QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 17, 23:28)
Pasisės, tik nauji augaliukai nebūtinai bus tokie pat kaip motininiai
Laiku perskaiciau O tai jau vienoj rankoj kastuva laikau ishkasimui O iki kada man juos palikti, nes siaip va nubegau paziuret, dar naujus ziedus krauna
Beje, kaip kobejos? Mano tai ziedu sukrove pilna Tik idomu ar spes isiskleisti...kazkaip kaip pastebejau letai vyksta tas procesas Bet yra nemazai jau sprogstanciu, i diena kelis kart lakstau paziuret , gal jau sprogo
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 08:38)
nu žinai balsu nusikvatojau skaitytadama tavo "trumpai apie save" Gerai, kad kolega buvo iš kabineto išėjęs, o tai būt pagalvojęs nežinia ką, nes nebūčiau susilaikiusi nekvatojus ir prie jo
jaučiu esi greita kaip vijurkas ir viską reikia daryti čia ir dabar ilgai gumos netempiant Man irgi dažnai panašiai gaunasi, vyras "gesina" vis, kad aprimčiau ir nebandyčiau, atsiprašant, vienu užpakaliu viso dirvono ap...ikt
jaučiu esi greita kaip vijurkas ir viską reikia daryti čia ir dabar ilgai gumos netempiant Man irgi dažnai panašiai gaunasi, vyras "gesina" vis, kad aprimčiau ir nebandyčiau, atsiprašant, vienu užpakaliu viso dirvono ap...ikt
Man irgi vyras pries ka nors pasiulydamas sako , kad tik neuzsivesciau Na man patinka viska suorganizuoti paciai ir vienai. Tada zinau kad tikrai bus padaryta gerai ir laiku Man turi buti viskas padaryta laiku ir kokybiskai. Cia ir dabar Bet jei neturiu noro...esu pasivi su uzrasu "nerysio zonoj "