Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

norejau jum viena foto idet...kazkokia tai nesamone gavosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 liepos 2007 - 12:27
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 13:21)
...Vos fotiko nenumeciau kai jis man pradejo liezuvi rodyt, ....gerai kad nors objektyvo neapsjaude swoon.gif

manyčiau kokį žolės stiebą įsikandęs, o nori pasakyt, kad čia jo liežuvis tokis blink.gif va kiek mes nedaug žinom apie savo mažuosius brolius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 19, 13:27)
manyčiau kokį žolės stiebą įsikandęs, o nori pasakyt, kad čia jo liežuvis tokis blink.gif va kiek mes nedaug žinom apie savo mažuosius brolius smile.gif

g.gif tau parode foto? blink.gif g.gif
Na ten tikrai jo liezuvis mirksiukas.gif nes jis ji tai iskisdavo tai itraukdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 19, 08:05)
kaip sparciai ir kokio aukscio uzauga kadagys "Blue carpet". Vienur randu parasyta, kad iki 30 cm aukscio ir 1.5-2 m plocio (o plotis tai cia visas skersmuo, ar mazdaug sakos nuo saknu i visas puses po tiek g.gif ), kitur -kad net iki 1 m aukscio blink.gif  g.gif  kaip greitai jis auga?
man reikia pilkai melyno kadagio, nu ne daugiau kaip 30 cm aukscio ir nu but gerai, kad ne daugiau kaip 1-1.5 plocio. ka reiktu pirkt?
vakar nupirkau tuja "Little boy", bet nieko internete apie ja nerandu blink.gif  g.gif  Medelyne sake, kad ji uzauga iki 60 cm aukscio (man tiek ir reikia) ir jos forma rutuliska (nu man tokios ir reikia). Ar tikria taip?  g.gif

Dekui uz pagalba, bo as cia kaip ir sakiau pradinuke sioj srity? blink.gif

A tai man pagelbet nieks nenori verysad.gif . Nu man aktualu apie ta kadagi -ar greit auga ir iki kiek uzauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 13:31)
g.gif tau parode foto?  blink.gif  g.gif ...

nu parodė, o kur tu ją nukišai dabar?
va dar maile nuorodą radau gal įsidės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 19, 13:35)
nu parodė, o kur tu ją nukišai dabar?
va dar maile nuorodą radau gal įsidės:
user posted image

blink.gif geras biggrin.gif x-failai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 19, 13:34)
A tai man pagelbet nieks nenori  verysad.gif . Nu man aktualu apie ta kadagi -ar greit auga ir iki kiek uzauga g.gif

matyt nesam tiek stipriai susidūrę, kad galėtumėm atsakingai reikštis ax.gif
medelynuose kur patys augina tokius dalykus labai gerai pakomentuoja, mes Pailgės medelyne kai pirkom pavasarį kažkokius kadagius tai iš karto pasakė - šitas augs ilgai, o šitas jau per pora metų išsiplės gerokai, nors ir perkami sodinukai maždaug vienodai atrodė ir suaugę panašios struktūros matėsi, o štai pasirodo vystymosi tempai visai skirtingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 19 liepos 2007 - 12:42
QUOTE(Kaliteja @ 2007 07 19, 00:10)
Sveikutės 4u.gif
Norėčiau paklausti gal žinote kaip šitas žydintis medis vadinasi  g.gif  labai jau jis man patiko  wub.gif  Buvau Belgijoje ir pamačiusi nupaveikslavau.

user posted image

Čia hibiskas, kitaip kinrožė, pas mus nežiemoja.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 07 19, 00:47)
stai puokste nuotraukyciu is gelynu, tik ten apzeldinimo pavyzdziu ne kazin kiek buvo, tiesiog gelynai, o kadangi ta paroda tesiasi nuo balandzio iki spalio, tai ir geliu ivairiausiu    buvo jau nuzydejusiu, arba dar neprazydusiu. O rozynas - didziausias europoje  bigsmile.gif .

http://s199.photobuc...nt=IMG_4174.jpg

plotai didziuliai, karstis alinantis, vidurdieni +36, ir taip - astuonias valandas pravaiksciojom, tai MB galvojau jau medali uz istverme ir kantrybe reiks iteikt  4u.gif .

Papildyta:

sirinis hibiskas - Hibiscus syriacus  tongue.gif .

Nepamačiau, kad jau atsakei, bet manau nepakenks. O didžiausi europos rožynai, tai Mainau saloje irgi Vokietija.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 13:38)
blink.gif geras  biggrin.gif  x-failai  cool.gif

g.gif schmoll.gif apie ką jūs čia? nieko nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 10:42)
Merginos,gal zinote kaip sis augalelis vadinasi?
Pirkau Maximoj buvo uzrasyta Spygliuciu mix (bet taip uzrasyta buvo ant visokiausiu ivairiausiu augalu).Labai nustabau po kokio menesio pamacius ta uogyte.Manau turetu buti labai grazu kai ju bus daugiau.

user posted image

Tai tikrai kukmedis. Uogos valgomos, tik kauliukas labai nuodingas, uogos skonis saldžiai glitus.
Papildyta:
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 10:50)
Gal zinote ir kaip si gelyte vadinasi?
Aciu
user posted image

Tai tankialapė karpažolė.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 19, 13:58)
g.gif  schmoll.gif apie ką jūs čia? nieko nematau  doh.gif

nu apie x-failus mes čia biggrin.gif Ju.Ju drugelis tai matosi tai žnesimato, tai va ir gaudom momentą, o kai pagaunam - komentuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 19, 13:34)
A tai man pagelbet nieks nenori  verysad.gif . Nu man aktualu apie ta kadagi -ar greit auga ir iki kiek uzauga g.gif

Praktiškai užauga iki 20 - 30 cm aukščio, o plotį visada galima reguliuoti augalą pakarpant. Jei negenėsi užaugs iki 3 m skersmens.
Atsakyti