Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių skiepai

QUOTE(kykute @ 2011 08 24, 15:18)
Adrija, tai Jūsų teisė rinktis  4u.gif
Nesirkit.  4u.gif
O jei kartais prikibtų koks virusiukas - tik nesusigundykit duoti vaistų ir gydyti. Juk irgi baisus nuodas  mirksiukas.gif

Čia labai gerai pasakyta thumbup.gif Aš savo katinuką paskiepinu ir džiaugiuosi, kad jis ptu ptu ptu dar nei karto nesirgo, sveikas žvalus smile.gif
Atsakyti
Net jeigu gyvūnas neišeina į lauką, galima atnešti užkratą patiems iš lauko. Maniškiai niekur nėjo niekad. O parnešėm į namus maro užkratą.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2011 08 24, 15:30)
Net jeigu gyvūnas neišeina į lauką, galima atnešti užkratą patiems iš lauko. Maniškiai niekur nėjo niekad. O parnešėm į namus maro užkratą.

Mano buvusios klasiokės katė susirgo maru, o ta katė yra mano tevų katytės mama, tai žinau ką tai reiškia, baisu žiūrėti kaip kankinasi gyvūniukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2011 03 31, 15:46)
Už kompleksinį skiepą ir skiepą nuo pasiutligės mokėjau 58 Lt...

Oho kaip brangiai, mes vos 35 Lt. mokam smile.gif

QUOTE(adrija @ 2011 08 22, 10:41)
Neskiepinau vaiko ir neskiepinu katės.Aš prieš skiepus.Katę iki 3 metų skiepinau,vaiiką irgi biggrin.gif paskui nusprendžiau daugiau nenuodyti.Į lauką katytė neina,tad patausosime sveikatą. smile.gif

Na ir požiūris...
Atsakyti
QUOTE(aluona @ 2011 08 24, 22:40)
Oho kaip brangiai, mes vos 35 Lt. mokam smile.gif
Na ir požiūris...

sakykit prasau, kur tai pigiai skiepija? ax.gif

arba gal zinot, kur Vilniuej siuo metu vyksta akcijos skiepams?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 11 rugsėjo 2011 - 21:49
Maciau kad skiepas 30lt bet Kaune biggrin.gif
Atsakyti
O as noriu paklausti, mano kaciukui 3men. ar kaciukas bus paskeipytas vienu kartu, ar per tris kart kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2011 09 16, 17:37)
O as noriu paklausti, mano kaciukui 3men. ar kaciukas bus paskeipytas vienu kartu, ar per tris kart kazkaip  blush2.gif

Saviškį vedėme du kartus, buvo du skirtingi skiepai. Po to reikės kartą per metus tik vieno skiepo.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 16, 17:40)
Saviškį vedėme du kartus, buvo du skirtingi skiepai. Po to reikės kartą per metus tik vieno skiepo.

Aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2011 09 16, 16:37)
O as noriu paklausti, mano kaciukui 3men. ar kaciukas bus paskeipytas vienu kartu, ar per tris kart kazkaip  blush2.gif

Jeigu trys mėnesiai, tai turbūt būtų kompleksinis skiepas su pasiutlige. O po mėnesio pakartotinis, tik jau be pasiutligės.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2011 08 24, 16:18)
Adrija, tai Jūsų teisė rinktis  4u.gif
Nesirkit.  4u.gif
O jei kartais prikibtų koks virusiukas - tik nesusigundykit duoti vaistų ir gydyti. Juk irgi baisus nuodas  mirksiukas.gif

Tai du skirtingi dalykai. smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors gales padeti. smile.gif
Priklydo suauges katinas. Kai pamateme, kad jis niekur nenori iseiti paskiepinome ji Vanguard R tik nuo pasiutliges (Geguzes menesi). Kompeksinis skiepas nekainuoja daug, bet tuo metu reikejo pinigu musu nuosaviems gyvunams. Dabar tas priklydelis jau musu katinas, tai paskiepinom kompleksine vakcina Versifel CRV (Pfizer). Veterinare sake, kad po menesio reikia pakartoti skiepa, kad susidarytu pilnas imunitetas.

Ar tikrai reikia kartoti suaugusiam katinui po menesio skiepa? Nezinoma ar jis yra skiepintas pries patekdamas pas mus. Panasu, kad jis laukinukas, bailus, nelabai meilus.

Dar patikslinu, kad Versifel CRV skiepas be pasiutliges vakcinos, nes nuo pasiutliges skiepo dar nepraejo metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šerii: 03 lapkričio 2011 - 16:26