Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Sraunius @ 2007 08 07, 17:04)
o kokio augalo plotį reikia sužinoti?

Mane domina daugelis augalų, nes noriu namų aplinką kurti pati. Pavyzdžiui spygliuočiai. O gėlių sodinimo tankumas tur būt nustatomas pagal kitokius kriterijus?
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2007 08 07, 17:12)
Mane domina daugelis augalų, nes noriu namų aplinką kurti pati. Pavyzdžiui spygliuočiai. O gėlių sodinimo tankumas tur būt nustatomas pagal kitokius kriterijus?

tas pats klausimas neramina. Šiek tiek info yra augalai.lt, ten aukštis ir plotis yra. Taip pat būna parašyta ir ant augalų etikečių.
Tačiau ar labai gražu bus, jei rašo, kad augalas 1,5 m plotį pasieks tik po 10-15 metų. g.gif
Dar reikia nepamiršti, kad augalėlio augimo greitis nevisada atitinka aprašymus.
Atsakyti
user posted image

sveikutės , gal dabar aiškiau matyti

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 08 06, 22:51)
nu kad nieko nesimato schmoll.gif

jei nori pasidaryt albuma daryk, tik ne foto.lt, nes is ten neina cia fotkiu isikelti mirksiukas.gif
gali pasidaryti www.pchotobucket.com, o jei is kompo tai gali ir taip ikelti: nueik i si puslapi, kai uzkraus fotke, tai nukopink trecia  adresa ir dek cia mirksiukas.gif

labai ačiu thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Na dabar jau matos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 07, 20:31)

dabar jau matosi smile.gif
žinai, man tai labai gražu. thumbup.gif Tokia natūrali, "neišlaižyta" iki sterilumo aplinka. Aišku visada galima papildomai "žaisti" vienmetėmis gėlėmis, kasmet kaitalioti jas, pakaišioti kur-ne-kur ir gauti vis kitas spalvas, bet šiaip tai labai romantiška aplinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 08 rugpjūčio 2007 - 08:47
Merginos, gal patarsit ? Noriu pertvarkyti savo gėlyną, nes senajame mišrainių mišraine...Numaciau plotą, bet dabar vis planuoju ir planuoju ir niekaip neapsisprendžiu, kur ka sodinti. Gal tvarkingos vejos fone išdėlioti atskirom grupėm, o gal alpinariumą įrengti? Plotas maždaug 12x5, bet yra išlindę du kanalizacijos šuliniai per vidurį, kuriuos reiketų paslėpti ir darzą norėtųsi užmaskuoti...Krūmelų visžalių noriu, samanėlių ir gėlių, gėlių 4u.gif
Buvau radusi programą, bet man nieko nesigauna, neklauso ji manęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 07, 20:31)

labai grazu wub.gif tokia atrodo rami jauki aplinka thumbup.gif
na tokia aplinka as tingeciau priziureti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 08, 11:46)
na tokia aplinka as tingeciau priziureti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

rena, tu - mano sielos drauge drinks_cheers.gif , butent del tos pacios priezasties, tavo japoniskas sodas man bais prie dushios blush2.gif ...
Atsakyti

QUOTE(vida777 @ 2007 08 08, 13:01)
rena, tu - mano sielos drauge  drinks_cheers.gif , butent del tos pacios priezasties, tavo japoniskas sodas man bais prie dushios  blush2.gif ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tinginiu kompanija
na delto as akmenim noriu uzvaryti kuo didesni plota, nes prieziuros kaip ir nera thumbup.gif ir grazu, bent jau man, aisku norisi ir zoles, jos pas mus liks uztektinai vaiku pasilakstymui, pasivartaliojimui ir baeine pasipliuskenimui rolleyes.gif aisku darzo tai noriu minimaliai, +dar siltnamis, tai manau ravejimo man pakaks blush2.gif ax.gif o geliu tai jau vazonikuose prisodinsiu ir gerai, kiekvienais metais galima zaist su vazonikais ir keisti geles, tai manau ir aplinka nebus pastoviai vienoda cool.gif na cia mano tokia nuomone ir man ji patinka blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 08, 12:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tinginiu kompanija
na delto as akmenim noriu uzvaryti kuo didesni plota, nes prieziuros kaip ir nera thumbup.gif ir grazu...

as tai priedo dar ir labai akmenis myliu wub.gif , kartais net tashej koki radus namo parsinesu hihihi.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 rugpjūčio 2007 - 12:21
QUOTE(marene @ 2007 08 08, 10:55)
bet yra išlindę du kanalizacijos šuliniai per vidurį, kuriuos reiketų paslėpti ir darzą norėtųsi užmaskuoti...

Pavyzdys, kaip užmaskuoti kanalizacijos šulinio dangtį. Pasinaudojau šios temos patarimais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 08, 13:20)
as tai priedo dar ir labai akmenis myliu  wub.gif , kartais net tashej koki radus namo parsinesu  hihihi.gif .

lotuliukas.gif
gera ideja thumbup.gif maziau zvyro reiks pirkti lotuliukas.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 08, 13:52)
Pavyzdys, kaip užmaskuoti kanalizacijos šulinio dangtį. Pasinaudojau šios temos patarimais smile.gif

va si ideja ir man prie japonisko sodo tinka thumbup.gif nes tan irgi yra tas brudas kuri reikia uzdengt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 rugpjūčio 2007 - 13:01