norejau jum viena foto idet...kazkokia tai nesamone gavosi
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 13:21)
...Vos fotiko nenumeciau kai jis man pradejo liezuvi rodyt, ....gerai kad nors objektyvo neapsjaude
manyčiau kokį žolės stiebą įsikandęs, o nori pasakyt, kad čia jo liežuvis tokis va kiek mes nedaug žinom apie savo mažuosius brolius
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 19, 13:27)
manyčiau kokį žolės stiebą įsikandęs, o nori pasakyt, kad čia jo liežuvis tokis va kiek mes nedaug žinom apie savo mažuosius brolius
tau parode foto?
Na ten tikrai jo liezuvis nes jis ji tai iskisdavo tai itraukdavo
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 19, 08:05)
kaip sparciai ir kokio aukscio uzauga kadagys "Blue carpet". Vienur randu parasyta, kad iki 30 cm aukscio ir 1.5-2 m plocio (o plotis tai cia visas skersmuo, ar mazdaug sakos nuo saknu i visas puses po tiek ), kitur -kad net iki 1 m aukscio kaip greitai jis auga?
man reikia pilkai melyno kadagio, nu ne daugiau kaip 30 cm aukscio ir nu but gerai, kad ne daugiau kaip 1-1.5 plocio. ka reiktu pirkt?
vakar nupirkau tuja "Little boy", bet nieko internete apie ja nerandu Medelyne sake, kad ji uzauga iki 60 cm aukscio (man tiek ir reikia) ir jos forma rutuliska (nu man tokios ir reikia). Ar tikria taip?
Dekui uz pagalba, bo as cia kaip ir sakiau pradinuke sioj srity?
man reikia pilkai melyno kadagio, nu ne daugiau kaip 30 cm aukscio ir nu but gerai, kad ne daugiau kaip 1-1.5 plocio. ka reiktu pirkt?
vakar nupirkau tuja "Little boy", bet nieko internete apie ja nerandu Medelyne sake, kad ji uzauga iki 60 cm aukscio (man tiek ir reikia) ir jos forma rutuliska (nu man tokios ir reikia). Ar tikria taip?
Dekui uz pagalba, bo as cia kaip ir sakiau pradinuke sioj srity?
A tai man pagelbet nieks nenori . Nu man aktualu apie ta kadagi -ar greit auga ir iki kiek uzauga
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 13:31)
tau parode foto? ...
nu parodė, o kur tu ją nukišai dabar?
va dar maile nuorodą radau gal įsidės:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 19, 13:35)
geras x-failai
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 19, 13:34)
A tai man pagelbet nieks nenori . Nu man aktualu apie ta kadagi -ar greit auga ir iki kiek uzauga
matyt nesam tiek stipriai susidūrę, kad galėtumėm atsakingai reikštis
medelynuose kur patys augina tokius dalykus labai gerai pakomentuoja, mes Pailgės medelyne kai pirkom pavasarį kažkokius kadagius tai iš karto pasakė - šitas augs ilgai, o šitas jau per pora metų išsiplės gerokai, nors ir perkami sodinukai maždaug vienodai atrodė ir suaugę panašios struktūros matėsi, o štai pasirodo vystymosi tempai visai skirtingi...
QUOTE(Kaliteja @ 2007 07 19, 00:10)
Sveikutės
Norėčiau paklausti gal žinote kaip šitas žydintis medis vadinasi labai jau jis man patiko Buvau Belgijoje ir pamačiusi nupaveikslavau.
Norėčiau paklausti gal žinote kaip šitas žydintis medis vadinasi labai jau jis man patiko Buvau Belgijoje ir pamačiusi nupaveikslavau.
Čia hibiskas, kitaip kinrožė, pas mus nežiemoja.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 07 19, 00:47)
stai puokste nuotraukyciu is gelynu, tik ten apzeldinimo pavyzdziu ne kazin kiek buvo, tiesiog gelynai, o kadangi ta paroda tesiasi nuo balandzio iki spalio, tai ir geliu ivairiausiu buvo jau nuzydejusiu, arba dar neprazydusiu. O rozynas - didziausias europoje .
http://s199.photobuc...nt=IMG_4174.jpg
plotai didziuliai, karstis alinantis, vidurdieni +36, ir taip - astuonias valandas pravaiksciojom, tai MB galvojau jau medali uz istverme ir kantrybe reiks iteikt .
Papildyta:
sirinis hibiskas - Hibiscus syriacus .
http://s199.photobuc...nt=IMG_4174.jpg
plotai didziuliai, karstis alinantis, vidurdieni +36, ir taip - astuonias valandas pravaiksciojom, tai MB galvojau jau medali uz istverme ir kantrybe reiks iteikt .
Papildyta:
sirinis hibiskas - Hibiscus syriacus .
Nepamačiau, kad jau atsakei, bet manau nepakenks. O didžiausi europos rožynai, tai Mainau saloje irgi Vokietija.
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 10:42)
Merginos,gal zinote kaip sis augalelis vadinasi?
Pirkau Maximoj buvo uzrasyta Spygliuciu mix (bet taip uzrasyta buvo ant visokiausiu ivairiausiu augalu).Labai nustabau po kokio menesio pamacius ta uogyte.Manau turetu buti labai grazu kai ju bus daugiau.
Pirkau Maximoj buvo uzrasyta Spygliuciu mix (bet taip uzrasyta buvo ant visokiausiu ivairiausiu augalu).Labai nustabau po kokio menesio pamacius ta uogyte.Manau turetu buti labai grazu kai ju bus daugiau.
Tai tikrai kukmedis. Uogos valgomos, tik kauliukas labai nuodingas, uogos skonis saldžiai glitus.
Papildyta:
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 10:50)
Tai tankialapė karpažolė.
QUOTE(ermute @ 2007 07 19, 13:58)
apie ką jūs čia? nieko nematau
nu apie x-failus mes čia Ju.Ju drugelis tai matosi tai žnesimato, tai va ir gaudom momentą, o kai pagaunam - komentuojam
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 19, 13:34)
Praktiškai užauga iki 20 - 30 cm aukščio, o plotį visada galima reguliuoti augalą pakarpant. Jei negenėsi užaugs iki 3 m skersmens.