Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(rena @ 2007 08 08, 13:01)

va si ideja ir man prie japonisko sodo tinka thumbup.gif nes tan irgi yra tas brudas kuri reikia uzdengt doh.gif

tai uzridenk ant jo koki "puntuka", ir bus reikalas issprestas hihihi.gif .
Atsakyti
Merginos,
Gal aktinidiją kuri auginate? Kažkaip natūroj neteko matyt, vis gundaus aš ją pasisodinti. Lepi, graži, skani, ar labai išsikeroja, na kokia ji?
Atsakyti
Pas mus tai irgi plotai nemazi, tai norisi dali kazkaip sutvarkyt, kad nei ravet reiktu, nei zole pastoviai pjaut. Nes dar namie geliu gausybe. Jauciu, kad reikia pradet mazint doh.gif , kad ir kaip jos mane relaxuoja...
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 07, 20:31)

Sveikutes 4u.gif
Uzklydau ir ash paziureti kaip jus laikotes mirksiukas.gif
Ursule, labai grazu 4u.gif Pirtariu Jolaxus : as taip pat nemegstu islaizytu teritoriju schmoll.gif Siaubas ima kai pamatau kaimyne ravint savo spygliuociu alpinariuma (kuri jau mano nuomone kitais metais tures retinti) su pincetu!!!

PS. Manyka, tavo hortenzijos pas mane prigijo biggrin.gif , tik sunes rupuckes aplauze bedukdamos doh.gif
Atsakyti
user posted image

cia dar Lietuvoje daryta nuotrauka,o apacioje mano brugmansia,pries koki menesi ,siuo momentu maziau ziedu beturi , bet pumpuru turi pilnai,matyt visa rudeni zydes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 08 08, 15:30)
Merginos,
Gal aktinidiją kuri auginate? Kažkaip natūroj neteko matyt, vis gundaus aš ją pasisodinti. Lepi, graži, skani, ar labai išsikeroja, na kokia ji?

as galvoju,kad tas aktinidijas kiek problematiska auginti,todel nelabai ir matosi kad jas kas augintu g.gif Actinidia chinensis ir Actinidia arguta salciams atsparios,taciau vistiek rekomenduojama ziemai saknis siek tiek pridengti,ir dar norint sulaukti vaisiu reikia tureti moteriska ir vyriska augaliukus mirksiukas.gif panasiai kaip vynuoges tai vijoklinis augalas - cia ir baigiasi mano zinios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 08 08, 14:30)
Merginos,

as auginu margalape aktinidija 4u.gif labai man dideles prieziuros nereikia,auginu dvi aktinidijas viena salia kitos(vyriska ir moteriska).As ju nedengiu,tik pries ziema storesni sluoksni zemiu uzmetu.Siemet nemazai zydejo,tik per salnas truputi apsalo,bet atsigavo paskui ir kiviuku turim.vienas minusas yra tai,kad ju saknys traukia kates,jos israusia saknis ir guli ant ju,bet as apdejau aplink akmenimis ir kates ju neisrausia.o siaip mums jie liuks 4u.gif
Atsakyti
user posted image

labai smagu , kad patiko mano sodas. Idedu dar nuotraukų rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2007 08 08, 18:31)
vienas minusas yra tai,kad ju saknys traukia kates,jos israusia saknis ir guli ant ju,bet as apdejau aplink akmenimis ir kates ju neisrausia.o siaip mums jie liuks 4u.gif

Nu *****, tų laukinių kačių tai aš nevirškinu, ir šiaip šliaužioja po kiemą visokios atsišerusios - brrrrrrr.. O margalapė aktinidija man labai graži. O jinai tokia dailiai marga išlieka visą sezoną g.gif ?

Ir dar vieną problemą turiu, kurios visą vasarą taip ir neišsprendžiu: kaimynų bala ribojasi su mūsų tvora. Anksti pavasarį kai aukštai vanduo, šiek tiek apsemia ir mūsų sklypą. Bėda tame, kad po kiekvieno pavasario paplauna ir šiek tiek žemių. Sakau, su laiku ir pas mane prūdas pasidarys blink.gif . Galvoju kažką užsodint, kad šaknys truputį sutvirtintų dirvožemį. Tik tai ką g.gif . Lyg ir apsistojau ties lanksvom (atseit pakelia užmirkusią žemę). Gal merginos, moterys ir mergaitės, kuri nors susidūrėte su drėgnų vietų apželdinimu (šiaip vieta ypatingai saulėta, tik tas vanduo man ramybės neduoda). Arba gal kokią kitą idėją kas pakiš?
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 08, 17:44)
Idedu dar nuotraukų

user posted image kad labai jau mazos,nelabai ka eina iblizgint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 08, 19:08)
user posted image kad labai jau mazos,nelabai ka eina iblizgint  ax.gif  blush2.gif

Man tai pasididina kuo puikiausiai...
Atsakyti
user posted image nu nesididina man Ursules nuotraukos schmoll.gif gal cia tik man vienai taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 08 rugpjūčio 2007 - 17:34