Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Lietuvoje

QUOTE(*sim* @ 2012 01 29, 00:10)
Tai va gryzom is Ignalinos. Tikra tiesa kad po Lenkijos Suvalku, tikra nesmaone  schmoll.gif 

O Lenkijoje Wosir Shelmente buvot? Kaip ten situacija, įdomu?
Atsakyti
Gal kas su vaiku planuojate važiuoti į Druskininkus šį antradienį, vasario 14 d., dienos metu? noriu penkiametei imti instruktorių, grupė nuo trijų žmonių būtų pigiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 vasario 2012 - 12:47
QUOTE(flight @ 2012 02 11, 00:55)
O Lenkijoje Wosir Shelmente buvot? Kaip ten situacija, įdomu?

buvome praeita savaite, ir vaziuojame ryt thumbup.gif pasaka man ten wub.gif trasos sutvarkytos, zmoniu nedaug, saulyte sviete bigsmile.gif girdejau kad atidaro dar viena trasa- per miskeli, reikes apsiziureti smile.gif antra snow parka atidare, prie melynos trasos. kainos atzvilgiu, kokybe ir atstumu tai man cia labiausiai patinka thumbup.gif
Na aisku, dar priklauso kas kaip slidineja, as dar tik raudonas trasas bandau jaukintis, tai man veiksmo pilnai uztenka smile.gif Dar lyg ir lygumu irengineja trasa g.gif
Atsakyti
Siandien gryzome is Wosir Shelmente smile.gif Zmoniu daugoka smile.gif kai kuriose trasose i antra dienos puse issimuse ledas. Mb ciuoze ta nauja trasa misku, ivertino - extreemas biggrin.gif as nerizikavau, kazkaip dar nedrasu buvo smile.gif sake stati ir vingiuota. Bet paslidinejome labai smagiai thumbup.gif
Tiesa dar ten prie trasu yra islietas ledas, tai kas nenori su slidem - ciuzineja su paciuzom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sim*: 17 vasario 2012 - 22:42
Vasario 16 buvom Birštone. Nudžiugino keltuvų kainos (vienas pasikėlimas - 1 lt), nuvylė, kad jie neturi jokiio varlinuko (aktualu buvo, važiavom su penkiamete dukra) - varlynas yra tiesiog normalios trasos pabaiga, taigi, nei saugu, nei patogu, nėra keltuvo. Užtai yra aptvertas ir nelogiškas rogučių kalnelis - jis tikrai per lėkštas rogėms, bet būtų idealus vaikams mokytis slidėmis. Sniego kokybė gan nebloga.
Visgi, po Latvijos kalnų, į mūsiškes trasas net nesinori dairytis... schmoll.gif
Atsakyti
Taip, Latvija- superinis pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 12 29, 10:20)
Gal dar kuri galėtų papasakoti savo įspūdžius iš Druskininkų "Snow Arenos"?

mes buvom šį šeštadienį į vakarą,tai žmonių buvo labai nedaug,gal kokių 12 su mumis:)) o po kelių valandų visai likom 4:) darbuotojai sakė,kad prieš tai šeštadienį labai daug žmonių buvo,tai kaip suprantu bangomis tokiomis:) buvau pirmą kartą ant slidžių,be instruktoriaus (mes visi 4 tokie buvom žali), tai vaikinai kelis kart nuo varlinyko nučiuožė ir jau lėkė į normalią trasą,mes kiek ilgiau pabuvom,bet iki pusvalandžio,nes neįdomu pasidarė. Tai iš pradžių dažnai išgriūdavau ir nusileisdavau ne ant slidžių o ant sėdynės:)) bet kiekvienas nusileidimas vis gerėjo ir gerėjo,pabaigoje visai puikiai čiuožiau ir namo eiti nenorėjau:D suuuper thumbup.gif
Atsakyti
Kas galėtų pakomentuoti? Ar yra ką nors veikti jei neslidinėji Druskininkų Snow arenoje. Vyras su vaiku eis slidinėt, o aš neisiu,tai ir galvoju ką reiks veikti? O tos visos kavinės ir vaikų kambarys yra ten kur trasos, ar atskiroje zonoje(na ta prasme, ar galima jose būti jei neperki bilieto?) Ir kurioje kavinėje mažieji sekmadieniais kepa picas ir gamina ledus? Jų ten kelios g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2012 09 23, 17:13)
Kas galėtų pakomentuoti? Ar yra ką nors veikti jei neslidinėji Druskininkų Snow arenoje. Vyras su vaiku eis slidinėt, o aš neisiu,tai ir galvoju ką reiks veikti? O tos visos kavinės ir vaikų kambarys yra ten kur trasos, ar atskiroje zonoje(na ta prasme, ar galima jose būti jei neperki bilieto?)

Yra mini kavinukė dar neįėjus pro tuo vartelius (kur reikia įeiti su kortele). Tiesiog hole keletas staliukų, galima nusipirkti pyrago, ledų, kavos, berods ir picos. Pasiimkite knygą ar laptopą ir turėsit ką veikti 4u.gif
Vaikų kambarys yra jau įėjus pro vartelius (t.y., būtina pirkti bilietą).
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 09 24, 01:53)
Yra mini kavinukė dar neįėjus pro tuo vartelius (kur reikia įeiti su kortele). Tiesiog hole keletas staliukų, galima nusipirkti pyrago, ledų, kavos, berods ir picos. Pasiimkite knygą ar laptopą ir turėsit ką veikti  4u.gif
Vaikų kambarys yra jau įėjus pro vartelius (t.y., būtina pirkti bilietą).

Ačiū, panašu teks ir man bilietą pirkti g.gif Ar labai ten šalta?Na, kokio storumo reikia striukės 4u.gif
Atsakyti
Trasose apie minus penkis. Reikia pirštinių, šalikėlio.
Atsakyti
Gal kam bus aktualu. Ateinantį savaitgalį (turbūt sekmadienį, arba penktadienį) planuojame važiuoti į Druskininkų Snow areną, dukrai samdysim slidinėjimo instruktorių. Individuali pamoka ten kainuoja 150 lt/asmeniui, bet yra akcija:

"Akcija!!!
Atvažiuokite pas mus su grupe!!!

Grupėms nuo 3-jų žmonių šiuo metu taikoma nuolaida –1 valanda užsiėmimo su instruktorium suaugusiam – 80 Lt, vaikui iki 18 metų – 60 Lt."

Taigi, jei atsirastų dar du vaikai - visiems būtų pigiau.

O gal atsirastų dar du suaugę, norintys patobulinti jau esamus slidinėjimo įgūdžius? Mielai prisijungčiau prie grupelės, nes aktualu pasitobulinti.
Atsakyti