tevai buvo, tetis mano pamises del slidinejimo, grizo labai patenkinti sake mokintis ciuozti-fantastika ten
QUOTE(Arėa @ 2011 09 03, 21:16)
Na tikiuosi, kad kaina atitiks kokybę....
o kokios ten kainos?
QUOTE(Kvakse @ 2011 09 18, 22:34)
o kokios ten kainos?
pažiūrėkit jų psl, ten visa info yra
QUOTE(linastri @ 2011 09 19, 17:36)
Labai laukiam info ir komentaru ten jau buvusiu
buvom jau du kartus mažų trūkumų norint galima rasti, bet bendrai tai super ten
Buvau ir aš Kokybė... na nelogai, trasa tvarkinga, tik į dienos pabaigąą jau suprastėja, bet čia normalu, maistas skanus ir kainos prieinamos, aišku su viskuo gaunais brangiai, nors mum ir įrangos nuomotis nereikėjo Šiaip tai an norėtųsi dar kažko rimtesnio, turiu omenį pačią trasą, nors draugams ir varlinuko pakako
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Mes irgi su vyresneliu planuojam vykti savaitgali isbandyti arena nauja. Norejom sunu pamokint su instruktorium. Pasiskambinau - teko nusivilti, grupes nesurinke, tad siulo tik asmenine pamoka, kurios val. kaina 155 lt.
Matyt teks patiems bandyt mokyt.
O kaip kitu patirtis su vaiku mokymu ant slidziu? kaip pradeti, kad neissigastu, neuzsispirtu, kazkaip gal zaismingai reikia (Vaikui 4 m.)
Matyt teks patiems bandyt mokyt.
O kaip kitu patirtis su vaiku mokymu ant slidziu? kaip pradeti, kad neissigastu, neuzsispirtu, kazkaip gal zaismingai reikia (Vaikui 4 m.)
Man labai gražu, kai maži vaikai slidinėja, negaliu akių atitraukti
sveiki, sakykit, ar druskininkuose nuomojamos slides jau naudotos, ar visa iranga - nauja, pirmo sezono?
QUOTE(agapiii @ 2011 10 13, 14:32)
sveiki, sakykit, ar druskininkuose nuomojamos slides jau naudotos, ar visa iranga - nauja, pirmo sezono?
nuomavom tik vaikams, viskas buvo nauja manau visa įranga nauja ten