Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(ermute @ 2007 07 19, 10:13)
help.....  4u.gif  nu niekur nerandu pavadinimo tokio medelio...foto irgi neturiu, bet jei ką - reiks važiuot į tokį kiemą mieste ir fotkint pasislėpus  doh.gif  biggrin.gif  gal jums ką pasakys......ant vieno koto, visa lapija auga į viršų, nu čia matyt tokia forma jo  mirksiukas.gif  ta prasme, žemyn nusileidusių šakų nėra. Ir lapai tokie balsvai žal;i, iš tolo atrodo tas medis baltas... net nebežinau kaip paaiškint  doh.gif

greičiausia kalbi apie sveikalapį gluosnį Hakuro nishiki
turėjau tokį, bet šią nenormalią žiemą iššalo ir girdėjau, kad labai daug pas ką jis nukentėjo verysad.gif

QUOTE(Tina* @ 2007 07 19, 10:22)
man tai kazkaip i senus batus nepatinka pasodinti augalai, o kaip kitoms?  ax.gif

man daug kas pažiūrėt gražu, tačiau prieš darant sau reikia daug ką įvertint ar norėtum turėt, Pirmiausia tokia detalė turi tikti prie aplinkos, turi būti kaimiškas, liaudiškas stilius sodyboje, su visokiais vežimaičiais, ratais ir t.t. O tvarkantis kitaip tai jau batukai nelabai "lips" prie visko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 19 liepos 2007 - 09:28
Na jei su Jolaxus nuomone sutapo, tai tikrai tau ta medi atspejom smile.gif
Atsakyti
assa.gif aciuks.gif ploja.gif 4u.gif kuo nuoširdžiausiai smile.gif dabar eisim ieškot kas parduoda smile.gif
Atsakyti
smile.gif sekmes, siaip pirkt yra - ne problema.
Atsakyti
Merginos,gal zinote kaip sis augalelis vadinasi?
Pirkau Maximoj buvo uzrasyta Spygliuciu mix (bet taip uzrasyta buvo ant visokiausiu ivairiausiu augalu).Labai nustabau po kokio menesio pamacius ta uogyte.Manau turetu buti labai grazu kai ju bus daugiau.

user posted image
Atsakyti
nu nematau kolkas kokia kaina bent orientacinė gal žinot ?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 09:42)
Merginos,gal zinote kaip sis augalelis vadinasi?
Pirkau Maximoj buvo uzrasyta Spygliuciu mix (bet taip uzrasyta buvo ant visokiausiu ivairiausiu augalu).Labai nustabau po kokio menesio pamacius ta uogyte.Manau turetu buti labai grazu kai ju bus daugiau.

user posted image

kukmedis sakyčiau
Atsakyti
Gal zinote ir kaip si gelyte vadinasi?
Aciu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 19 liepos 2007 - 09:52
QUOTE(ermute @ 2007 07 19, 10:43)
nu nematau kolkas kokia kaina  bent orientacinė gal žinot ?

aš buvau pirkusi prieš pora metų maždaug už 30-40 Lt, bet šiemet kai daug kam iššalo, tai matyt išpirko kas norėjo atsodint iš naujo, mano kaimynė irgi ieškojo atsodinti, nes taip pat iššalo, tai sakė daug kur nėra, rado Kika flora medelyno aikštelėje kažkurioj.

QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 10:50)
Gal zinote ir kaip si gelyte vadinasi?
Aciu

greičiausiai kažkokia iš karpažolių, bet jų be galo daug yra unsure.gif
gal štai šita Euphorbia myrsinites g.gif
o gal ir koks šilokas, kurių irgi galybė yra... g.gif
ar žydi? kuriuo metu ir kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 19 liepos 2007 - 10:01
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 19, 09:27)
Pirmiausia tokia detalė turi tikti prie aplinkos, turi būti kaimiškas, liaudiškas stilius sodyboje, su visokiais vežimaičiais, ratais ir t.t. O tvarkantis kitaip tai jau batukai nelabai "lips" prie visko...

tvarkantis kitaip - tada jau i lakierkas sodinti reikia hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 19, 11:06)
tvarkantis kitaip - tada jau i lakierkas sodinti reikia  hihihi.gif .

lotuliukas.gif ja ja thumbup.gif
reaguodama į užsakymą, dedu balkonėlio nuotraukas:

user posted image

user posted image

o čia nedrąsiai, bet pradeda rodyti žiedus heliotropas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 19 liepos 2007 - 10:34
QUOTE(ermute @ 2007 07 19, 10:43)
nu nematau kolkas kokia kaina  bent orientacinė gal žinot ?

"Floros simfonijoj" gluosnis kainavo 35Lt 4u.gif

Jolaxus, tavo balkonėliai superiniai bigsmile.gif

Batuose augalai gal ir gražu pasižiūrėti ... nuotraukose, bet taip realiai kieme visas "nuotraukinis" grožis greičiausiai nublanktų g.gif
Atsakyti