Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių skiepai

QUOTE(kykute @ 2011 02 17, 00:56)
Abi vakcinos prancūziškos, tik skirtingų gamintojų. Gali būti, kad pagalbinės medžiagos skiriasi (nes ligos, nuo kurių skiepijama, abiejų vakcinų vienodos) ir Jūsų katytė sureagavo. Kitą kartą besiskiepydami pasakykit veterinarui, kad į Feligen vakciną katė stipriai reagavo - tegu renkasi kitą.  4u.gif

Ačiū už atsakymą. Buvau išsikvietusi veterinarą,kai dvi dienas katytė nevalgė,tai gavo antibiotikų ir lašinę,sako kad galėjo ir nuo streso dėl vežiojimo būti. Bet et kokiu atveju dėl skiepų kitamet priminsiu. Dabar katė vėl sveika namus toliau verčia biggrin.gif
Atsakyti
Mano katulis pirma karta skiepijosi 2.5 menesio, o db skiepysimes 3.5 menesio antra vakcina. Nemegstama procedura, vos inest i klinika uzteko ir prasidejo panika, kaip tam begemotui, kuris bijojo skiepu. biggrin.gif Kas liecia salutini poveiki, po pirmo skiepo katukas buvo ramus, miegojo visa diena ir visa nakti ramiai, nebereikejo nei siautet, kandziotis ir zaist. Bet kita diena vel viskas gerai, ir nuotaika buvo ir zbitku buvo pilnas. Veterinarijos klinikoje perspejo, kad po skiepo kaciukas gali but vangus, liudnas, ramus.
Atsakyti
Reikia paskiepyti katiną, kuris šiuo metu globojamas ir gyvena viename kambaryje su dar 9 katėm. 2 iš jų sloguoja. Kaip geriau daryti - ar paskiepijus grąžinti katiną į tą patį kambarį (ar nėra pavojaus kol po skiepo įgyjamas imunitetas užsikrėsti sloga nuo sergančių) ar ieškoti katinui savaitei vietos pabūti atskirai - bet tada jam būtų didelis stresas dėl pasikeitusios aplinkos ir prižiūrinčių žmonių
Atsakyti
Jei katės serga infekcinėmis užkrečiamomis ligomis - jos jau yra pasidalinę su katinu visais sukėlėjais ir izoliacija nebepadės. Sakyčiau, po vakcinacijos patalpinus katiną į svetimą aplinką (atskirai nuo įprastos gaujos) jis stresuos labiau ir tai bus baisiau imunitetui, nei grįžimas į įprastą vietą. Aš asmeniškai izoliuoti nesiūlyčiau.
Atsakyti
Sveiki. Gal žinot kur Vilniuje pigiau kainuoja skiepai katėms? Turiu 2 katytes ir norėčiau kad skiepijimas labai ,,nekirstų'' per kišenę blush2.gif
Atsakyti
Tai niekas nežino? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2011 03 31, 16:08)
Tai niekas nežino? verysad.gif

Kaune kainos tai 35-50 lt. Manau, kad butu imanoma ir Vln rasti uz panasia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2011 03 30, 16:22)
Sveiki. Gal žinot kur Vilniuje pigiau kainuoja skiepai katėms? Turiu 2 katytes ir norėčiau kad skiepijimas labai ,,nekirstų'' per kišenę blush2.gif

Už kompleksinį skiepą ir skiepą nuo pasiutligės mokėjau 58 Lt...
Atsakyti
QUOTE(kristuliek @ 2011 02 17, 09:18)
Ačiū už atsakymą. Buvau išsikvietusi veterinarą,kai dvi dienas katytė nevalgė,tai gavo antibiotikų ir lašinę,sako kad galėjo ir nuo streso dėl vežiojimo būti. Bet et kokiu atveju dėl skiepų kitamet priminsiu. Dabar katė vėl sveika namus toliau verčia  biggrin.gif

sveiki, labai idomu pasidare,
man visada vete po skiepo pasako, kad saugoti gyvuna 10d po skiepo , nuo bereikalingu veziojimu ir pan, ir kad negautu nei hormonu nei antibiotiku, vakcinacijos efektyvumas krenta, gali neislaikyti metu imunitetas pries ligas....
Atsakyti
Laba diena,

Svarstau kaip reiktu isdelioti visas proceduras pries kaciukui iskeliaujant i naujus namus g.gif Dabar mano mazylems 4 savaites, 14 savaiciu jau turetu keliauti i naujus namus. Pries tai turiu paskiepyti, sterilizuoti ir sucipuoti. Turbut dar lasiukus nuo blusu ir erkiu tureciau suduoti pries isleidziant?
Svarstau daryti taip:
8 sav. paskiepyti pirmais skiepais ir sucipuoti (-10 dienu suduoti vaistus nuo kirminu);
12 sav. paskiepyti antra karta ir sterilizuoti (ar reikia ir vel suduoti vaistus nuo kirminu???);
13-14 sav. pasiutliges skiepas.

Ar nebus didelio kruvio kaciuko organizmui, jei vienu metu bus daromos kelios proceduros?
Atsakyti
antrą kartą suduoti nuo kirminų reikia, jei tikrai jis turėjo kirminų. jei ne - nereikia 4u.gif
mano siamas jau 5 mėnesių ir tik gavės porciją nuo kirminų. tik kartą. šiandien gaus pirmą skiepą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2011 08 11, 14:04)
Laba diena,

Svarstau kaip reiktu isdelioti visas proceduras pries kaciukui iskeliaujant i naujus namus g.gif Dabar mano mazylems 4 savaites, 14 savaiciu jau turetu keliauti i naujus namus. Pries tai turiu paskiepyti, sterilizuoti ir sucipuoti. Turbut dar lasiukus nuo blusu ir erkiu tureciau suduoti pries isleidziant?
Svarstau daryti taip:
8 sav. paskiepyti pirmais skiepais ir sucipuoti (-10 dienu suduoti vaistus nuo kirminu);
12 sav. paskiepyti antra karta ir sterilizuoti (ar reikia ir vel suduoti vaistus nuo kirminu???);
13-14 sav. pasiutliges skiepas.

Ar nebus didelio kruvio kaciuko organizmui, jei vienu metu bus daromos kelios proceduros?

gal ir zinot, bet kastruoti galima tik po 2sav. nuo skiepo.
Atsakyti