Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

jau tikrai kad teks stovedamai miegot,nes nei kremai nieks nepadeda.pa namus vos ne nuoga vaikstau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 18, 19:06)
Teks per naktį kampe stovėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėčiau paklausti gal žinote kaip šitas žydintis medis vadinasi g.gif labai jau jis man patiko wub.gif Buvau Belgijoje ir pamačiusi nupaveikslavau.

user posted image
Atsakyti
stai puokste nuotraukyciu is gelynu, tik ten apzeldinimo pavyzdziu ne kazin kiek buvo, tiesiog gelynai, o kadangi ta paroda tesiasi nuo balandzio iki spalio, tai ir geliu ivairiausiu buvo jau nuzydejusiu, arba dar neprazydusiu. O rozynas - didziausias europoje bigsmile.gif .

http://s199.photobuc...nt=IMG_4174.jpg

plotai didziuliai, karstis alinantis, vidurdieni +36, ir taip - astuonias valandas pravaiksciojom, tai MB galvojau jau medali uz istverme ir kantrybe reiks iteikt 4u.gif .

Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2007 07 18, 23:10)
Sveikutės 4u.gif
Norėčiau paklausti gal žinote kaip šitas žydintis medis vadinasi  g.gif  labai jau jis man patiko  wub.gif  Buvau Belgijoje ir pamačiusi nupaveikslavau.

user posted image

sirinis hibiskas - Hibiscus syriacus tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 liepos 2007 - 23:54
QUOTE(une @ 2007 07 18, 20:24)
...itarciau, kad esi kokia nors mano pussere, bet kaime budavom budavom pas senelius  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pasaulis mažas, niekada nežinai kas po kuo slepiasi thumbup.gif
Atsakyti
kaip sparciai ir kokio aukscio uzauga kadagys "Blue carpet". Vienur randu parasyta, kad iki 30 cm aukscio ir 1.5-2 m plocio (o plotis tai cia visas skersmuo, ar mazdaug sakos nuo saknu i visas puses po tiek g.gif ), kitur -kad net iki 1 m aukscio blink.gif g.gif kaip greitai jis auga?
man reikia pilkai melyno kadagio, nu ne daugiau kaip 30 cm aukscio ir nu but gerai, kad ne daugiau kaip 1-1.5 plocio. ka reiktu pirkt?

vakar nupirkau tuja "Little boy", bet nieko internete apie ja nerandu blink.gif g.gif Medelyne sake, kad ji uzauga iki 60 cm aukscio (man tiek ir reikia) ir jos forma rutuliska (nu man tokios ir reikia). Ar tikria taip? g.gif

Dekui uz pagalba, bo as cia kaip ir sakiau pradinuke sioj srity? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 19, 00:47)
stai puokste nuotraukyciu is gelynu,...

nespėjau visomis fotkėmis pasigrožėti ir Photobucketas užsilenkė techninei profilaktikai unsure.gif bet kiek peržvelgiau tai tikrai labai gerai laiką praleidai thumbup.gif čia kaip koks botanikos sodas gaunasi ta paroda turbūt rolleyes.gif
Atsakyti

user posted image
Gal žinote, kaip konkrečiau tą padaryti, kokie augalai, kokios žemės reik, nes pas mus ten kažkas panašaus į smėlį g.gif g.gif

Atsakyti
gal kam patiks ideja... biggrin.gif

http://contests.fotk...ts/30/2012.html
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 07 19, 09:28)
Gal žinote, kaip konkrečiau tą padaryti, kokie augalai, kokios žemės reik, nes pas mus ten kažkas panašaus į smėlį g.gif  g.gif

Kaip tik apie alpinariumų augalus rojaus sodų straipsniukas
paprastai jei pasirenki tikrai alpinius augalus, tai jiems žemės ypatingos nereikia, jie gerai jaučiasi kone ant akmens. Aišku jei keletą saujų geresnės žemės įmaišysi gal ir nepagadinsi, tačiau daugelis tų augalų yra prisitaikę prie ekstremalių sąlygų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 19 liepos 2007 - 08:36
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 08:30)

super thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
help..... 4u.gif nu niekur nerandu pavadinimo tokio medelio...foto irgi neturiu, bet jei ką - reiks važiuot į tokį kiemą mieste ir fotkint pasislėpus doh.gif biggrin.gif gal jums ką pasakys......ant vieno koto, visa lapija auga į viršų, nu čia matyt tokia forma jo mirksiukas.gif ta prasme, žemyn nusileidusių šakų nėra. Ir lapai tokie balsvai žal;i, iš tolo atrodo tas medis baltas... net nebežinau kaip paaiškint doh.gif
Atsakyti
man tai kazkaip i senus batus nepatinka pasodinti augalai, o kaip kitoms? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2007 07 19, 10:13)
help.....  4u.gif  nu niekur nerandu pavadinimo tokio medelio...foto irgi neturiu, bet jei ką - reiks važiuot į tokį kiemą mieste ir fotkint pasislėpus  doh.gif  biggrin.gif  gal jums ką pasakys......ant vieno koto, visa lapija auga į viršų, nu čia matyt tokia forma jo  mirksiukas.gif  ta prasme, žemyn nusileidusių šakų nėra. Ir lapai tokie balsvai žal;i, iš tolo atrodo tas medis baltas... net nebežinau kaip paaiškint  doh.gif

Toks http://www.aplinkos....uroNishiki_.jpg gal ...
Atsakyti