Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(vilytte @ 2007 08 08, 17:58)
Nu *****, tų laukinių kačių tai aš nevirškinu, ir šiaip šliaužioja po kiemą visokios atsišerusios - brrrrrrr.. O margalapė aktinidija man labai graži. O jinai tokia dailiai marga išlieka visą sezoną g.gif ?

Ir dar vieną problemą turiu, kurios visą vasarą taip ir neišsprendžiu: kaimynų bala ribojasi su mūsų tvora. Anksti pavasarį kai aukštai vanduo, šiek tiek apsemia ir mūsų sklypą. Bėda tame, kad po kiekvieno pavasario paplauna ir šiek tiek žemių. Sakau, su laiku ir pas mane prūdas pasidarys blink.gif . Galvoju kažką užsodint, kad šaknys truputį sutvirtintų dirvožemį. Tik tai ką  g.gif . Lyg ir apsistojau ties lanksvom (atseit pakelia užmirkusią žemę). Gal merginos, moterys ir mergaitės, kuri nors susidūrėte su drėgnų vietų apželdinimu (šiaip vieta ypatingai saulėta, tik tas vanduo man ramybės neduoda). Arba gal kokią kitą idėją kas pakiš?

Lanksvos nelabai mėgsta užmirkusią žemę, geriau sodink margalapį ajerą, kemerą, jiwe tai tikrai mėgsta drėgmę ir labai sustiprina dirvą, dar tiktų spartina automarginata. irgi neblogai žiūrisitik aukštoka.
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2007 08 08, 18:33)
user posted image nu nesididina man Ursules nuotraukos schmoll.gif gal cia tik man vienai taip  g.gif

Du kartus spustelk ant nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2007 08 08, 11:55)
Merginos, gal patarsit ? Noriu pertvarkyti savo gėlyną, nes senajame mišrainių mišraine...Numaciau plotą, bet dabar vis planuoju ir planuoju ir niekaip neapsisprendžiu, kur ka sodinti. Gal tvarkingos vejos fone išdėlioti atskirom grupėm, o gal alpinariumą įrengti? Plotas maždaug 12x5, bet yra išlindę du kanalizacijos šuliniai per vidurį, kuriuos reiketų paslėpti ir darzą norėtųsi užmaskuoti...Krūmelų visžalių noriu, samanėlių  ir gėlių, gėlių 4u.gif
Buvau radusi programą, bet man nieko nesigauna, neklauso ji manęs verysad.gif

kiekviena trūkuma galima paversti privalumu, pvz. šalia šulinio padaryk alpinariumą , o ant šulinio pridėk kokių nors dekoracijų - medžio šaknis , akmenukai ir t.t. arba galėtum kokius kaktusus su akmenukais laikyti....
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiandien vienam žurnale apie alpinariumų sukuliantinius augalus perskaičiau, jog yra kaktusų, kurie peržiemoja mūsų sąlygomis. Paminėtos buvo kelios rūšys Opuntijų. Gal kas turite ar žinote kur galima jų įsigyti?
Atsakyti
Didelis dėkui, Knifofija.
Ir ką mes be Jūsų veiktume?..
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2007 08 08, 22:31)
Šiandien vienam žurnale apie alpinariumų sukuliantinius augalus perskaičiau, jog yra kaktusų, kurie peržiemoja mūsų sąlygomis. Paminėtos buvo kelios rūšys Opuntijų. Gal kas turite ar žinote kur galima jų įsigyti?

aš ir skaičiau , man atrodo juos augina kažkur Raseinių raj.
Atsakyti
sakyčiau kažkada ir vienoj iš mūsų ankstesnių temų buvo aptarinėtas šis klausimas, netgi atrodo kažkuri čia besilankanti turi tokių egzempliorių g.gif
Regila, Knifofija g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 08, 15:02)
tai uzridenk ant jo koki "puntuka", ir bus reikalas issprestas hihihi.gif .

nu zinok negaliu puntuko ten deti, nes ten yra anglines dangtis doh.gif jis yra naudojamas, puntuko tai nepavartysi doh.gif tongue.gif
o tu japoniska soda pasidarei ar dar ne g.gif bigsmile.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 08 08, 16:12)
cia dar Lietuvoje daryta nuotrauka,o apacioje mano brugmansia,pries koki menesi ,siuo momentu maziau ziedu beturi , bet pumpuru turi pilnai,matyt visa rudeni zydes

labai grazu bigsmile.gif

QUOTE(uršulė @ 2007 08 08, 17:44)

bet kiek suprantu pas tave cia plotas tai nemazas g.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 08 08, 18:33)

user posted image nu nesididina man Ursules nuotraukos schmoll.gif gal cia tik man vienai taip  g.gif

na man tai gerai pasididina rolleyes.gif

QUOTE(uršulė @ 2007 08 08, 19:38)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 09, 10:51)
o tu japoniska soda pasidarei ar dar ne g.gif  bigsmile.gif

oi, irnesakyk.gif viskas dar ateity... Cia kur gyvenam, tai jau nieko nebedarysiu, bet jau naujam sklype, tai construction.gif , bet tik kitamet.
Dabar norejau ant kadagiu save isbandyt, nes tie lauko bonsai, tai man grazu nerealiai wub.gif . Viena kadagi pribaigiau ax.gif , bet dar reikes paremontuot pagal isdykeles rekomendacijas, bet pabijojau, nes buvo uzeje karsciai, tai laukiu palankesniu oru... Tiek ziniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 rugpjūčio 2007 - 12:15
QUOTE(vida777 @ 2007 08 09, 13:05)
oi, irnesakyk.gif viskas dar ateity... Cia kur gyvenam, tai jau nieko nebedarysiu, bet jau naujam sklype, tai construction.gif , bet tik kitamet.
Dabar norejau ant kadagiu save isbandyt, nes tie lauko bonsai, tai man grazu nerealiai wub.gif . Viena kadagi pribaigiau  ax.gif  , bet dar reikes paremontuot pagal isdykeles rekomendacijas, bet pabijojau, nes buvo uzeje karsciai, tai laukiu palankesniu oru... Tiek ziniu.

tai kad jie nebijo, remontuok mirksiukas.gif fotke tik ikelk, kai jau bus grazu bigsmile.gif
o pas mane ryt berods vidini kiema darys "japoniskai", blyn kiemo vidury sulinys stovi ir h2o jame nenaudojamas na kartais palaistymui ax.gif noriu kad MB rinke nuimtu, na su zeme sulygintu, tai ziuresim ar netinges tongue.gif
o dar vidury kiemo didziausias stiklinis siltnamis doh.gif kaip ji reiks pernesti blink.gif ai zo, darbu dafiga, o kada reik pasidaryt doh.gif noris kuo greiciau ax.gif

o tai cia jusu nuosavas namas ar ne g.gif

ai dar, kai pilsi zvyro, na tu akmenu, tai sluoksnis turi buti nemazas, na reiks pamatuot mazdaug kiek jo ten, nes jei tik uzbarstysi plonai, zoles dygt prades momentaliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 rugpjūčio 2007 - 12:28
QUOTE(rena @ 2007 08 09, 12:25)
o tai cia jusu nuosavas namas ar ne g.gif
ai dar, kai pilsi zvyro, na tu akmenu, tai sluoksnis turi buti nemazas, na reiks pamatuot mazdaug kiek jo ten, nes jei tik uzbarstysi plonai, zoles dygt prades momentaliai doh.gif

cia kotedzas (berods taip lietuviskai). Apie zvyra tai aisku, arba pilt storai, arba klot plevele. O su darbais, tai geriau jau daug darbo, bet kad nors zinai ka ir kaip daryt, o jei nezinai net nuo ko pradet, tada jau amen doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2007 08 08, 22:31)

Valio radau : Vyšniauskų gėlininkystės ūkis.
Gabšiai, LT-60192
Raseinių raj.
tel. [8-428]42283
[8-698]16291
Atsiuntusiems pašto ženklų išsiunčia aprašomąjį katalogą . 4u.gif
Papildyta:
bet kiek suprantu pas tave cia plotas tai nemazas

TIKRAI , KAD LAAAAABAI DIDELIS
rena

Papildyta:
bet kiek suprantu pas tave cia plotas tai nemazas

TIKRAI , KAD LAAAAABAI DIDELIS