Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

nerealūs vaizdai thumbup.gif thumbup.gif

Rena, gražuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 16:36)
Gėlių kilimai

user posted image wub.gif wub.gif wub.gif isivaizduoju kaip gyvai visa tai atrodo user posted image
Atsakyti

Sveikutės , aš esu uršulė - naujokė , tikiiuosi priimsite . [quote ] boruzka Paskelbta Šiandien, 11:03
Laba ryta mergaites

jungiuosi prie jusu burelio

noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte [/quote] man atrodo geriau , dažniau pjauti žole ir patrešti su salietra , tada žolikė atsigaus ir pagražės.
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 05, 19:05)
Sveikutės , aš esu uršulė - naujokė , tikiiuosi priimsite .                                                           

junkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2007 08 05, 11:03)
Laba ryta mergaites smile.gif

jungiuosi prie jusu burelio  4u.gif

noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte user posted image

ji buvo sodinta kaip pridera pagal visas taisykles taciau kokius 3 metus buvo nepriziureta  blush2.gif mama sake kad reiktu pakelti zeme su sakem ir tada paberti seklu  g.gif

man atrodo geriau , dažniau pjauti žole ir patrešti su salietra , tada žolikė atsigaus ir pagražės. LABAI atsiprašau nemoku dar rašyti , pirma žinute rašau.
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2007 08 05, 11:03)
Laba ryta mergaites smile.gif

jungiuosi prie jusu burelio  4u.gif

noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte user posted image

ji buvo sodinta kaip pridera pagal visas taisykles taciau kokius 3 metus buvo nepriziureta  blush2.gif mama sake kad reiktu pakelti zeme su sakem ir tada paberti seklu  g.gif

mano patarimas , aplink medžius nuimk velėna ir supurenk - vaizdas iškart pasikeis. Žinoma reike dažnai žole pjauti.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 05, 15:14)
parodyk ir mums rolleyes.gif

neisduoda Knifofija kur maciusi sitiek grozybiu smile.gif

cia lietuviski darzeliai

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ka dar pastebejau - Lietuvoje dabar be galo populiarus alpinariumai,matyt siuo metu labai jau madinga toki turet ir kanos,tikriausiai nemaciau nei vieno darzelio be kanu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kai visas sukelsiu, parašysiu kur buvau, nes čia iš daug vietų assa.gif vėliau dar pridėsiu, nes iškarto neleidžia daug įkelti.
Atsakyti
Nu aš tai nesuprantu tokio meno kai sienos dekoruotos puodais ir bliūdais. Man natūrali gamta daug artimesnė schmoll.gif
Bet užtai laaabai patiko alpinariumas ir moliniai vazonai su pelargonijom thumbup.gif
Woolke, nuostabus gėlynas su pintine. Labai patiko idėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 05 rugpjūčio 2007 - 20:18
baltos palerginojos tuose vazonuose tai thumbup.gif thumbup.gif
o tam mažam, rožytės susodintos?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 05, 18:36)
Rena, gražuuuuuu biggrin.gif

aciuks.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 20:58)

nu sitie vazonikai wub.gif thumbup.gif

Wolke, pasirodo ir LT yra graziu vieteliu wub.gif thumbup.gif o tas krepsys ir man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 05, 15:22)
user posted image na cia mazdaug bendras vaizdas, aisku dar cia daug kas keisis rolleyes.gif

nee, ir turi gi zmones sugebejimu, o as - net zodziu nebeturiu bigsmile.gif .

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 19:58)
user posted image
Kai visas sukelsiu, parašysiu kur buvau, nes čia iš daug vietų assa.gif vėliau dar pridėsiu, nes iškarto neleidžia daug įkelti.

apie ta puodu kolekcininka jau kadais spaudoj skaiciau, bet is tikro tai idomiai atrodo. Na, vaizdai vienas uz kita ispudingesni wub.gif .
Atsakyti
ohoho kiek čia visokių grožybių po savaitgalio užderėjo wub.gif vaizdeliai vienas už kitą įspūdingesni thumbup.gif
Atsakyti