Na kaina tai tokia pusetinai dar, bet jei duoda kartu ir iranga tai pakenciamai
O tu asmeniskai kreipeisi pas ji ar per liepkalnio ta nuomos punkta?
Gal kas esat buve liepkalni vakarop? ar ten imanoma tokiu metu pasimokyt snowbordu? Ar jau buna prieje zmoniu?
vakarop nebuvau ,bet siandien diena buvau tai pize kaze kiek zmoniu...
internete susiradau landsurf.lt
internete susiradau landsurf.lt
QUOTE(eglincia @ 2010 01 17, 00:03)
Ignalinoj nemokina ir siaip buvo daug zmoniu,gavau snowba,nes uzsirezervavau,bet daugiau tai ten nenuomuosiu,jei varysiu,tai cia kazkur issinuomuosiu kol savo nusipirksiu.tragedija ,kazkokie sovietiniai ,seni ,patys pigiausi,o ima ohoho kiek uz juos...
Liepkalny tik viena instruktoriu tezinau snowbo,eme 76lt su snowbu ir savo paslaugom ,buvau apie 2,5 valandos...butinai dar eisiu,.labai noriu tobulet...
mokino nuo nulio,uz ranku pasieme,pasivazinejom kartu pirmiausia ismoke kantavima kulnais ,poto viena bandziau ,sake klaidas,na gale pradejo mokytis kantavima priekiu,bet jau buvua issikoncentravus,pavargus,tai tesim kitasyk
Liepkalny tik viena instruktoriu tezinau snowbo,eme 76lt su snowbu ir savo paslaugom ,buvau apie 2,5 valandos...butinai dar eisiu,.labai noriu tobulet...
mokino nuo nulio,uz ranku pasieme,pasivazinejom kartu pirmiausia ismoke kantavima kulnais ,poto viena bandziau ,sake klaidas,na gale pradejo mokytis kantavima priekiu,bet jau buvua issikoncentravus,pavargus,tai tesim kitasyk
Galvojau Ignalinoj pasimokysiu, teks pas Benzą bandyt Liepkalny. Kaip supratau geras instruktorius? O sunku ten patekt pas jį, daug norinčių mokytis? Ir keista, liepkalnio keltuvai lyg ir nedirba dieną, bet mokymai visą dieną vyksta. Iš pradžių tai suprantu, kad ir palypėt galima...
Klausimas apie Ignaliną: o slidžių kokybė tokia pati prasta kaip ir snowboardų? Ar čia tik tada kai daug žmonių būna, mes vidury savaitės planuojam važiuot, ryte. Gal kas viešbutyje nakvojot, kokios sąlygos?
O ką rekomenduotumėt visai pradedančiajam? Na mokyklos laikais tik su paprastom slidėm lygumose slidinėjom...
Įdomu, Liepkalnyj visada tų žmonių daug?
Įdomu, Liepkalnyj visada tų žmonių daug?
Žinutės apie trasas Latvijoje perkeltos į tam skirtą temą
http://www.supermama...?...05331&st=80
http://www.supermama...?...05331&st=80
Sakykit, o nuo kurios valandos Liepkalnyj trasas atidaro, keltuvus įjungia?
Nu pasižiūrėjau Liepkalnyj kainas, tai keturiems asmenims viską nuomojantis sumelė susidaro O kai neaišku, ar ten kam patiks ir kas iš viso to išeis...
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 01 22, 13:22)
Nu pasižiūrėjau Liepkalnyj kainas, tai keturiems asmenims viską nuomojantis sumelė susidaro O kai neaišku, ar ten kam patiks ir kas iš viso to išeis...
Anyksciuose geriau nei Vilniuj,zr. www.kalitoskalnas.lt ir kainos nesikandzioja
esam slidineje ir ten ir ten na tai nesulygint.. o be to tik ka naujai vokieciu iengta roguciu trasa isbandem-va ten tai amerikietiški kalneliai
tiesa apsirengę buvom nelabai tinkamai tai teko sušlapt kojas,bet nesusirgom kadangi po slidinėjimo varem tiesiai į kaimo turizmo iškūrentą juodąją pirtelę ,netoli Anykščių o nakvojome irgi ten "'TROBELĖ DVIEMS" (pagooglinom ir radom) berods vadinasi.Nors buvom tai mes keturiese tai žmogui už dieną tik apie 25lt tesumokėjom(o gavom ir vyno ir vaisiu i ta kaina)+slidinėjimo išlaidos. Tos kuros užsisėdėjusios prie kompų paslidnėt laaabai re-ko -men-duo-ju,nors sustingę sąnariai išsijudina ir pajauti,kad GYVENI...
moterys merginos. as slidinejus esu liepkalny ir anyksciuose. anyksciuose patiko labiau geresne trasa, viskas puikiau. kainos irgi maziau kanda.
gal kuri nors turetu man parduoti slidems lazdas??
buciau labai dekinga. jei turit rasykit privaciai
Papildyta:
galima drasiai mokytis. zmones daugiski per galvas neciuozia. kaip pirmam kartui tai tas ,, varlinelis''labai tinkamas
gal kuri nors turetu man parduoti slidems lazdas??
buciau labai dekinga. jei turit rasykit privaciai
Papildyta:
QUOTE(avrile @ 2010 01 17, 10:51)
Na kaina tai tokia pusetinai dar, bet jei duoda kartu ir iranga tai pakenciamai
Gal kas esat buve liepkalni vakarop? ar ten imanoma tokiu metu pasimokyt snowbordu? Ar jau buna prieje zmoniu?
galima drasiai mokytis. zmones daugiski per galvas neciuozia. kaip pirmam kartui tai tas ,, varlinelis''labai tinkamas
man patinka ir kalnu slidinejimas, bet pernai metais su vyru nusipirkome lygumu slides. Pagavom dbr hobi vos ne kasdien, o kiekvienas savaitgalis (esant geram orui) garantuotai ciuosim. Man lygumu labiau patinka nei kalnu, nes nereikia labai daug derinti kur galima ciuozti, gali kur tik nori beveik ta daryti, beto maziau islaidu
QUOTE(Ganda @ 2010 01 26, 01:23)
man patinka ir kalnu slidinejimas, bet pernai metais su vyru nusipirkome lygumu slides. Pagavom dbr hobi vos ne kasdien, o kiekvienas savaitgalis (esant geram orui) garantuotai ciuosim. Man lygumu labiau patinka nei kalnu, nes nereikia labai daug derinti kur galima ciuozti, gali kur tik nori beveik ta daryti, beto maziau islaidu
Kiek kainuoja lygumu slidinejimo inventorius (batai slides, gal dar ko reikia).
QUOTE(633natali @ 2010 01 29, 13:20)
piklauso nuo to ar noresi nusipirkti nauja ar sena iranga. mes pvz pernai metais pirkom slides turguje, tai uz viena pilna rinkini (slides, batai, lazdos) sumokejome 118 litu. Siemet kiek draugai ieskojo turgguose slidziu kainos brangesnes. O naujos kainuoja su viskuo nuo 400.
O daugiau ko reikia, tai reikia aprangos (kelniu, striukes, pirstiniu, kepures ir zinoma gerai akiniai)
Va snd pvz ciuozem, tai reikejo akiniu, nes vejas ir puga tokia bet po to didelis malonumas. Man asmeniskai tai geras sportas ir nereikia jokiu sporto saliu ar dar ko O kalnuose man truputi baisoka slidinet