Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Lietuvoje

Man geriausia Ignalinoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 05, 15:31)
Vakar ir užvakar su vaikais buvom ant Tauro kalno jau kiek žmonių.... Ir kas mane nustebino, kad kiek jaunimo ir suagusių čiuožinėja-slidinėja kas kaip moka ir kas kuo turi  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sakykit o kur Vilniuje yra dar kalnų, niekur daugiau neteko būti  blush2.gif žinau kad kažkur yra tik nežinau kur  blush2.gif

Vilniuje galima slidinėti Liepkalnyje, Minsko plentas 2.
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2009 01 07, 15:52)
Man geriausia Ignalinoj thumbup.gif

Ir aš už Ingaliną drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir vaikams su rogėm ar pačiūžom, ir tėvams su slidėm. Ech, tik mums dabar jau tolokai iki Ignalinos verysad.gif
Atsakyti
Ignalinoj buvom praeita sekmadieni. Zmoniu buvo baisiai daug doh.gif , palyginus su sniego kiekiu ant kalno doh.gif Trasa vietomis greitai i leda pavirto.
Atsakyti
Gal kam teko buvot Birstone? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2009 01 21, 17:28)
Gal kam teko buvot Birstone?  ax.gif

Slidineti ant Birstono kalno nevaziuokite artimiausiomis dienomis, o gal net ir savaitemis mirksiukas.gif Ant kalno pliurze, sklinda kalbos kad siais metais kalnas jau nebedirbs schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Birstonas dirba ,Anyksciai ,Ignalina irgi...na o kas gyvena arciau Lenkijos Super vieta yra tik 18 kilometru nuo Kalvarijos.Lietuvoj panasios nera

http://www.xteam.lt/...-Szypliszki.htm
Atsakyti
Gal kas buvote Ignalinoje ant dienu? Kokie ispudziai?
Atsakyti
Na buvom si savaitgali Ignalinoj, nu tai ka cia pasakius... - stovejom stovejom eilej, kol moteriske paskelbe, jog slidziu nebera. Su savo atsiveztom priemonem truputi prasilekem nuo nedidelio kalniuko ir tiek. Zmoniu daug.
Visumoj gal butu ir linksma, jei gautumem tas prakeiktas slides doh.gif
Atsakyti
sveiki, planuojam su draugu kompanija vaziuot paslidinet. kaip manot ar tinkamas Liepkalnio kalnas visiskai zaliems, neaisku ar ant slidziu pastovintiems zmonems? 4u.gif ar ten yra instruktoriu? ar visuomet pakanka inventoriaus? ax.gif

gal geriau rinktis kita kalna? lauksiu patarimu, komentaru.
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kada maždaug atidaro Lietuvos slidinėjimo centrus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 11 13, 12:28)
Gal kas žinot, kada maždaug atidaro Lietuvos slidinėjimo centrus?  g.gif

kai prisninga mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti