Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Lietuvoje

Gal labiau patyrusios patars - nusipirkau naujus slidžių batus, kairė koja viskas tvarkoj, patogu, o va dešinė - maudžia, tarsi mėšlungiukas lengvas per pado vidurį ir norisi kuo greičiau nusiimti g.gif Ką daryti? Ar pabūti namuose ilgiau su tais batais (kad jie prisitaikytų prie kojos), ar neturėti vilčių, kad bus geriau?
Atsakyti
Niekas nieko nepatarė, et..Vienžo, grąžinau batus atgal į parduotuvę, gaila, buvo nauji super batai už nedidelę kainą.

Gal kas žinote, kur galima gauti nebrangių (gali būti naudoti) slidinėjimo akinių?
Atsakyti
Laba diena, ruošiuosi pirkti slides. Gal galite suteikti info dėl slidžių dydžių, jei jos būtų: kalnų ir lygumų? Ugis 165 cm. aciu.
Gyvenu Norvegijoje, tai noriu pasimėgauti žiemos malonumai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šagrenė: 07 sausio 2011 - 15:48
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 07, 16:47)
Laba diena, ruošiuosi pirkti slides. Gal galite suteikti info dėl slidžių dydžio

Geriausia pasitarti su išmanančiais, Norvegijoje parduotuvėse konsultantai , įtariu, normaliau nusimano apie žiemos sporto inventorių nei mūsiškiai doh.gif
Kiek žinau, kalnų slidės turėtų būti 10-20 cm trumpesnės už jų savininką, ir jų yra įvairiausių rūšių - su skirtingais posūkio kampais, skirtingo kietumo etc. Gal čia kas iš labiau išmanančių parašys konrkečiau; arba dar yra neblogas puslapis www.sniegozona.lt, ten galima rasti įvairių patarimų 4u.gif

Atsakyti
http://www.slides24.lt/ Aš čia slides pirkau. Pardavėjas (lyg ir Tomas) labai šnekus ir (atrodo) išmano apie ką kalba.
Flight, kur, kokius batus buvot radus? Ir kokia ta super kaina? Ir ką reiškia nebrangūs akiniai? blush2.gif Turėjau maximinius, tai porą sezonų labai gerai atlaikė, šiemet bent jau Rimi tai žiemos prekių beveik nėr, iki rimtesnės maximos dar nebuvau nuvažiavus, bet čia jau kaip pasiseks ar rasos ar ne blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,ruošiuosi paslidineti važiuoti i Birstona dar nei karto neslidinejau(tik vaikystei)gal žinote ar instruktoriu reikia užsisakyti iš anksto, važiuosiu ne savaitgali.
Atsakyti
Batai buvo tokie, tik sidabro spalvos:

user posted image

Dolomite sintesi, reguliuojama kampo funkcija, slidinėjimo-vaikščiojimo funkcija, penkios sagtys, nukainoti nuo : 895 Lt iki 400 Lt bigsmile.gif Bet buvo likusi vienintelė pora vienintelio dydžio, ir jie man netiko.. Tai teko pirkti kitus, už beveik 600 lt ir paprastesnius.. sad.gif

O kokias slides ir už kokią kainą pirkote? Žinau tą Tomą, ten pora kart nuomavomės inventorių - totali tragedija doh.gif Vien dėl to nusprendėm susipirkti savą - užkniso amžinos eilės, grūstys, nulis informacijos ir dėmesio; aštuonmečiui vaikui, kuris pirmą kartą stojosi ant slidžių, davė sportines slides, instruktorius buvo pakraupęs...

Slides nusipirkom senesiop modelio, bet geras (savo laiku buvo "ledas" bigsmile.gif ), kaip pradinukams, nesinorėjo per daug investuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 sausio 2011 - 20:21
QUOTE(flight @ 2011 01 07, 20:10)
O kokias slides ir už kokią kainą pirkote? Žinau tą Tomą, ten pora kart nuomavomės inventorių - totali tragedija doh.gif Vien dėl to nusprendėm susipirkti savą - užkniso amžinos eilės, grūstys, nulis informacijos ir dėmesio; aštuonmečiui vaikui, kuris pirmą kartą stojosi ant slidžių, davė sportines slides, instruktorius buvo pakraupęs...

Slides nusipirkom senesiop modelio, bet geras (savo laiku buvo "ledas" bigsmile.gif ), kaip pradinukams, nesinorėjo per daug investuoti..

Slides pirkau už tiek, kiek galėjau sau leisti pirkt visiškai nesvarstant (labai nedaug ( net sakyt gėda, bet ką daryt, kai stipendijos negauni blush2.gif )). Slidės senesnio modelio, Rossignol. Mes toj parduotuvėj 5dienio vakarą buvom, tai dar buvo vienas vyras ir mes, tai ir apie savo keliones papasakojo, paskui peržiūrėjo visas slides parodė kas kaip, apibūdino... Kai šeštadienį važiavau pasiimt tai jau ir darbuotojų daugiau ir žmonių. Vos man nepadovanojo slidžių, išrašė čekį abu pasirašėm ir duoda slides sako viskas, ačiū lotuliukas.gif
Pabandykit nepopuliariu metu nuvažiuot, nes bent jau mes tai gerą aptarnavimą gavom smile.gif
Kur jūs slides pirkot? Kokias, už kiek? Reik man dar vieną komplektą gaut unsure.gif
O kaip slidinėt sekas? Jau prasilaužėt, sūnus turbūt jau gerai varinėja? cool.gif
Paklute, manau, kad reik susitart su instruktorium iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2011 01 07, 21:58)
Slidės senesnio modelio, Rossignol.

Mano irgi senesnio modelio Rossignol Racing wink.gif Kažkada buvo vienos brangiausių carvingų, dabar jau morališkai senokos, bet tūkstančių mokėt už slides tikrai nenoriu, gal kada nors, kai būsiu kieta slidininkė cool.gif Pirkau iš žmogaus per interneto skelbimus. Iš pradžių buvau išsigandus, kad man bus per kietos ir galvojau parduoti, bet paskui susirinkau info ir pakeičiau nuomonę.

QUOTE(F=ma @ 2011 01 07, 21:58)
O kaip slidinėt sekas? Jau prasilaužėt, sūnus turbūt jau gerai varinėja? cool.gif

Laužiamės po truputį, aš tai labai atsargi ir lėta mokinė smile.gif Gaila, šiandien nepavyko paslidinėti, dėl sniego tižumo...O kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 01 07, 23:39)
Mano irgi senesnio modelio Rossignol Racing wink.gif Kažkada buvo vienos brangiausių carvingų, dabar jau morališkai senokos, bet tūkstančių mokėt už slides tikrai nenoriu, gal kada nors, kai būsiu kieta slidininkė  cool.gif  Pirkau iš žmogaus per interneto skelbimus. Iš pradžių buvau išsigandus, kad man bus per kietos ir galvojau parduoti, bet paskui susirinkau info ir pakeičiau nuomonę.
Laužiamės po truputį, aš tai labai atsargi ir lėta mokinė smile.gif  Gaila, šiandien nepavyko paslidinėti, dėl sniego tižumo...O kaip jums sekasi?

Tai, kad Lietuvoj nelabai ir apsimoka pirkt brangias slides, naujas mūsų kalniukuose gaila drožt, o kalnuose atsiperka tik po kokių 3 sezonų, mažai kas sau gali leist porą kartų per sezoną į kalnus varyt.
Aš saviškes išbandžiau prie namų ir tuo mano slidinėjimas baigės, pasikeikiau belaipiodama ir viskas. Laukiu savaitės Italijoje, gal grįžus pavyks iki Latvijos nulėkt cool.gif Dar snieglentė planuose blush2.gif
Gal dar žinot kokių panašių parduotuvėlių, kur (naudotą) įrangą parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Paklute @ 2011 01 07, 21:04)
Sveikutes,ruošiuosi paslidineti važiuoti i Birstona dar nei karto neslidinejau(tik vaikystei)gal žinote ar instruktoriu reikia užsisakyti iš anksto, važiuosiu ne savaitgali.

Labas smile.gif As irgi pirma karta vaziavau i Birstona aceit mokintis slidinet lotuliukas.gif prisiziurejom youtubej lessons ir mokinomes savarankiskai smile.gif bet matem salia instruktorius mokino mergaite tai taip pat viska smile.gif
Sekanti karta jau ismokus ciuozti tiesiai ir siek tiek stabdyti lekem i Suvalkus thumbup.gif va ten tai kitas lygis, ir pigiau. ir mokintis varlinykas koks geras, ir yra lietuviu instruktoriu smile.gif
Birstone man nepatiko kad nuciuozi ta nuozulnia trasa ir po to lipi su slidem ant nugaros i kalniuka. tai sugaisom daug laiko vien kol uzkopi. o va Suvalkuose tai yra nemokami keltuvai smile.gif
Atsakyti
Visa naujausia informacija apie slidinejimo trasas ir ju darbo laika Lietuvoje

http://www.xteam.lt/...S-LIETUVOJE.htm
Atsakyti