Man geriausia Ignalinoj
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 05, 15:31)
Vakar ir užvakar su vaikais buvom ant Tauro kalno jau kiek žmonių.... Ir kas mane nustebino, kad kiek jaunimo ir suagusių čiuožinėja-slidinėja kas kaip moka ir kas kuo turi
Sakykit o kur Vilniuje yra dar kalnų, niekur daugiau neteko būti žinau kad kažkur yra tik nežinau kur
Sakykit o kur Vilniuje yra dar kalnų, niekur daugiau neteko būti žinau kad kažkur yra tik nežinau kur
Vilniuje galima slidinėti Liepkalnyje, Minsko plentas 2.
QUOTE(Šelmė @ 2009 01 07, 15:52)
Man geriausia Ignalinoj
Ir aš už Ingaliną Ir vaikams su rogėm ar pačiūžom, ir tėvams su slidėm. Ech, tik mums dabar jau tolokai iki Ignalinos
Ignalinoj buvom praeita sekmadieni. Zmoniu buvo baisiai daug , palyginus su sniego kiekiu ant kalno Trasa vietomis greitai i leda pavirto.
QUOTE(mure @ 2009 01 21, 17:28)
Gal kam teko buvot Birstone?
Slidineti ant Birstono kalno nevaziuokite artimiausiomis dienomis, o gal net ir savaitemis Ant kalno pliurze, sklinda kalbos kad siais metais kalnas jau nebedirbs
Birstonas dirba ,Anyksciai ,Ignalina irgi...na o kas gyvena arciau Lenkijos Super vieta yra tik 18 kilometru nuo Kalvarijos.Lietuvoj panasios nera
http://www.xteam.lt/...-Szypliszki.htm
http://www.xteam.lt/...-Szypliszki.htm
Gal kas buvote Ignalinoje ant dienu? Kokie ispudziai?
Na buvom si savaitgali Ignalinoj, nu tai ka cia pasakius... - stovejom stovejom eilej, kol moteriske paskelbe, jog slidziu nebera. Su savo atsiveztom priemonem truputi prasilekem nuo nedidelio kalniuko ir tiek. Zmoniu daug.
Visumoj gal butu ir linksma, jei gautumem tas prakeiktas slides
Visumoj gal butu ir linksma, jei gautumem tas prakeiktas slides
sveiki, planuojam su draugu kompanija vaziuot paslidinet. kaip manot ar tinkamas Liepkalnio kalnas visiskai zaliems, neaisku ar ant slidziu pastovintiems zmonems? ar ten yra instruktoriu? ar visuomet pakanka inventoriaus?
gal geriau rinktis kita kalna? lauksiu patarimu, komentaru.
aciu
gal geriau rinktis kita kalna? lauksiu patarimu, komentaru.
aciu
Gal kas žinot, kada maždaug atidaro Lietuvos slidinėjimo centrus?
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 11 13, 12:28)
Gal kas žinot, kada maždaug atidaro Lietuvos slidinėjimo centrus?
kai prisninga