nerealūs vaizdai
Rena, gražuuuuuu
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 16:36)
isivaizduoju kaip gyvai visa tai atrodo
Sveikutės , aš esu uršulė - naujokė , tikiiuosi priimsite . [quote ] boruzka Paskelbta Šiandien, 11:03
Laba ryta mergaites
jungiuosi prie jusu burelio
noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte [/quote] man atrodo geriau , dažniau pjauti žole ir patrešti su salietra , tada žolikė atsigaus ir pagražės.
QUOTE(uršulė @ 2007 08 05, 19:05)
Sveikutės , aš esu uršulė - naujokė , tikiiuosi priimsite .
junkis
QUOTE(boruzka @ 2007 08 05, 11:03)
Laba ryta mergaites
noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte
ji buvo sodinta kaip pridera pagal visas taisykles taciau kokius 3 metus buvo nepriziureta mama sake kad reiktu pakelti zeme su sakem ir tada paberti seklu
ji buvo sodinta kaip pridera pagal visas taisykles taciau kokius 3 metus buvo nepriziureta mama sake kad reiktu pakelti zeme su sakem ir tada paberti seklu
man atrodo geriau , dažniau pjauti žole ir patrešti su salietra , tada žolikė atsigaus ir pagražės. LABAI atsiprašau nemoku dar rašyti , pirma žinute rašau.
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2007 08 05, 11:03)
Laba ryta mergaites
mano patarimas , aplink medžius nuimk velėna ir supurenk - vaizdas iškart pasikeis. Žinoma reike dažnai žole pjauti.
QUOTE(rena @ 2007 08 05, 15:14)
parodyk ir mums
neisduoda Knifofija kur maciusi sitiek grozybiu
cia lietuviski darzeliai
Papildyta:
ka dar pastebejau - Lietuvoje dabar be galo populiarus alpinariumai,matyt siuo metu labai jau madinga toki turet ir kanos,tikriausiai nemaciau nei vieno darzelio be kanu
Kai visas sukelsiu, parašysiu kur buvau, nes čia iš daug vietų vėliau dar pridėsiu, nes iškarto neleidžia daug įkelti.
Nu aš tai nesuprantu tokio meno kai sienos dekoruotos puodais ir bliūdais. Man natūrali gamta daug artimesnė
Bet užtai laaabai patiko alpinariumas ir moliniai vazonai su pelargonijom
Woolke, nuostabus gėlynas su pintine. Labai patiko idėja.
Bet užtai laaabai patiko alpinariumas ir moliniai vazonai su pelargonijom
Woolke, nuostabus gėlynas su pintine. Labai patiko idėja.
baltos palerginojos tuose vazonuose tai
o tam mažam, rožytės susodintos?
o tam mažam, rožytės susodintos?
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 05, 18:36)
Rena, gražuuuuuu
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 20:58)
nu sitie vazonikai
Wolke, pasirodo ir LT yra graziu vieteliu o tas krepsys ir man patiko
QUOTE(rena @ 2007 08 05, 15:22)
nee, ir turi gi zmones sugebejimu, o as - net zodziu nebeturiu .
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 19:58)
Kai visas sukelsiu, parašysiu kur buvau, nes čia iš daug vietų vėliau dar pridėsiu, nes iškarto neleidžia daug įkelti.
apie ta puodu kolekcininka jau kadais spaudoj skaiciau, bet is tikro tai idomiai atrodo. Na, vaizdai vienas uz kita ispudingesni .
ohoho kiek čia visokių grožybių po savaitgalio užderėjo vaizdeliai vienas už kitą įspūdingesni