Gal labiau patyrusios patars - nusipirkau naujus slidžių batus, kairė koja viskas tvarkoj, patogu, o va dešinė - maudžia, tarsi mėšlungiukas lengvas per pado vidurį ir norisi kuo greičiau nusiimti Ką daryti? Ar pabūti namuose ilgiau su tais batais (kad jie prisitaikytų prie kojos), ar neturėti vilčių, kad bus geriau?
Laba diena, ruošiuosi pirkti slides. Gal galite suteikti info dėl slidžių dydžių, jei jos būtų: kalnų ir lygumų? Ugis 165 cm. aciu.
Gyvenu Norvegijoje, tai noriu pasimėgauti žiemos malonumai
Gyvenu Norvegijoje, tai noriu pasimėgauti žiemos malonumai
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 07, 16:47)
Laba diena, ruošiuosi pirkti slides. Gal galite suteikti info dėl slidžių dydžio
Geriausia pasitarti su išmanančiais, Norvegijoje parduotuvėse konsultantai , įtariu, normaliau nusimano apie žiemos sporto inventorių nei mūsiškiai
Kiek žinau, kalnų slidės turėtų būti 10-20 cm trumpesnės už jų savininką, ir jų yra įvairiausių rūšių - su skirtingais posūkio kampais, skirtingo kietumo etc. Gal čia kas iš labiau išmanančių parašys konrkečiau; arba dar yra neblogas puslapis www.sniegozona.lt, ten galima rasti įvairių patarimų
http://www.slides24.lt/ Aš čia slides pirkau. Pardavėjas (lyg ir Tomas) labai šnekus ir (atrodo) išmano apie ką kalba.
Flight, kur, kokius batus buvot radus? Ir kokia ta super kaina? Ir ką reiškia nebrangūs akiniai? Turėjau maximinius, tai porą sezonų labai gerai atlaikė, šiemet bent jau Rimi tai žiemos prekių beveik nėr, iki rimtesnės maximos dar nebuvau nuvažiavus, bet čia jau kaip pasiseks ar rasos ar ne
Flight, kur, kokius batus buvot radus? Ir kokia ta super kaina? Ir ką reiškia nebrangūs akiniai? Turėjau maximinius, tai porą sezonų labai gerai atlaikė, šiemet bent jau Rimi tai žiemos prekių beveik nėr, iki rimtesnės maximos dar nebuvau nuvažiavus, bet čia jau kaip pasiseks ar rasos ar ne
Sveikutes,ruošiuosi paslidineti važiuoti i Birstona dar nei karto neslidinejau(tik vaikystei)gal žinote ar instruktoriu reikia užsisakyti iš anksto, važiuosiu ne savaitgali.
Batai buvo tokie, tik sidabro spalvos:
Dolomite sintesi, reguliuojama kampo funkcija, slidinėjimo-vaikščiojimo funkcija, penkios sagtys, nukainoti nuo : 895 Lt iki 400 Lt Bet buvo likusi vienintelė pora vienintelio dydžio, ir jie man netiko.. Tai teko pirkti kitus, už beveik 600 lt ir paprastesnius..
O kokias slides ir už kokią kainą pirkote? Žinau tą Tomą, ten pora kart nuomavomės inventorių - totali tragedija Vien dėl to nusprendėm susipirkti savą - užkniso amžinos eilės, grūstys, nulis informacijos ir dėmesio; aštuonmečiui vaikui, kuris pirmą kartą stojosi ant slidžių, davė sportines slides, instruktorius buvo pakraupęs...
Slides nusipirkom senesiop modelio, bet geras (savo laiku buvo "ledas" ), kaip pradinukams, nesinorėjo per daug investuoti..
Dolomite sintesi, reguliuojama kampo funkcija, slidinėjimo-vaikščiojimo funkcija, penkios sagtys, nukainoti nuo : 895 Lt iki 400 Lt Bet buvo likusi vienintelė pora vienintelio dydžio, ir jie man netiko.. Tai teko pirkti kitus, už beveik 600 lt ir paprastesnius..
O kokias slides ir už kokią kainą pirkote? Žinau tą Tomą, ten pora kart nuomavomės inventorių - totali tragedija Vien dėl to nusprendėm susipirkti savą - užkniso amžinos eilės, grūstys, nulis informacijos ir dėmesio; aštuonmečiui vaikui, kuris pirmą kartą stojosi ant slidžių, davė sportines slides, instruktorius buvo pakraupęs...
Slides nusipirkom senesiop modelio, bet geras (savo laiku buvo "ledas" ), kaip pradinukams, nesinorėjo per daug investuoti..
QUOTE(flight @ 2011 01 07, 20:10)
Slides pirkau už tiek, kiek galėjau sau leisti pirkt visiškai nesvarstant (labai nedaug ( net sakyt gėda, bet ką daryt, kai stipendijos negauni )). Slidės senesnio modelio, Rossignol. Mes toj parduotuvėj 5dienio vakarą buvom, tai dar buvo vienas vyras ir mes, tai ir apie savo keliones papasakojo, paskui peržiūrėjo visas slides parodė kas kaip, apibūdino... Kai šeštadienį važiavau pasiimt tai jau ir darbuotojų daugiau ir žmonių. Vos man nepadovanojo slidžių, išrašė čekį abu pasirašėm ir duoda slides sako viskas, ačiū
Pabandykit nepopuliariu metu nuvažiuot, nes bent jau mes tai gerą aptarnavimą gavom
Kur jūs slides pirkot? Kokias, už kiek? Reik man dar vieną komplektą gaut
O kaip slidinėt sekas? Jau prasilaužėt, sūnus turbūt jau gerai varinėja?
Paklute, manau, kad reik susitart su instruktorium iš anksto.
QUOTE(F=ma @ 2011 01 07, 21:58)
Slidės senesnio modelio, Rossignol.
Mano irgi senesnio modelio Rossignol Racing Kažkada buvo vienos brangiausių carvingų, dabar jau morališkai senokos, bet tūkstančių mokėt už slides tikrai nenoriu, gal kada nors, kai būsiu kieta slidininkė Pirkau iš žmogaus per interneto skelbimus. Iš pradžių buvau išsigandus, kad man bus per kietos ir galvojau parduoti, bet paskui susirinkau info ir pakeičiau nuomonę.
QUOTE(F=ma @ 2011 01 07, 21:58)
O kaip slidinėt sekas? Jau prasilaužėt, sūnus turbūt jau gerai varinėja?
Laužiamės po truputį, aš tai labai atsargi ir lėta mokinė Gaila, šiandien nepavyko paslidinėti, dėl sniego tižumo...O kaip jums sekasi?
QUOTE(flight @ 2011 01 07, 23:39)
Mano irgi senesnio modelio Rossignol Racing Kažkada buvo vienos brangiausių carvingų, dabar jau morališkai senokos, bet tūkstančių mokėt už slides tikrai nenoriu, gal kada nors, kai būsiu kieta slidininkė Pirkau iš žmogaus per interneto skelbimus. Iš pradžių buvau išsigandus, kad man bus per kietos ir galvojau parduoti, bet paskui susirinkau info ir pakeičiau nuomonę.
Laužiamės po truputį, aš tai labai atsargi ir lėta mokinė Gaila, šiandien nepavyko paslidinėti, dėl sniego tižumo...O kaip jums sekasi?
Tai, kad Lietuvoj nelabai ir apsimoka pirkt brangias slides, naujas mūsų kalniukuose gaila drožt, o kalnuose atsiperka tik po kokių 3 sezonų, mažai kas sau gali leist porą kartų per sezoną į kalnus varyt.
Aš saviškes išbandžiau prie namų ir tuo mano slidinėjimas baigės, pasikeikiau belaipiodama ir viskas. Laukiu savaitės Italijoje, gal grįžus pavyks iki Latvijos nulėkt Dar snieglentė planuose
Gal dar žinot kokių panašių parduotuvėlių, kur (naudotą) įrangą parduoda?
QUOTE(Paklute @ 2011 01 07, 21:04)
Sveikutes,ruošiuosi paslidineti važiuoti i Birstona dar nei karto neslidinejau(tik vaikystei)gal žinote ar instruktoriu reikia užsisakyti iš anksto, važiuosiu ne savaitgali.
Labas As irgi pirma karta vaziavau i Birstona aceit mokintis slidinet prisiziurejom youtubej lessons ir mokinomes savarankiskai bet matem salia instruktorius mokino mergaite tai taip pat viska
Sekanti karta jau ismokus ciuozti tiesiai ir siek tiek stabdyti lekem i Suvalkus va ten tai kitas lygis, ir pigiau. ir mokintis varlinykas koks geras, ir yra lietuviu instruktoriu
Birstone man nepatiko kad nuciuozi ta nuozulnia trasa ir po to lipi su slidem ant nugaros i kalniuka. tai sugaisom daug laiko vien kol uzkopi. o va Suvalkuose tai yra nemokami keltuvai
Visa naujausia informacija apie slidinejimo trasas ir ju darbo laika Lietuvoje
http://www.xteam.lt/...S-LIETUVOJE.htm
http://www.xteam.lt/...S-LIETUVOJE.htm