Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 17, 23:28)
Pasisės, tik nauji augaliukai nebūtinai bus tokie pat kaip motininiai  mirksiukas.gif

Laiku perskaiciau thumbup.gif O tai jau vienoj rankoj kastuva laikau ishkasimui blush2.gif O iki kada man juos palikti, nes siaip va nubegau paziuret, dar naujus ziedus krauna blink.gif wub.gif
Beje, kaip kobejos? ax.gif Mano tai ziedu sukrove doh.gif pilna rolleyes.gif Tik idomu ar spes isiskleisti...kazkaip kaip pastebejau letai vyksta tas procesas g.gif Bet yra nemazai jau sprogstanciu, i diena kelis kart lakstau paziuret , gal jau sprogo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 08:38)
nu žinai balsu nusikvatojau skaitytadama tavo "trumpai apie save" lotuliukas.gif  thumbup.gif  Gerai, kad kolega buvo iš kabineto išėjęs, o tai būt pagalvojęs nežinia ką, nes nebūčiau susilaikiusi nekvatojus ir prie jo biggrin.gif
jaučiu esi greita kaip vijurkas ir viską reikia daryti čia ir dabar ilgai gumos netempiant thumbup.gif  Man irgi dažnai panašiai gaunasi, vyras "gesina" vis, kad aprimčiau ir nebandyčiau, atsiprašant, vienu užpakaliu viso dirvono ap...ikt blush2.gif

drinks_cheers.gif Man irgi vyras pries ka nors pasiulydamas sako , kad tik neuzsivesciau cool.gif Na man patinka viska suorganizuoti paciai ir vienai. Tada zinau kad tikrai bus padaryta gerai ir laiku 4u.gif Man turi buti viskas padaryta laiku ir kokybiskai. Cia ir dabar rolleyes.gif Bet jei neturiu noro...esu pasivi su uzrasu "nerysio zonoj schmoll.gif "
Atsakyti
Ju.Ju, ką tavo orų pranešėjai skelbia? Maniškis gismeteo visiškas nesąmones pateikė: naktį ir rytą turėjo būti lietus ir oro temperatūra žymiai žemesnė ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 18, 11:52)
Ju.Ju, ką tavo orų pranešėjai skelbia? Maniškis gismeteo visiškas nesąmones pateikė: naktį ir rytą turėjo būti lietus ir oro temperatūra žymiai žemesnė ax.gif  biggrin.gif

o mano "lavongėlė" šįryt "verkė", vadinas, turi lyti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, pas mus siandien anksti ryte tai nulijo, cia Kaune, Garliavoj.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 18, 10:18)
Beje, kaip kobejos?  ax.gif Mano tai ziedu sukrove  doh.gif pilna  rolleyes.gif Tik idomu ar spes isiskleisti...kazkaip kaip pastebejau letai vyksta tas procesas  g.gif Bet yra nemazai jau sprogstanciu, i diena kelis kart lakstau paziuret , gal jau sprogo...

tik paskutiniu akiu neissibadyk, taip belakstydama biggrin.gif , o jei dar kobeja SPROGS, tai nelaimingas atsitikimas jau garantuotas doh.gif .

as esu baisi letapede, taip ilgai ciupinejuos, o dar ilgiau svarstau doh.gif (mat svarstykles), o MB - smarkuolis, jei jau jis ko imasi, tai vos speju paskui lekt suziuret, kad ko ne taip nepadarytu ar ko neapverstu tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 07:38)
tai reikia jau nuotraukyčių, labai reikia rolleyes.gif nulindau kažkur per nuorodą, keletą nuotraukyčių aptikau, bet jaučiu ten tikrai buvo į ką akis paganyti bigsmile.gif

as nezinau, kaip is viso Pfotobuketo ikelti nuoroda tik i BUGA'07 nuotraukas, nes ju ten yra nemazai, visu foto cia negaliu sukelt g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 18, 12:51)
...as nezinau, kaip is viso Pfotobuketo ikelti nuoroda tik i BUGA'07 nuotraukas, nes ju ten yra nemazai, visu foto cia negaliu sukelt  g.gif .

bingo, ko gero radau kaip tai padaryti biggrin.gif aš irgi aiškinuosi to photobusketo galimybes, nes iš yahoo, kur fotkės uždaromos teko migruoti tai perkėliu jas į photobucketą
tai va kaip reikia daryti:
1. sudėk varneles prie tų nuotraukų kurias nori parodyti (jei kartais jos viso vienam kokiam subalbume tai gali žemiau esantį mygtuką select paspausti - visas pažymės)
2. apačioje aktyvuosis trys mygtukai "Delete selected", "Move selected", "Generated HTML, Ebay and IMG Code", paspausk paskutinįjį
3 atsidaro langutis su sugeneruotais kodais, nusikopijuoji kažkurį iš jų, neįsigilinau iki smulkmenų, bet štai bandau kelias atsitiktines fotkes iš savų įmesti, kur turėtų matytis mažos jų ikonėlės ir paspaudus atsidaryti tokia nuotrauka, kokią esu įkėlusi originale:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čia aš pasirinkau tą variantą, kur prie kodų parašyta "IMG clickable thumbnails for message boards - recommended" tik tarp atskirų URL sukaliau "enter" nes kitaip nuotraukas suglaudžia kraštinėmis ir gaunasi nelabai aišku kur viena baigiasi ir kita prasideda
bandyk, dabar tavo eilė mirksiukas.gif
vis žaidžiu su fotkėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 liepos 2007 - 12:38
Pas mus kaune visa nakti prakrapyjo lietutis bet ryte nieko nebuvo matyt
lens.gif kad lyta
Papildyta:
jolaxus cia pas tave tos foto is namu? Graziai laiptai padaryti
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 07 18, 13:33)
...jolaxus cia pas tave tos foto is namu? Graziai laiptai padaryti

aga, iš namų, tik jau pakeičiau fotkes ax.gif kadaise jau demonstravau tas laiptų pakampes ax.gif gal dar įkelsiu, kad kitoms nekiltų klausimų apie ką mes čia.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 liepos 2007 - 12:38
Jolaxus ax.gif kas sia?
user posted image

Srauniau, pas mane rodo 25 mano tarnyba, tiek ir yra ax.gif O lauke stovitis dregmes matuoklis (samadelka) rodo, kad nelis g.gif Na cia artimiausiomis valandomis mirksiukas.gif

Vida, tongue.gif tongue.gif tongue.gif turesi uzsimerkti, kai rodysiu savo kobejas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 18 liepos 2007 - 12:48
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 18, 13:42)
Jolaxus  ax.gif kas sia?
user posted image

čia jauna naujakurė mano namuose - beloperonė vadinasi, štai vaizdelių iš googlo paieškos Sako kad galima kone medelį tokiais spurgais žydintį suformuoti. Bet labai faina tuo, kad jaunutė o jau žydi pilnu tempu, tik dar genėta taip primityviai, retoka kol jauna...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 18, 13:46)
čia jauna naujakurė mano namuose - beloperonė vadinasi, štai vaizdelių iš googlo paieškos Sako kad galima kone medelį tokiais spurgais žydintį suformuoti. Bet labai faina tuo, kad jaunutė o jau žydi pilnu tempu, tik dar genėta taip primityviai, retoka kol jauna...

bigsmile.gif wow...
Ispudingai atrodo, ypac sita foto patiko wub.gif
user posted image
Na sekmes auginime, lauksim nuotraukyciu, idomu paziureti kaip auga mirksiukas.gif
O is kur gavai? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 18, 13:51)
...O is kur gavai?  g.gif  ax.gif

sesuo iš kaimynės "nukirto" biggrin.gif o ta atsivežus buvo iš kažkokio užsienio.
Turiu įšaknydinusi vieną ūgliuką, kai pavasarį genėjau, tai gal neblogas pretekstas būtų pasisvečiuoti Vilniaus apylinkėse mirksiukas.gif
Atsakyti