Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Lietuvoje

Gal kuri jau išbandėt naują uždarą trasą Druskininkuose?
Atsakyti
tevai buvo, tetis mano pamises del slidinejimo, grizo labai patenkinti thumbup.gif sake mokintis ciuozti-fantastika ten
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 09 03, 21:16)
Na tikiuosi, kad kaina atitiks kokybę.... 

o kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2011 09 18, 22:34)
o kokios ten kainos?

pažiūrėkit jų psl, ten visa info yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 09 19, 17:36)
Labai laukiam info ir komentaru ten jau buvusiu smile.gif

buvom jau du kartus ax.gif mažų trūkumų norint galima rasti, bet bendrai tai super ten thumbup.gif
Atsakyti
Buvau ir aš tongue.gif Kokybė... na nelogai, trasa tvarkinga, tik į dienos pabaigąą jau suprastėja, bet čia normalu, maistas skanus ir kainos prieinamos, aišku su viskuo gaunais brangiai, nors mum ir įrangos nuomotis nereikėjo blush2.gif blush2.gif Šiaip tai an norėtųsi dar kažko rimtesnio, turiu omenį pačią trasą, nors draugams ir varlinuko pakako biggrin.gif

Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arėa: 21 rugsėjo 2011 - 20:35
QUOTE(bizyte @ 2011 09 19, 18:45)
mažų trūkumų norint galima rasti, bet bendrai tai super ten thumbup.gif

Jie man rodos dar nesusistygavę iki galo, su laiku viskas, bet šiaip tikrai kad thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi su vyresneliu planuojam vykti savaitgali isbandyti arena nauja. Norejom sunu pamokint su instruktorium. Pasiskambinau - teko nusivilti, grupes nesurinke, tad siulo tik asmenine pamoka, kurios val. kaina 155 lt. doh.gif doh.gif doh.gif
Matyt teks patiems bandyt mokyt.
O kaip kitu patirtis su vaiku mokymu ant slidziu? kaip pradeti, kad neissigastu, neuzsispirtu, kazkaip gal zaismingai reikia g.gif (Vaikui 4 m.)
Atsakyti
Man labai gražu, kai maži vaikai slidinėja, negaliu akių atitraukti wub.gif wub.gif

Atsakyti
sveiki, sakykit, ar druskininkuose nuomojamos slides jau naudotos, ar visa iranga - nauja, pirmo sezono?

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agapiii @ 2011 10 13, 14:32)
sveiki, sakykit, ar druskininkuose nuomojamos slides jau naudotos, ar visa iranga - nauja, pirmo sezono?

unsure.gif

nuomavom tik vaikams, viskas buvo nauja thumbup.gif manau visa įranga nauja ten ax.gif
Atsakyti
skaiciau sniegozona.lt,tai nekokie atsiliepimai apie Druskininku trasa,gal dar patirties truksta
Atsakyti