Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetika kenkia!

QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 19, 10:48)
Zmones, tai niekas Jus gi neprivercia naudoti tik tm tikra kosmetika, kokia naudoja rugpjuitis. biggrin.gif  Ji pateike tik INFORMACIJA. Apdoroti turime mes. Jei Jums nepatinka, naudokite ir tolkiau savo megstama kosmetika, jei Jus sudomino sia informacija, galim bendrauti I TEMA. 4u.gif  As asmeniskai nepajutau, kad rugpjutis kazkam per prievarta rasytu, rektu nenaudokit anos, o tik sita kosmetika! Nepamirskit, kad Jus VISADA TURITE PASIRINKIMA ka naudoti, ka valgyti. 4u.gif
Beja, norejau pasiteirauti, ar tiesa, kad ant tubelio dantu pastos juoda ar melyna juostele kazka reisia, pvz. Blend a med turi juoda ir tai reiskia, kad negera. As cia supaprastintai parasiau, ne "moksliskai" biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Užpuolė vargšę rugpjūtę be reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis @ 2007 07 19, 22:15)
koroce clap_1.gif  clap_1.gif
Papildyta:
nusivyliau "diskusija" kur argumentai kreipiami i asmeni o ne i tema.neturiu tikslo niekam irodinet kad as ne kupranugaris o didziai gerbiamai PROSPEKTO pramonei paciai reiktu issiaiskint ka ji ten norejo pasakyti..UF gaila kad cia dabar nusileidau iki kai kuriu lygio,todel is gedos traukiuosi biggrin.gif
atia visiems,tikiuosi padejau;-)

labai gaila... verysad.gif
tikrai buvo įdomu paskaityti..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 07 19, 19:57)
Visiskai sutinku,o dabar spamas ir tiek rolleyes.gif

Naujokai ne zmones? lotuliukas.gif Jus gi irgi buvote kazkada naujoke, tai ka reike dabar visas zinutes istrinti? mirksiukas.gif Prie ko cia statusas? blink.gif Kur cia spamas? g.gif
Uzpuole ne uz ka zmogu verysad.gif
Dabar sakykit ka manote apie taip isgirta Localut arba Velym pasta? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotrina1: 20 liepos 2007 - 22:18
Na va...prapuole musu rugpjutis.. verysad.gif
Atsakyti
Taigi jau anksčiau parašė, kad negrįš
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 21, 00:18)
Dabar sakykit ka manote apie taip isgirta Localut arba Velym pasta? 4u.gif

pati naudoju Velym jau n metu, patinka smile.gif vienintele pasta, kuri man gerai valo dantukus ir siek tiek pabalina ax.gif
Atsakyti
As naudojau 3 men. Lacalut, pastebejau sioki toki rezultata tik dabar, kad siek tiek baltesni tapo. Bet man idomu kokiu budu, kad ten yra soda, ar emaliai tai nekenkia? g.gif
Atsakyti
a man abi sios pastos labai patinka ax.gif , naudoju pakaitom..mano dantu emalis is prigimties nera toks jau baltas blush2.gif , bet pastebejau kad sios pastos kazkiek pabalina...ir nekenkia jautriems dantims smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 24 liepos 2007 - 10:07
Rugpjuti, aciu uz gerą temelę, ir nekreipk dėmesio į piktas replikas - kam nepatinka, gi gali čia nesilankyti ir neskaityti. Aš pvz. neinu ir nekomentuoju tokių man idiotiškai atrodančių temų kaip "Čia plepa naguotosios" arba "I kokias žvaigždes norėtumėt būt panašios" lotuliukas.gif
Buvo įdomu pasiskaityt, nors į kai ką jau buvau atkreipusi dėmesį ir anksčiau, į kai ką atkreipsiu tik nuo šiol, o į kai ką išvis nereaguosiu.

QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 24, 09:14)
Bet man idomu kokiu budu, kad ten yra soda, ar emaliai tai nekenkia? g.gif

Soda emaliui nekenkia. Kenkia tos pastos, kuriose yra peroksido, chlorheksidino - stipri šių medžiagų koncentracija ėda emalį.

Beje, ar nieks nesilanket, nepanagrinėjot? http://www.bioboutique.lt/
Girdejau, kad prekiauja Sante, logona, weleda kosmetika.

Ir dar - neblogas puslapiukas:
http://www.kontrolli...e/e/index_e.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 24 liepos 2007 - 16:12
Reiskia galima drasiai ir toliau naudotis Velym ar Lacalut.
aciu uz nuorodas, uzsuksiu butinai i VCUPa
Atsakyti
del idomumo pastudijavau savo sampunus 4u.gif ir padariau atradima kad lorial profesional naudoja ta piktaji sodium Lauryl Sulfate, o tigi bed head dumb blondie vietoj jo naudoja ta daug kokybiskesni ammmonium lauryl sulfate (tipo tas kur valomas gerokai ir naudojamas tik geroje kosmetikoje ax.gif )tai isvada tigi sampunas kokybiskesnis uz lorial profesional (lummino contrast)..cia seip visai idomu pastudijuoti 4u.gif
Atsakyti
lauryl sulfate yra tas pats kas sodium laureth sulfate?. Radau savo megstamamGliss Kur sampune... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotrina1: 29 liepos 2007 - 12:39