Labas vakaras
turiu tokį klausimėlį.. Nesigavo ,kaip norėjau, kartu važiuoti šiandien skiepinti savojo mažiuko, tai vežė manasis dvikojis be manęs. Gavo berniukas kailiuotas mūsų pirmą skeipuką, jam ant nosies trys mėnesiukai, nukirmintas ir visa kita kaip pridera. Darbe skaičiau daug apie visas vakcinas ir šitą ,kuria paskiepino, taipogi esu pasižymėjus. Žodžiu berniukas gavo vakciną belgišką PFIZER "Versifel" , be pasiutligės. Ir liepė atvžiuoti po kelių savaičių antrąjam skiepukui jau su pasiutlige. Bet toks klausimas kyla.. Tai dabar vistiek turi po vakcinos praeit laiko ir kaip ir būtų ,kad reiktų suduot vaistukus nuo kirminų, bet tai jei po poros savaičių jau gaus antrąją vakciną, tai kada man spėt jį nukirmint?
Klausiau mergaitės ,kuri mokos vet,akademijose, sako turi klinikos tas visokias sistemas ir šita vadinas greitoji , sako tskiepina ir šitaip... Bet aš bent kažkaip susibalamutinau šiandien... Tai nukirmint man jį po antro skiepo? Ir apskirtai būčiau žinojus kokia čia ta vakcina, būčiau toj klinikoj neskiepinus ..Aš labiau už tas populeriasnes,kur skiepijasi dauguma... Visada kas nors turi būti ne taip, kažkas sutrukdo dalyvauti pačiai, o vyrukas taip gražiai pasisiūlė murkalą sužiūrėt, nė nepagalvojau,kad čia painiava gali gautis..