Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 13:55)
sesuo iš kaimynės "nukirto" biggrin.gif  o ta atsivežus buvo iš kažkokio užsienio.
Turiu įšaknydinusi vieną ūgliuką, kai pavasarį genėjau, tai gal neblogas pretekstas būtų pasisvečiuoti Vilniaus apylinkėse mirksiukas.gif

ax.gif Gundanciai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 12:20)

cia pas tave toks grazus balkonelis wub.gif , nufotkink is priekio tongue.gif .
Balkonai - mano silpnybe - antroj vietoj po geliu ...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 18, 15:04)
cia pas tave toks grazus balkonelis wub.gif , nufotkink is priekio  tongue.gif .
Balkonai - mano silpnybe - antroj vietoj po geliu ...

ačiū, tsknt, už įvertinimą 4u.gif
na va subujojo sužydėjo pelargonijos (pati sėjau viduržiemy nail.gif ) ir pati vis pagalvoju, kad reikėtų iš lauko pykštelt, bet vis tos rankos per trumpos... blush2.gif bet kad jau prašymas yr, tai gal kaip nors pasieksiu aš tą balkonėlį su fotiku cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 liepos 2007 - 14:11
O čia mano sraigių naikintojas su kaimyne.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 18, 15:57)
O čia mano sraigių naikintojas su kaimyne....

wub.gif savas, prijaukintas? smile.gif vaikystėj prisimenu kaime pas tėvus atkeliaudavo vienas ar viena smile.gif , tai mama pamelžus karvę šveižio pienuko įpildavo į stiklainio dangtelį, nes per aukštą kokios skardinės kraštą trumpa nosyte nepasiektų, tai paskui įpratusi visa šeimyna atkurnėdavo, o mes vaikai, iš pasalų stebėdavom vakarienę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 16:01)
wub.gif savas, prijaukintas? smile.gif vaikystėj prisimenu kaime pas tėvus atkeliaudavo vienas ar viena smile.gif , tai mama pamelžus karvę šveižio pienuko įpildavo į stiklainio dangtelį, nes per aukštą kokios skardinės kraštą trumpa nosyte nepasiektų, tai paskui įpratusi visa šeimyna atkurnėdavo, o mes vaikai, iš pasalų stebėdavom vakarienę wub.gif

Neprijaukintas, bet labai nebaukštus, pas mus gyvena kokie penki metai. Niekas neskriaudžia, nebaido, bet ir nemaitinam, tai ir gyvenam visi kartu. O dargi sraigių pamažina tai iš vis mes jį mylim, o vakar fotosesija buvo.
Atsakyti
Pamačiau ežiuką ir prisiminiau! Prieš pora metų,vežant iš miško malkas,parsiveždavom ir gyvunėlių.Tiesiog savo drėvėj tupėjo ir neiišlindo .Vienais metais voverę,kitais kiaunę.Na kiaunė taip buvo įsidrąsinus,kad atbėgdavo prie namo ir tupėdavo prie durų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 14:10)
bet kad jau prašymas yr, tai gal kaip nors pasieksiu aš tą balkonėlį su fotiku cool.gif

yr yr... ax.gif , o tau su fotiku neina vaizda prisitraukt arciau .
Atsakyti
kur visos pradingojot ???
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 18, 14:57)
O čia mano sraigių naikintojas su kaimyne.

vajei kokia fainuole nuotrauka wub.gif
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 15:01)

blink.gif blink.gif blink.gif typ top turiu tokia pacia istorija blink.gif itarciau, kad esi kokia nors mano pussere, bet kaime budavom budavom pas senelius lotuliukas.gif
Atsakyti
eziuku seimynele gyvena pas mus po senu garazu jau daug metu.tai kiekvienais metais vaikiukai uzklysta pas suni,o tas ritineja,loja ant jo.tai jau buna aisku kad sulaukem sveciu. wub.gif
nu ir nusivariau nuo koto karsta.gif dar nugara nudegiau ant saules tai bus sianakt linksma miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 07 18, 20:32)
eziuku seimynele gyvena pas mus po senu garazu jau daug metu.tai kiekvienais metais vaikiukai uzklysta pas suni,o tas ritineja,loja ant jo.tai jau buna aisku kad sulaukem sveciu.  wub.gif 
nu ir nusivariau nuo koto  karsta.gif  dar nugara nudegiau ant saules tai bus sianakt linksma miegot  doh.gif

Teks per naktį kampe stovėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti