Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių skiepai

Mes greiciausiai irgi neskiepysim, nes kiek kaciu laikem nei viena nemire nuo tu ligu del kuriu daromi skiepai, nematau prasmes ismesti tokius pinigus. Palaidojom katyte pries pora sav, buvo daryti visi skiepai tvarkingai, sterilizuota patikimoje klinikoje, o ji eme viena diena pasipurte ir numire...
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2014 02 05, 15:39)
mes savo katino neskiepijom, jis gyvena tik bute i lauka neleidome, tai ir neskiepjome blush2.gif
Galite jūs/svečiai/laiškanešys/skaitiklių tikrintojas atnešti ant batų/drabužių/... iš laiptinės/lauko, nuo besitrinančių prie mašinos kačių ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 20 rugsėjo 2014 - 19:06
QUOTE(esarmy @ 2014 09 20, 20:05)
Galite jūs/svečiai/laiškanešys/skaitiklių tikrintojas atnešti ant batų/drabužių/... iš laiptinės/lauko, nuo besitrinančių prie mašinos kačių ir t.t.  verysad.gif

Bet gali daug kas ivykti, ir paskiepytas katinelis gali susirgti, o gali ir kaip mano atveju visai nezinia nuo ko numirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2014 09 20, 20:28)
Bet gali daug kas ivykti, ir paskiepytas katinelis gali susirgti, o gali ir kaip mano atveju visai nezinia nuo ko numirti doh.gif

Gali 4u.gif Mūsų senoji išėjo vaivorykštėn nuo neuro susirgimo- greičiausiai smegenų augliai. Bet.. tai kaip nuo maro išėjo po jos buvusi jauna katytė- nelinkiu nei vienam gyvūnų mylėtojui. Tikrai ir nuoširdžiai. Jau vien supratimas, kad jaunam gyvūnėliui išgyventi marą , net intensyviai gydant tikimybė yra ne daugiau kaip 2 procentai.... Po maro mūsų butas metams karantinuotas- vadinasi - galiu priimti tik skiepintus ir revakcinuotus suaugusius gyvūnus ( kates).. Visus aplinkinius pažįstamus, turinčius kates apskambinau- kad saviškius skiepintų- nes net pas juos bijau užeiti.. Ir klausimas kas brangiau paskiepinti- ar po to gydyti. Plius- jokia vet klinika nepriima stacionaran maru sergančio gyvūno. Taigi- vaistus leisti, lašelinę statyti, per prievartą gydyti teks namuose.. vaikams matant.. Norit? Aš nebe schmoll.gif
Atsakyti
Uzjauciu jus delto 4u.gif visgi laikysiuos savo nuomones, pries 20-30 metu nebuvo tokio masinio dalyko kaip gyvunu skiepijimas, turejau du kaimus, augau galima sakyti tarp kaciu, namie irgi paeiliui laikeme tris, tikrai nebuvo jokiu maru schmoll.gif , suprantu tai kad gali susirgti, bet pasikartosiu, nutikti gali daug ko, dar visgedziu katytes - priziuretos, ispuoseletos, mylimos, sertos tik geriausiu maistu, paskiepytos, nukirmintos ir...taip kvailai isejusios verysad.gif tikrai nesigailiu viso to, tiesiog manau gera prieziura dar negarantuoja nieko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 21 rugsėjo 2014 - 20:48
Vilkra , o Leslė nebuvo skiepyta?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 21, 21:49)
Vilkra , o Leslė nebuvo skiepyta?

ne- pasirodo- nebuvo. Jos broliukus suskiepijo, pasirodo, tik tuomet, kai išaiškėjo Leslės diagnozė. Pradėjau daug klausinėti, nes vieni sako vienaip- kiti kitaip. - Tai pasiskambino į kliniką- skiepinti buvo rugsėjo 10 d. Du.Būtent, kai Leslei marą nustatė...
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2014 09 21, 21:46)
Uzjauciu jus delto 4u.gif visgi laikysiuos savo nuomones, pries 20-30 metu nebuvo tokio masinio dalyko kaip gyvunu skiepijimas, turejau du kaimus, augau galima sakyti tarp kaciu, namie irgi paeiliui laikeme tris, tikrai  nebuvo jokiu maru  schmoll.gif ,
Pati irgi nesate skiepyta ir vaikų irgi neskiepysite? Nes prieš N metų nebuvo skiepų ir gyveno po 100 metų visi.
Ne visi vaistai ir ne visi skiepai reikalingi, bet yra tikrai naudingų ir veiksmingų.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 09 22, 09:49)
Pati irgi nesate skiepyta ir vaikų irgi neskiepysite? Nes prieš N metų nebuvo skiepų ir gyveno po 100 metų visi.
Ne visi vaistai ir ne visi skiepai reikalingi, bet yra tikrai naudingų ir veiksmingų.

Aš negaliu dėti lygybės ženklo tarp žmogaus ir gyvūno, kad ir kaip pastaruosius mylėčiau, jei jūs manot kitaip, tai belieka eit, į lėkštę įsimesti Friskies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 22 rugsėjo 2014 - 11:22
QUOTE(loja5 @ 2014 09 22, 12:22)
Aš negaliu dėti lygybės ženklo tarp žmogaus ir gyvūno, kad ir kaip pastaruosius mylėčiau, jei jūs manot kitaip, tai belieka eit, į lėkštę įsimesti Friskies...

Ar katėms mėsos.
Bes jūs teisi, kiekvienas traktuoja augintinius skirtingai...
Aš kartais augintiniams nupirksiu, o sau ir pamiršiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 22 rugsėjo 2014 - 12:03
Labas 4u.gif prašau pagalbos 4u.gif esu visai žalia šitam reikale doh.gif turim beveik 2 mėn. katytę, kaip būtų atliekami skiepai, kada reikia nukirminti ir t.t.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2014 09 26, 14:56)
Labas 4u.gif prašau pagalbos 4u.gif esu visai žalia šitam reikale doh.gif turim beveik 2 mėn. katytę, kaip būtų atliekami skiepai, kada reikia nukirminti ir t.t.? 4u.gif

Pirmiausia reikia nukirmėlinti. Kokią dalį tabletės duoti priklauso nuo katės svorio. Jeigu nėra kirmėlių, po 14d galima skiepyti skiepu nuo virusinių ligų. Po mėnesio kartoti + pasiutligė. smile.gif
Atsakyti