QUOTE(nendre @ 2011 08 11, 13:04)
Laba diena,
Svarstau kaip reiktu isdelioti visas proceduras pries kaciukui iskeliaujant i naujus namus
Dabar mano mazylems 4 savaites, 14 savaiciu jau turetu keliauti i naujus namus. Pries tai turiu paskiepyti, sterilizuoti ir sucipuoti. Turbut dar lasiukus nuo blusu ir erkiu tureciau suduoti pries isleidziant?
Svarstau daryti taip:
8 sav. paskiepyti pirmais skiepais ir sucipuoti (-10 dienu suduoti vaistus nuo kirminu);
12 sav. paskiepyti antra karta ir sterilizuoti (ar reikia ir vel suduoti vaistus nuo kirminu???);
13-14 sav. pasiutliges skiepas.
Ar nebus didelio kruvio kaciuko organizmui, jei vienu metu bus daromos kelios proceduros?
Man taip pat veterinarijoje sakė, kad reikia suduoti vaistų nuo kirminų, ir po dviejų savaičių skiepyti
Taip pat liepė palaukti, nekastruoti anksčiau nei pusės metų, neskubėti, nes kačiukas turi subręsti, jam privalo susiformuoti visi organai iki galo, manau palikite šeimininkams šį rūpestį, kad ateityje nekiltų problemų ir Jūsų niekas nepeiktų
) Ir taip labai daug procedūrų kačiukams suteiksite
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 16, 16:02)
sveiki, labai idomu pasidare,
man visada vete po skiepo pasako, kad saugoti gyvuna 10d po skiepo , nuo bereikalingu veziojimu ir pan, ir kad negautu nei hormonu nei antibiotiku, vakcinacijos efektyvumas krenta, gali neislaikyti metu imunitetas pries ligas....
Lašinę?
Papasakokite daugiau, kaip ta procedūra buvo įvykdyta, idomu