As pirmus metus agroplevele vasarai uzsitiesiau, ant virsaus pyliau keramzita, kolkas liuks. Kas liecia geotekstile, tai man sake, kad ji geresne uzagroplevele, kai pirkau pastaraja. Bet tuo metu jos neturejo - tai emiau sia. O kas liecia tuos salafanus, tai tikrai jais nedengsiu, nes jie nepraleidzia nei oro nei vandens.
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 10, 15:03)
Braškėms žadu taip pat dėti ir tik todėl, kad nėra galimybių pakankamai šiaudų gauti ( nusipirkti) ir problemos su laistymo vandeniu, per tokias kaitras kaip tik agroplėvelė ir sulaikytų drėgmę.
o as tarp braskiu nupjautos zoles pavarau ir ant taku (darze), aisku tu braskiu tai mizeris
QUOTE(rena @ 2007 08 10, 15:06)
o as tarp braskiu nupjautos zoles pavarau ir ant taku (darze), aisku tu braskiu tai mizeris
pas mus dar žolė, tinkama dėti po braškėm, neaišku kada bus. Tai apsidraudžiu pradžioj, o vėliau taip pat žadu naudoti tik dygimo daržovių lysvėse metu ( baltą).
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 10, 15:03)
o kilimas koks buvo: vilnonis, sintetinis, šiaudinis? Nebūčiau sugalvojus tokio varianto
Nuo ankstyvo pavasario turiu juoda agroplėvele uždengus nedidelį plotą ( apytiksliai 20 kv metrų). Kolkas tik vieną blogybę atradau - vaikščiojant ant jos įsispaudžia duobės. Dėjau su ta mintim, kad ji bus neamžinai ( pagal gamintojus - 5 metai tarnauja), tik kol augalai yra pakankamai maži ir kolkas nėra laiko ravėjimui.
Braškėms žadu taip pat dėti ir tik todėl, kad nėra galimybių pakankamai šiaudų gauti ( nusipirkti) ir problemos su laistymo vandeniu, per tokias kaitras kaip tik agroplėvelė ir sulaikytų drėgmę.
Nuo ankstyvo pavasario turiu juoda agroplėvele uždengus nedidelį plotą ( apytiksliai 20 kv metrų). Kolkas tik vieną blogybę atradau - vaikščiojant ant jos įsispaudžia duobės. Dėjau su ta mintim, kad ji bus neamžinai ( pagal gamintojus - 5 metai tarnauja), tik kol augalai yra pakankamai maži ir kolkas nėra laiko ravėjimui.
tai aš vienoj knygoj- sodininkas perskaičiau o kilimas buvo vilnonis, man nebetiko kambary išnešiau į lauką, išploviau, ir pamiršau prasidėjo lietūs... kilimas liko niekam tikęs- taip sėkmingai atsikračiau nereikalingo daikto... ir šiokia tokia nauda..
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 10, 15:08)
pas mus dar žolė, tinkama dėti po braškėm, neaišku kada bus. Tai apsidraudžiu pradžioj, o vėliau taip pat žadu naudoti tik dygimo daržovių lysvėse metu ( baltą).
o as dabar vis planuoji mazint darzo braskiu lysvike, prieskoniu visokiu ir koks svoguniukas, man gana, na dar siltnamis ir pakanka tai manau to ravejimo nebus daug
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2007 08 10, 15:11)
tai aš vienoj knygoj- sodininkas perskaičiau o kilimas buvo vilnonis, man nebetiko kambary išnešiau į lauką, išploviau, ir pamiršau prasidėjo lietūs... kilimas liko niekam tikęs- taip sėkmingai atsikračiau nereikalingo daikto... ir šiokia tokia nauda..
nu tas kilimukas su laiku turetu suput
QUOTE(rena @ 2007 08 10, 15:14)
o as dabar vis planuoji mazint darzo braskiu lysvike, prieskoniu visokiu ir koks svoguniukas, man gana, na dar siltnamis ir pakanka tai manau to ravejimo nebus daug
Papildyta:
Papildyta:
natūr produkt- bus traša... kaip žinai nieko amžino nėr
Savaitgalis, bus galima savo gelynuose relaxuotis
QUOTE(rena @ 2007 08 10, 14:03)
na draugas dirba su aplinka, tai siaip sake kiek eksperimentavo, tai sake, geriau nekloti jokiu celofanu ir t.t., pries tai paruosti zeme, o kloti storesni sluoksni mulco, akmenu ar dar ko ten ir zoles kazkaip greitai neislenda o jei islenda viena kita, tai juk nieko baisaus, bet dar + profilaktiskai praeiti rondapu
dabar pas mus po medzio zieves mulciu irgi nieko nera patiesto, kur aplink spygliuocius, ir nei viena piktzole dar nera isdygus, bet kaip sakoma, vis noris geriau, tai ir pradejau mastyt apie ta plevele .
QUOTE(vida777 @ 2007 08 10, 16:07)
dabar pas mus po medzio zieves mulciu irgi nieko nera patiesto, kur aplink spygliuocius, ir nei viena piktzole dar nera isdygus, bet kaip sakoma, vis noris geriau, tai ir pradejau mastyt apie ta plevele .
Pas mane puse plotelio apdengta juoda agroplevele, o kita be nieko uzmulciuota -su plevele geriau - ten kur jos nera, tai viena kita ,nors ir silpna zolyte vis tik islenda. Kitamet uzklosiu visa.
QUOTE(diinka @ 2007 08 10, 15:18)
natūr produkt- bus traša... kaip žinai nieko amžino nėr
nu jasna
QUOTE(Tina* @ 2007 08 10, 15:33)
Savaitgalis, bus galima savo gelynuose relaxuotis
aha, kas gelynuose, o man siaip teks savaitgali relaxsa gaudyt
QUOTE(vida777 @ 2007 08 10, 16:07)
nu jei viena ar kita zolyte pasilenksi israut, juk nuo tau tik geriau darbas puosia zmogu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.