją pirkdavau kosmetikos kab.ANNA LOTAN,BIOMARIS.
Tai turite omeny, kad Lotan negera? Nes as irgi gaunu kosm. kabinete indeliuose...
Naudojau ,ko gera,kad "nuodingą "kosmetiką .Aš ją pirkdavau kosmetikos kab.ANNA LOTAN,BIOMARIS.
Tai turite omeny, kad Lotan negera? Nes as irgi gaunu kosm. kabinete indeliuose...
Ka tik perskaiciau ta straipsni, perrasiau i sasiuvini sarasa. Reiskia su Gliss Kur reiks atsisveikinti...
As taip pat prisidedu prie jusu , jau po truputi mazeja mano kosmetikos lentyneleje, vienas priemones draugems atidaviau, kitas i siuksliu deze , nes is ju jokio poveikio nebuvo , kaip oda sausejo, taip tebesauseja , db nusprendziau tureti tik kelias priemones, tik beda nezinau, kaip tokias atrasti kur mazai butu to slamsto
Kaip jums firma weleda, as cia forume ir apie ja pasiskaitinejau, tai galvojau gal is vaistines nusipirkt.... net nezinau ka naudoti
Kaip jums firma weleda, as cia forume ir apie ja pasiskaitinejau, tai galvojau gal is vaistines nusipirkt.... net nezinau ka naudoti